Görümce ,Dogum.

Sormadınız mı birşey ben olsam meraktan catlardım, sabrınızdan dolayı tebrik ederim

Sormadınız mı birşey ben olsam meraktan catlardım, sabrınızdan dolayı tebrik ederim
Ya geldiginde beb uyuyodum :) bana yiyecek biseyler getirmis o sehrin cok guzel bi restrani vardi benim cok sevdigim oradan canim kalk ye diye. O o sirada duşa girdi. Ben yedim geri uykuya devam ettim o cıktignda gozumu acamiyodum.
Sabahta uyandi hemen ise gecti her zaman ki gibi.
Bugun arkadasi geldi yemege yetisemem canim diye aradi. Yani ortamda olmadi. Ama yinede sormicam o anlatcagi vakit anlatir. Noldu cok merak ediyorum ama.

benim eşimde sizin eşiniz gibi, en son ablalarından birisi ameliyat olacaktı bende bir önce ki gün hsg çektirmiştim ve yıpranmıştım baya, o halimle hastaneye gittim ablalarında bir surat bir savat, kimse sana da geçmiş olsun demedi sonra iki ablası aralarında mesajlaşmaya başladı bende sizi yalnız bırakayım 3 kardeş konuşacağınız vardır deyip aşağıya indim ama çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım. eşimi göreceksiniz soracam ben ona falan diyor, sanırım 1 hafta konuşmadı sadece eşim beni zorlamasa da sağolsun hep ezdirir.. ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez

Ya aslında ben hep sunu derdim. Kimsenin beni savunmasina gerek yok ben kendimi savunurum.
Yalnız durum öyle olmuyormus. Ben kendimi yalniz hissettim ne yazikki. Ha gitti geldi simdi. Olay gidip gelmeside degil dusununce. Olay esnasin da bi kendinize gelin vs deseydi bile yetecekti belki. O zaman az cok bi tavır koysaydi simdi benim icim burkulmayacakti diye dusunuyorum.
Bunu da en yakin zamanda konu acılınca söylicem
O zaman uzerine düseni yapsaydı simdi de yapsın derdim gönül rahatligiyla. Ama gönlüm bi buruk gibi. Yansıtmicam yalniz.

Anlamaz, istediğini anlatamazsın ve kendini, derdini anlatamadıkça daha çok gerileceksin. en azından ben de durum bu

Hemen hemen bu konunun.
İçeriği farklı değişik bir içeriğini ben yaşadım yaşıyorum.
Eşim görüşüyor ablasıyla yağlı ballı
Ama ben gitmiyorum görüşmüyorum,aramıyorum ,sormuyorum
Eşimede karışmıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum, çünkü bende çoğu zaman üzülüyorum ama napcaksin.
Erkekler çabuk unuttur.
Kadınlar unutmaz
Rabbim seni üzenleri ve sebepsiz günahsız yere üzenlerin bin bir türlü cezasını versin...
Fesat,yüzsüz,yırtık insan çok..

Ya gelinlerce anlıyolar anlamazlar mı hic ?
Ama ne yardan ne serden işte.

Ben hiç anlatamadım, iyi söyledim olmadı kötü söyledim olmadı. adama diyorum ki sadece bir defa resti çek bak gör bir daha böyle yapamayacaklar ben seni savunuyorum diyor sence savunsa biz burada bunları konuşuyor olur muyduk?

bana az çektirmediler

Konu bayagi ilerlemiş ama ben yeni gördüm:))
Neyse yengenc'e katılıyorum. Arada küfür ,dayak , tokat, namusa laf atma gibi esasli birsey olmadikca kan bagı olunca kusluk unutuluyor....
Sonra birgün gelip senin yüzünden yegenimi bile goremedim diye size catmasin?
Ne istiyorsa öyle yapsin siz de ne istiyorsanız yapin. Siz gitmediginiz sürece merak etmeyin gördügünuz muamele unutulmaz.
Belki birgün size de kusura bakma hatali davrandım der .

