- 11 Kasım 2024
- 1.693
- 4.693
- 48
- 34
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Size tanismaya geldiginde nasil size saygisizlik yapabiliyor? Kendi evinizde? Ananizin babanizin onunde? Orada neden defetmediniz? Cok mu elzemdi bu kotu insanlara gelin gitmek?Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
Veriyorum ama o bende. Daha dişli fenaAmaaan kardeşi umursamazsa ben hiç sallamam!
Tın tın da tınnn!
Güzelmiş ben de cevap veriyorum ama tek cevapTaş altında kalıp laf altında kalmadığım için kimse beni üzemiyor. Kaynanam ben bir söylersem x 10 söylüyor deli miyim onunla kavga edeyim diyor. Size de tavsiye ederim.
Ben de o kalabalıkta bişey anlamadım sonradan çok zoruma gitti haklisin nisan atilacakti sonra bi şekilde oldu Kader mi ne biliyimSize tanismaya geldiginde nasil size saygisizlik yapabiliyor? Kendi evinizde? Ananizin babanizin onunde? Orada neden defetmediniz? Cok mu elzemdi bu kotu insanlara gelin gitmek?
Baya pasiflik var yaNiye bu kadar pasifsiniz?
Kendiniz verin cevabini
Ne diyor mesela?
Ben size hazir cevap ayarlayayim ezberleyin şak diye soyleyin
Cevap veriyorum ama onunki kadar etkili olmuyor bilmiyorum o farklı bi şeytanNiye bu kadar pasifsiniz?
Kendiniz verin cevabini
Ne diyor mesela?
Ben size hazir cevap ayarlayayim ezberleyin şak diye soyleyin
Valla o esigi gecene kadar ne yapabilecekseniz yapmalıydınız, cunku siz kendinizi saydirmaliydiniz. Anasinin babasinin önünde ezebildiği birini, ayni soyadi aldiktan sonra haydi haydi ezer.Ben de o kalabalıkta bişey anlamadım sonradan çok zoruma gitti haklisin nisan atilacakti sonra bi şekilde oldu Kader mi ne biliyim
Neler diyor mesela?Baya pasiflik var ya
Cevap veriyorum ama onunki kadar etkili olmuyor bilmiyorum o farklı bi şeytan
Ben öğretmenim bana diyor ki sen rahatsınNeler diyor mesela?
Ben bunlarda birsey goremedimBen öğretmenim bana diyor ki sen rahatsın
Kardeşimi beğenmiş oğluma alıyım diyor ben de senin kızını da abime alırız dedim veririm de alırsınız dedi ama bunu azarliyarak diyor benim oğlumun düğününe geleceksiniz yoksa sizi parçalarım diyor işte böyle manyak bişey
Ne verdiniz?Veriyorum ama o bende. Daha dişli fena
Bi kere de beni eşime şikayet etmiş benle dalga geçiyor öyle bişey yok sonra eşim bana geldi ablamla dalga gectin dediBen bunlarda birsey goremedim
Sadece patavatsizca konusan biri
Sen seytan gormemissin
Ne verdiniz
Bi de annemi ağlattı düğün günü daha ne yapsınBen bunlarda birsey goremedim
Sadece patavatsizca konusan biri
Sen seytan gormemissin
Bi de annemi ağlattı düğün günü daha ne yapsın
O anda ne annem ne ben tepki veremedik bilmiyorum şimdi düşünüyorum da keşke ağzına etseydim o gün niye öyle kaldı gerçekten bilmiyorumSizin tepkiniz ne oldu orda?
Ben de keşke senin gibi olabilsem o sertlik yok kiAy evet neden deli taklidi yapmıyorsunuz? O güzide cümleler daha ağzından dökülmeye başladığı anda tıkıp tıkıştıracaksınız bakın bakalım bir daha yapabiliyor mu, ayrıca annemi ağlatanın da ciğerini sökerim çok afedersiniz ama. Siz sustukça daha çok ezilirsiniz.
Napti da aglatti acikca yazmiyorsunuz ki?Bi de annemi ağlattı düğün günü daha ne yapsın
O anda ne annem ne ben tepki veremedik bilmiyorum şimdi düşünüyorum da keşke ağzına etseydim o gün niye öyle kaldı gerçekten bilmiyorum
Nisanda taktiklarini düğünde tekrar taktılar yeni bişey takmadilar yani bizim taraf da kız tarafı da altın ve dolar taktı o takılan kuşağı eşimin boynundan almış goturuyormus sonra annem de ver onları kızıma gerçek demiş annemin elinden çekip almış babasına gitmiş paraları istedi demiş babasi da annemi çağırdı gel birlikte sayacağız paraları dedi güya biz para mı kaçırdık anlamında annemin de çok zoruna gitti ağladıNapti da aglatti acikca yazmiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?