Görümce Sorunu, Akıl alma konusu.

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Merhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.

Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .

Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?

problem nişanlınızın tepki göstermemesi. düğüne az kalmışken whatsapp grubundan çıkarılmak nedir yahu ? hiç hoş bir hareket değil kesinlikle.
ailece başbaşa kalmak isteyebilirler ama sürekli sizi dışlayamazlar.
nişanlınızla konuşmanız lazım tepkisini anlamak için.

Sen tepki gostereceksin. Kendini savundugunda bakalim nisanlin ne yapiyor, öğrenmiş olursun. Sana, neden oyle soyledin derse anlamis olursun seni ezdirip ezdirmeyecegini. Esim degil, ben korurum her durumda kendimi. Yani esim ailesine bir seyler soylesin, mudahale etsin diye beklemem. Susmami isterse o zaman isler degisir iste.

Tepki göstermeyen nişanlın görümceden daha tehlikeli. Görümcene değil ailesine gerektiği yerde tepki göstermeyen nişanlına dikkat et

Son düzenleme:
Görümceniz kıskanmış, ama sorun o değil nişanlınız. Bu tür saçmalıklara izin vermemesi gerekir. Bence nişanlınızla konuşun bu duruma siz el atmadan çözsün, şimdi ses çıkarmazsa ilerde daha kötü olur. Sizde görumceye hakettigi gibi davranin

Nişan dönemı bu yuzden var ıste nişanlanıyoruz kı aılelerın davranısı bakıs açısı ne nişanlının adamlık sevıyesı ne bu zamanlarda ortaya cıkıyor
nişanlınız gorumceden daha sıkıntı sız soylemıssınız 10 yasında cocuk gıbı peslerınde dıye
10 yas bebesıyle nıye evlenesınız ?

Valla benim de kızı her yerden engelleyesim var şimdi . Haklıydın haksız duruma mı düşerim diye korkuyorum.

Ooooof ne biliym yedik bi b.k kafasına girdim iyice olsun bitsin moduna girdim ben de .

Salak salak şeylerden tartışıp kendi canımı sıkmak istemiyorum onun yüzünden bir yandan da sinirleniyorum.
Zaten evlilik dönemi gergin yani tonla iş var , sinirlerim yay gibi .

Ne yapmalıyım ? Bilmiyorum ne demeliyim ?
Nişanlıma ne diyorlar nelerle işliyorlar bilmiyorum ki .
bunun aşırı salakça bi hareket olduğunu bizim aramızı bozmadan nasıl söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…