Diye yorum yapmıştım ki gidip geldigini.gordum..demiştim ama konuyu gec gördüm diye en basinda

yalnız hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam ederse eşin içinde büyütmez misin?
hani sonunda ya sen ya o çok alakasız bir konuda tartışırken patlarsınız gibi görünüyor
ve tahminimce eşin bastırı yapıp üste çıkmaya çalışacak hani şimdi gitti ya ablasına içinin
yağları erimiştir iyi de davrandılarsa görümcenle arandaki olay direk hafızasından silinecek veyahut
begonfil daha suçluya dönecek çünkü insan beyni kendi istediği gibi şekillendirir olayları
hele erkek beyni hemen heveslidir ailesinin mikemmel(!) olduklarına hele ki üzerinden zaman geçtikçe iyice kendi istediğine inanmaya başlar insan oturup konuşsanız daha iyi olur sanki

Buyuk konuşmayayım henüz kucagima almadım ama ben de anne olacagim. Ve sanıyorum ki kendime yapılanı bir şekilde hazmedebilirim ama evladıma yapilani- veya yapilmayani- kolay kolay unutamam ve unutturmam. Eşime gitmesini istemediğimi açıkça belli ederdim ama illa da görmek isterse sonradan senin yüzünden goremedim diye başıma kakmamasi icin cok da zorlamaZdim. Nitekim gitmis esin bosver. Ama bi daha ne bebekle ne kardeşiyle ilgili baska bsy yapmasına izin vermezdim acikcasi onlardan bi adım gelmediği muddetce

Banada kendi caplarinda biseyler
Yani bilmiyorum celebrian. Biz bunun sonrasinda o olayi detaylandirarak hic konusmadik. Ama bir cok arkadas ortaminda aile mevzulari acildiginda esim bayramda cok kotu gecti ablam hic gelmese cok daha iyi olurdu dedi hep.
Sence beni kendi kafasinda suclu cıkarsa hadi beraber gidelim o büyüktür cart curt demez miydi ?
Kv kp le küssem surekli canim yapcak bisey yok annem babam nolur arayi sogutma vs der hep. Ama ablalari konusunda tek laf etmedi. Bir kac defa yuzeysel konular acildigin da haklısin ne diyim dedi.
Yani demem ki yapmaz. Yapadabilir.

Ama ilk kavgada benim bunlari dökme meyillim cok yuksek. En son ocakta cok buyuk bi kavga ettik. 1 yıl olcak neredeyse. O gunden bugunede biriktiriyorum icten ice. Bir kavga esnasinda cirkinlesmem cok cok cok olası birsey.

Ama ee naptiniz diye de sormak istemiyorum. 2 haftaya olmazsa 10 gune dökülür kendiliginden.

Size karşı bu kadar kaba, düşüncesiz ve terbiyesizce davranmış biri, eşinizin kardesi de olsa hiçbirşey haketmiyor bence.
Sanırım ben gitmeyeceğim gibi, eşimi de göndermezdim. Varsın ömür boyu hiçbir irtibatınız kalmasin.

kendın bılırsın derım eşime ...sonuçta kardeşi yapacak bışı yok ... o duşuncesız ve kotu olduğu ıçın eşınız de boyle olmamalı yoksa ıyılığın ınsanlığın ne onemı kalır.

Sence beni kendi kafasinda suclu cıkarsa hadi beraber gidelim o büyüktür cart curt demez miydi ?
şu an çıkaramıyordur illaki çünkü göz var izan var olan olay belli verilen tepkiler belli
ama erkekler ailesi iki yağlayıp ballayınca anında onlara dönme ve en yukarıya onları koyma potansiyeline
sahipler maalesef yani adil olamıyorlar bu tür konularda ha bir de düz ya bakış açıları at gözlüğünden bakıyor gibi
sadece o olayı değerlendiriyorlar bütünsel bakamıyorlar hani ne oldu da bu seviyeye gelebildi olaylar düşüncesi yok
o yüzden tartışırken dökülürsen dediğin gibi afallayıp seni hatalı çıkarma ihtimali yüksek gibi

Keşke birbirlerini bicaklasarmis...bu kızı bıçaklayıp kucaklaştıklari için kızin da haklı olarak sinirleri bozuluyor
Ya anamnez simdi anlaticam ama olmicak. Esimin ailesi surekli kavga surekli barisma halindeler. Benden de ayni seyi beklediler. Ben de küsen bir insan degilimdir tiripli degilimdir ama yani malda degilim artık. Hic bir kuvvet beni o kaosun icine sokamaz. Yani bir daha kendimi bıcaklatmam.

Çok iyi yapmışsın...boyle bir ilişki biciminin içine çekilmek istenmişsin ama tuzağa düşmemissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…