- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Iyiyim celebrian :) gitti geldi esim. Toplamada 6 saat yol gitti. Gidince 2 saat oturdu hesaplarima göre
Sormadınız mı birşey ben olsam meraktan catlardım, sabrınızdan dolayı tebrik ederimIyiyim celebrian :) gitti geldi esim. Toplamada 6 saat yol gitti. Gidince 2 saat oturdu hesaplarima görene ben sordum ne o bisey soyledi. Rutin hayatimiza devam ediyoruz simdilik. Pusuya yattim bekliyorum ne zaman dokülür bilmiyorum. Cok merak ediyorum
Ya geldiginde beb uyuyodum :) bana yiyecek biseyler getirmis o sehrin cok guzel bi restrani vardi benim cok sevdigim oradan canim kalk ye diye. O o sirada duşa girdi. Ben yedim geri uykuya devam ettim o cıktignda gozumu acamiyodum.Sormadınız mı birşey ben olsam meraktan catlardım, sabrınızdan dolayı tebrik ederim
Ya aslında ben hep sunu derdim. Kimsenin beni savunmasina gerek yok ben kendimi savunurum.benim eşimde sizin eşiniz gibi, en son ablalarından birisi ameliyat olacaktı bende bir önce ki gün hsg çektirmiştim ve yıpranmıştım baya, o halimle hastaneye gittim ablalarında bir surat bir savat, kimse sana da geçmiş olsun demedi sonra iki ablası aralarında mesajlaşmaya başladı bende sizi yalnız bırakayım 3 kardeş konuşacağınız vardır deyip aşağıya indim ama çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım. eşimi göreceksiniz soracam ben ona falan diyor, sanırım 1 hafta konuşmadı sadeceeşim beni zorlamasa da sağolsun hep ezdirir.. ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez
Anlamaz, istediğini anlatamazsın ve kendini, derdini anlatamadıkça daha çok gerileceksin. en azından ben de durum buYa aslında ben hep sunu derdim. Kimsenin beni savunmasina gerek yok ben kendimi savunurum.
Yalnız durum öyle olmuyormus. Ben kendimi yalniz hissettim ne yazikki. Ha gitti geldi simdi. Olay gidip gelmeside degil dusununce. Olay esnasin da bi kendinize gelin vs deseydi bile yetecekti belki. O zaman az cok bi tavır koysaydi simdi benim icim burkulmayacakti diye dusunuyorum.
Bunu da en yakin zamanda konu acılınca söylicem
O zaman uzerine düseni yapsaydı simdi de yapsın derdim gönül rahatligiyla. Ama gönlüm bi buruk gibi. Yansıtmicam yalniz.
Ya gelinlerce anlıyolar anlamazlar mı hic ?Anlamaz, istediğini anlatamazsın ve kendini, derdini anlatamadıkça daha çok gerileceksin. en azından ben de durum bu
Ya gelinlerce anlıyolar anlamazlar mı hic ?
Ama ne yardan ne serden işte.
Arada kan bağı olunca ağzına da tükürse yutup affedebiliyorsun.
Size göre sinsi ve kötü kalpli bir görümce . Ama ne kadar bu gerçek bir değerlendirme olsa da onun yıllarca aynı koltukta uzandığı, birbirini gidikladigi, ailesi kavga ederken birbirinden gözünü kaçırdığı,ağlarken teselli ettiği,kendince koruduğu , geceler boyu sohbet ettiği,beraber oyun oynadıği,ona defalarca meyve soyan, hayatının büyük çogunluguna tanıklık etmiş bir kız kardeş-abla.
O unutmuştur bile olanları.. bırakın gitsin. Yeter ki size zorla iletişim kurdurtmasin
yalnız hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam ederse eşin içinde büyütmez misin?Iyiyim celebrian :) gitti geldi esim. Toplamada 6 saat yol gitti. Gidince 2 saat oturdu hesaplarima görene ben sordum ne o bisey soyledi. Rutin hayatimiza devam ediyoruz simdilik. Pusuya yattim bekliyorum ne zaman dokülür bilmiyorum. Cok merak ediyorum
Banada kendi caplarinda biseylerBen hiç anlatamadım, iyi söyledim olmadı kötü söyledim olmadı. adama diyorum ki sadece bir defa resti çek bak gör bir daha böyle yapamayacaklar ben seni savunuyorum diyorsence savunsa biz burada bunları konuşuyor olur muyduk?
bana az çektirmediler
Yani bilmiyorum celebrian. Biz bunun sonrasinda o olayi detaylandirarak hic konusmadik. Ama bir cok arkadas ortaminda aile mevzulari acildiginda esim bayramda cok kotu gecti ablam hic gelmese cok daha iyi olurdu dedi hep.yalnız hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam ederse eşin içinde büyütmez misin?
hani sonunda ya sen ya o çok alakasız bir konuda tartışırken patlarsınız gibi görünüyor
ve tahminimce eşin bastırı yapıp üste çıkmaya çalışacak hani şimdi gitti ya ablasına içinin
yağları erimiştir iyi de davrandılarsa görümcenle arandaki olay direk hafızasından silinecek veyahut
begonfil daha suçluya dönecek çünkü insan beyni kendi istediği gibi şekillendirir olayları
hele erkek beyni hemen heveslidir ailesinin mikemmel(!) olduklarına hele ki üzerinden zaman geçtikçe iyice kendi istediğine inanmaya başlar insan oturup konuşsanız daha iyi olur sanki
şu an çıkaramıyordur illaki çünkü göz var izan var olan olay belli verilen tepkiler belliSence beni kendi kafasinda suclu cıkarsa hadi beraber gidelim o büyüktür cart curt demez miydi ?
Keşke birbirlerini bicaklasarmis...bu kızı bıçaklayıp kucaklaştıklari için kızin da haklı olarak sinirleri bozuluyorkardeş kadeşi bıçaklamış dönmüş kucaklamış derdi babaannem. siz karışmayın bence.
Ya anamnez simdi anlaticam ama olmicak. Esimin ailesi surekli kavga surekli barisma halindeler. Benden de ayni seyi beklediler. Ben de küsen bir insan degilimdir tiripli degilimdir ama yani malda degilim artık. Hic bir kuvvet beni o kaosun icine sokamaz. Yani bir daha kendimi bıcaklatmam.Keşke birbirlerini bicaklasarmis...bu kızı bıçaklayıp kucaklaştıklari için kızin da haklı olarak sinirleri bozuluyor
Çok iyi yapmışsın...boyle bir ilişki biciminin içine çekilmek istenmişsin ama tuzağa düşmemissin.Ya anamnez simdi anlaticam ama olmicak. Esimin ailesi surekli kavga surekli barisma halindeler. Benden de ayni seyi beklediler. Ben de küsen bir insan degilimdir tiripli degilimdir ama yani malda degilim artık. Hic bir kuvvet beni o kaosun icine sokamaz. Yani bir daha kendimi bıcaklatmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?