- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
- Konu Sahibi Random Access
-
Kızlar nişanlımın gruptan çıkıp çıkmadığını ben katılımcılardan görebilir miyim ? Yoksa çıkarıldığım için göremez miyim ?
Umrunuzda değil gibi davranın diyeceğim ama bunların umursamayınca daha da hırslanan tipleri var. Nişanlınıza saygısızlık istemediğinizi söyleyin. Ama siz doldurmuş gibi konusursa bu konu uzar gider.Merhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.
Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .
Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?
Görümcelik yapana gelinlik yap. Hatta evlilik için acele etmeyin. O tepkisiz nişanlı hayra alamet değil. Bakalım zamanla neleri çıkacak meydana.Merhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.
Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .
Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?
Grupta olmadiginiz icin goremezsinizKızlar nişanlımın gruptan çıkıp çıkmadığını ben katılımcılardan görebilir miyim ? Yoksa çıkarıldığım için göremez miyim ?
Evet öyleymiş gördüm çıkmış gruptan .Grupta olmadiginiz icin goremezsiniz
Yok zannetmiyorum öyle bi durumda birini korumaya geçeceğini, haklıyı haksızı da biliyor aslında da ben arada kalmayayım kafasında daha çok .Bir araya geldiğinizde “neden beni gruptan çıkardın” diye soramıyor musun? Ailesinin yanında sor hem de; madem çıkaracaktın niye ekledin diye. Nişanlın orada kardeşini korur da sana karşı gelirse artık nişanlın olmaması gerektiğini anlamış olursun.
Yok yok kudursun kendi kendine .bence gorumcenızı de adam yerıne koyup sormayın hayırdır dıye
eger bı sorunu varsa gorumce gelsın kendısı cozmeye calıssın sorun sızde degıl gorumce kendınce bır sorun ıcınde cozmesı gereken gorumce
sankı gorumcenın pesınde kosar gıbı olur kendını bır halt zanneder
gorumce olarak yazıyorum bunu
gorumce zaten sorun cıkarmaya calısıyor hıc muhattap olmayın bence
16 yıl evliyim benim görümce dersane arkadaşımdı üstelik Kendiler istedi beni ne oldu ise nisandan sonra görünce havalarına girdi o arkadaşlık gitti sürekli laf sokan açık arayan biri geldi.Cok üzüldüm ama mesafemi koydum.Ne zaman evlendi bazı şeyleri kendisi de yaşadı şimdi kendi yaklaşmaya çalışıyor ama ben mesafeli davranıyorum o zaman ona karşı içimdeki sevgiyi bitirdiler.
Sordum öyle çıkarttım işte demiş, rahatsız .Peki sizi gruptan atmasının nedeni ne? Yani bir sebebi olmalı muhakkak
Ben de gorumce oldum yani hep abla gibi yaklaştım.Nisan zamanı misal taç beğenmeyip kuaförde başka taç istedi erkek kardeşim kızdı.Ben hemen ara buldum olur ilk defa oluyor ne var dedim.Kaldi ki benim kız kardeşim De öyledir.Yapici olmak lazim yıkıcı değil.Ömürlük tapulu malları sanki erkek kardeşleri , abileri ben anlamıyorum .
İnsan gerçekten hayret ediyor, adamlar evlenmiş barklanmış çolukları çocukları büyümüş bazısı hala sidik yarıştırıyor.
bizimki de benimle sen kıymetlisin yok ben daha kıymetliyim yarışında ruh hastası affedersiniz. İnsanın durduk yerde canını sıkıyor z
Teşekkür ederim inşallah bu işin sonu hayırlıdır .Mesafe en büyük ceza, zamanla eşinizde hak verecek, benim görümcemde öyleydi bir iki cevap verdim baktım olmuyor Mesafe koydum şimdi hiç uğraşmıyorum çünkü takmıyorum,bazı insanlar sınırlarını bilmiyor maalesef...
Mutluluklar dilerim şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?