Görümce sorunu

Size tanismaya geldiginde nasil size saygisizlik yapabiliyor? Kendi evinizde? Ananizin babanizin onunde? Orada neden defetmediniz? Cok mu elzemdi bu kotu insanlara gelin gitmek?

Size tanismaya geldiginde nasil size saygisizlik yapabiliyor? Kendi evinizde? Ananizin babanizin onunde? Orada neden defetmediniz? Cok mu elzemdi bu kotu insanlara gelin gitmek?
Ben de o kalabalıkta bişey anlamadım sonradan çok zoruma gitti haklisin nisan atilacakti sonra bi şekilde oldu Kader mi ne biliyim

Niye bu kadar pasifsiniz?
Kendiniz verin cevabini
Ne diyor mesela?
Ben size hazir cevap ayarlayayim ezberleyin şak diye soyleyin
Baya pasiflik var ya
Niye bu kadar pasifsiniz?
Kendiniz verin cevabini
Ne diyor mesela?
Ben size hazir cevap ayarlayayim ezberleyin şak diye soyleyin
Cevap veriyorum ama onunki kadar etkili olmuyor bilmiyorum o farklı bi şeytan

Ben de o kalabalıkta bişey anlamadım sonradan çok zoruma gitti haklisin nisan atilacakti sonra bi şekilde oldu Kader mi ne biliyim
Valla o esigi gecene kadar ne yapabilecekseniz yapmalıydınız, cunku siz kendinizi saydirmaliydiniz. Anasinin babasinin önünde ezebildiği birini, ayni soyadi aldiktan sonra haydi haydi ezer.

Neler diyor mesela?
Ben öğretmenim bana diyor ki sen rahatsın
Kardeşimi beğenmiş oğluma alıyım diyor ben de senin kızını da abime alırız dedim veririm de alırsınız dedi ama bunu azarliyarak diyor benim oğlumun düğününe geleceksiniz yoksa sizi parçalarım diyor işte böyle manyak bişey

Ben bunlarda birsey goremedim
Sadece patavatsizca konusan biri
Sen seytan gormemissin

Ben de keşke senin gibi olabilsem o sertlik yok ki

O anda ne annem ne ben tepki veremedik bilmiyorum şimdi düşünüyorum da keşke ağzına etseydim o gün niye öyle kaldı gerçekten bilmiyorum

Bir aileye nasil girerseniz öyle devam eder. Belli ki eltiniz de pasif kalmis. Ailedeki herkes de deliye karsi cikmiyor. Pardon ama annemi aglatacak da ben onu ordan def etmeyecegim basta sorun esiniz ve ailesinde, ama yerinizde olsam görümceyi bir yerine oturturdum ilk firsatta

Benim görümcem annemi ağlatacak bişe yapsa, annem görümcemi de kayınvalidemi de üst üste koyar öyle ağızlarına eder heralde
Bence biraz deli gibi bişey ben olsam bişey yerine koymam.
Bende görümcemi sevmem o ulu orta ortalık karıştırmaz saman altından su yürütürler anasıyla,o yüzden bende pek samimi olmuyorum görünce üstün körü iki muhabbet edip geçiyorum fazla derinlere dalmıyorum oluyo bitiyo

Napti da aglatti acikca yazmiyorsunuz ki?
Nisanda taktiklarini düğünde tekrar taktılar yeni bişey takmadilar yani bizim taraf da kız tarafı da altın ve dolar taktı o takılan kuşağı eşimin boynundan almış goturuyormus sonra annem de ver onları kızıma gerçek demiş annemin elinden çekip almış babasına gitmiş paraları istedi demiş babasi da annemi çağırdı gel birlikte sayacağız paraları dedi güya biz para mı kaçırdık anlamında annemin de çok zoruna gitti ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…