- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
-
Bu çok tehlikeli. Görümce, kayınvalide ne yaparsa yapsın eğer eş sizi savunabiliyorsa korkmayın ama sizin nişanlınız sıkıntıNişanlım da tepki göstermiyor
Tepki göstermeyen nişanlın görümceden daha tehlikeli. Görümcene değil ailesine gerektiği yerde tepki göstermeyen nişanlına dikkat etMerhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.
Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .
Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?
Haberi yokmuş böyle bi’şey yaptığından. Konuşucam ben dedi , hanım efendi dün uyumuş o eve gittiğinde o yüzden konuşamamış.Burda problem görümceniz değil nişanlınız.Bunlari görüp tepki vermiyorsa evlendikten sonra çok başınız ağrır .Dikkat edin
Valla benim de kızı her yerden engelleyesim var şimdi . Haklıydın haksız duruma mı düşerim diye korkuyorum.neden çıkarmış
nişanlın da çıksaydı madem seni çıkarmışlar gruptan
bizi ayrı gezmeye götür esasen daha iyi size takılmasın nişanlın götürürse kendi bilir
önemli olan nişanlın
görümceyi takma da buna dur diyecek olan nişanlı
mesafe iyidir, elini üzerinizden çeksin yeter
Ooooof ne biliym yedik bi b.k kafasına girdim iyice olsun bitsin moduna girdim ben de .Nişan dönemı bu yuzden var ıste nişanlanıyoruz kı aılelerın davranısı bakıs açısı ne nişanlının adamlık sevıyesı ne bu zamanlarda ortaya cıkıyor
nişanlınız gorumceden daha sıkıntı sız soylemıssınız 10 yasında cocuk gıbı peslerınde dıye
10 yas bebesıyle nıye evlenesınız ?
Sen tepki gostereceksin. Kendini savundugunda bakalim nisanlin ne yapiyor, öğrenmiş olursun. Sana, neden oyle soyledin derse anlamis olursun seni ezdirip ezdirmeyecegini. Esim degil, ben korurum her durumda kendimi. Yani esim ailesine bir seyler soylesin, mudahale etsin diye beklemem. Susmami isterse o zaman isler degisir iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?