- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yok olay o kadar tek taraflı oldu ki kp sonrasinda siz öncesindd bi laf dalasina girdiniz mi dedi yoo dedim.Görümceyle zaten yillardir konuşmuyormuş. Gecen senede büyük kavga çıkmış. Hayat tecrübeme dayanarak biliyorumki bu tür cingarli hakaretler tek tarafli olmuyor genelde. He görümce sudan sebeplere icine cin kaçmış tavri sergiliyorsa zaten ruh hastasidir ve gayeye alinmaz. Ben almam. Bu tip insanlari insan yerine koyanda kabahat.ben o öyle carladikca gülme krizine girerdim galiba.
Eşi yanliz giderse bence daha kötü. G
Konunuzu gec gordum. Esiniz gitmiş gerci ama ben olsam gitmesini istemezdim.Esim gitti kızlar. Öglene kadar oyalandi. Ben gitmicek heralde dedim. Baktim üzerini giyiniyo hayırdir canım ? dedim.
O da biraz islerim var sonrada x sehrine giderim belki dedi.
Hic cevap vermedim. Benide arkadasima birak dedim.
Bugun arkadaslarima da anlattim. Herkes gidicek zaten dedi. Seni zorluyo olsa problem var dediler vs.
Hic aramadim bende. 1 saate orda olur muhtemelen. Geceye gec kalmadan donucem dedi. Ben oralı olmadim.
Gelismeler simdilik bu sekilde.
Yok sormam. Anca bi cocuklari uyuturda dertlesirsek biraz zaman gectikten sonra anca öyle. Ordan yaralı donucegine adım gibi eminim. Umarim umdugu gibi gecmistir ne diyeyim.Kendinizi tutabilirseniz dönünce de tek kelime etmeyin, trip atmayın, dırdır etmeyin. Ama o ürpermeyi, soğukluğu için için hissettirin. Nasılmış diye sormayın, bebeği falan anlatırsa, ne bileyim laf getirirse, dinlemek istemiyorum deyip geçin.
Ve bu yaptığını asla unutmayın.
Yani insanlıkta insan olana yapılsa cok daha makbule gecer :)Üstüme duseni yapar çeker çıkarım bana yapılmadığında da umrumda olmaz karşılık görmek için yapmadım der geçerim . İnsanlık sizde kalsın bosverin
: ) Öyle de bunlarla omur boyu dipdibeYani insanlıkta insan olana yapılsa cok daha makbule gecer :)
Yok canim. Esinin ailesiylede gorusmuyo. Yani ben kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum ama icim burkuldu ya. Gideyim derse gitme demicem ama güvenim zaten kavga esnasindaki nötr hali zaten sarsılmisti ama buda yağıyla balı olucak.
Kesin dokulur sana.. sonucu merak ettim. Bu erkekler kendi taraflarindan 1000 kez kazikta yeseler akillanmazlar gerci.. takipteyizYok sormam. Anca bi cocuklari uyuturda dertlesirsek biraz zaman gectikten sonra anca öyle. Ordan yaralı donucegine adım gibi eminim. Umarim umdugu gibi gecmistir ne diyeyim.
2 saate gelir.
Bende senin gibi düşünürdüm onlar senin doğumunda ve de sonrasında bulunmadılarsa,görmedilerse sürekli gitme falan demem ama ben olsam gitmezdım ama yinede sen bilirsin gibir bir yorumda bulunurdum.Iyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.
Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
Dökülür ama ben pek dinlemek istemiyorum. Cokta merakta ediyorum amaKesin dokulur sana.. sonucu merak ettim. Bu erkekler kendi taraflarindan 1000 kez kazikta yeseler akillanmazlar gerci.. takipteyiz
Aynen hadi begonfilcim bi gidelim gelelim diye olayi sulandirmadigina da raziyimBende senin gibi düşünürdüm onlar senin doğumunda ve de sonrasında bulunmadılarsa,görmedilerse sürekli gitme falan demem ama ben olsam gitmezdım ama yinede sen bilirsin gibir bir yorumda bulunurdum.
Dökülür ama ben pek dinlemek istemiyorum. Cokta merakta ediyorum amakv aradi gecen gun begonfil cok zor bu cocuk hic uyutmuyo hepimiz ayaktayiz dedi ben cevap vermeyince konuyu degistirdi. Az daha anlatem demiyo susuyosam susuyom sen anlat demi
Ya ben cok yumusak yuzluyum. Mesaj attuim nerdesin diye bana sevdigim aparatif yiyecegin fotosunu atmis. Eridim eridim bittim. Ne gorumce ne cocugu heeecc birak ya dedim adam ne getiriyo sana bak dedim :)Ya dusunuyorumda ben olsam nasil davrsnirdim esime? Tavir yapardim sanki.. yani beni bos ver ama hala olarak yegenlerini saymayan sevmeyen birinin cocugunu neden gormeye gitceksin dayi bile olsan? Bu konularda bende kinciyim yalan yok
Bencede bos ver.. adam bi sekilde kirilmis olacagini dusunuo bence sevdigin birseyleri slmis demekki. Bi sekil gonul alma yani.. burdada bazimis git dedi sana bazimiz gitme dedi.. esinde demekki kardesi kotulukte yapsa cok takilmiyo. Kocan seni zorlamiyosa senin gonlunu hos tutuyosa arani acmaya inan degmez aslinda..Ya ben cok yumusak yuzluyum. Mesaj attuim nerdesin diye bana sevdigim aparatif yiyecegin fotosunu atmis. Eridim eridim bittim. Ne gorumce ne cocugu heeecc birak ya dedim adam ne getiriyo sana bak dedim :)
Isin gercegi kuzum ben cok aradaydim zaten bu konuda. Gitti. Geliyo suan ama bu olayin ustunden yillar gecsede sanirim net birsey diyemem yinede.
Sadece bundan sonra konusurken elimde daha cok kozum olur. Sen yapabildigine gore ablalariinya yapabilirdi derim. Ama bu konulardan o kadar igrendimki bir kavga konisu olsun istemiyorum. Tenezzul edemiyo gibiyim. Istesem zehir ederdim o yolu ona. Surekli taciz ederdin vs ama amaaan diyorum.
Bakalim nasil gecti merakla bekliyorum.
İşte o sesiz kalmalar daha çok kırıyor insani karşına alsa konuşsa kardeşini bazen bir bakış bile yeter sorunu anlatmak için işte bana degmeyen bin yaşasın modunda aluyor genelde erkekler bende gitse eşim çok kırılırım haklısın eşiniz böyle yaptığı sürece sizin öfkeniz dahada büyüyecekYok canim. Esinin ailesiylede gorusmuyo. Yani ben kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum ama icim burkuldu ya. Gideyim derse gitme demicem ama güvenim zaten kavga esnasindaki nötr hali zaten sarsılmisti ama buda yağıyla balı olucak.
Evet canim gitti geldi :) bir problem yok. 3 saat yol tepti 2 saat oturmus. 3 saatte gelirken tepti.içimden kizardım eşime muhtemelen sayardımda.onlar senin çocuğunu görmek istedimi diye falan ama .gitmek sitersede onünde durmazdım.gerçi adam gitmiş gelmişti şimdiye.iki gün olmuş konu açılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?