- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Random Access
-
Haberi yokmuş böyle bi’şey yaptığından. Konuşucam ben dedi , hanım efendi dün uyumuş o eve gittiğinde o yüzden konuşamamış.
Valla bunun önüne şimdiden geçemezse çok mutsuz olursunuz ya da siz tepki verin .Hatta ortamda diğer aile bireyleri varken neden böyle yaptığını sorun bakalım ne diyecek .
Sen neden çıkmadın gruptan dedim , seni geri ekleyecek dedi. Ben oyuncak mıyım dedim ?Valla bunun önüne şimdiden geçemezse çok mutsuz olursunuz ya da siz tepki verin .Hatta ortamda diğer aile bireyleri varken neden böyle yaptığını sorun bakalım ne diyecek .
O yokmuş gibi davran. sıradan yoldan geçen biri gibi. Onu ciddiye almaman onu kudurtur yeterince. O noktada da nişanlın girsin devreyeValla benim de kızı her yerden engelleyesim var şimdi . Haklıydın haksız duruma mı düşerim diye korkuyorum.
Tamam da ben sunu anlamadim sizi niye durduk yere gruptan cikariyor ne terbiyesizce bir hareket .nisanlinizin dengeyi kurması lazım ama o da kuramıyor sanırımSen neden çıkmadın gruptan dedim , seni geri ekleyecek dedi. Ben oyuncak mıyım dedim ?
Ama eklesin bakalım ben de diyeceğimi der kendim çıkarım o zaman gruptan .
Sen neden çıkmadın gruptan dedim , seni geri ekleyecek dedi. Ben oyuncak mıyım dedim ?
Ama eklesin bakalım ben de diyeceğimi der kendim çıkarım o zaman gruptan .
yaşadıklarınızı merak ettim konu açmış mıydınız?Birebir aynıyız hatta kendi konumu okuyorum sandım. Biz yeni evlendik bir hafta oldu , balayında sorun çıkardı hala balayındayız suangörüşmeme kararı aldım. En iyisi , en güzeli. Birbirimizi artık sevmiyoruz.. Kendimizi kandırmaya gerek yok dedim eşime
siz de birbirinizi sevmiyorsunuz görümce ile
Hayır açmadım. Başlarda çok cok iyiydik iyi arkadaş gibiydik benden birkaç yaş büyük akran gibiydik. Biz eşimle beraber yaşıyorduk zatenyaşadıklarınızı merak ettim konu açmış mıydınız?
ben bazen şaşıyorum gerçekten bu insanlara. Boşverin gereksiz bir insandan kurtulmuş oldunuz. Eşiniz umarım bundan sonrası için size baskı yapmaz görüş diye..Hayır açmadım. Başlarda çok cok iyiydik iyi arkadaş gibiydik benden birkaç yaş büyük akran gibiydik. Biz eşimle beraber yaşıyorduk zaten
Evlilik kararı alınca bir anda görümce olası tuttu
Erken demeler , hiç konu açmamalar sorun çıkarmalar vs
arkamdan konuşmalar vs
Kendimi geri çektim.
en son İşte balayındayız sosyal medyasında eşimin eski kız arkadaşı (eşim ve eski kız arkadaşı) İle Fotoğrafı görümcemde duruyormuş tesadüf gördüm eşime söyledim eşim kendi hoş değil silmesi lazım çok ayıp ben evliyim artık dedi silmesini istedi olay benlik değil ..
size ne benim hesabımdan siz kimsiniz karışıyorsunuz işinize bakın gibi bir tavır yapmış eşime ben de bunu duyunca bir daha asla görüşmek istemiyorum dedim
Umarım yapmaz kimse icin asla yapmaz diyemem bu hayatta şimdilik sen bilirsin haklısın dese de değişebilir o zaman tavrım başka olurben bazen şaşıyorum gerçekten bu insanlara. Boşverin gereksiz bir insandan kurtulmuş oldunuz. Eşiniz umarım bundan sonrası için size baskı yapmaz görüş diye..
hakkınızda hayırlısı olsun. Balayının tadını çıkarın :)Umarım yapmaz kimse icin asla yapmaz diyemem bu hayatta şimdilik sen bilirsin haklısın dese de değişebilir o zaman tavrım başka olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?