- 26 Ağustos 2025
- 42
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Kızıma verecem demişNisanda taktiklarini düğünde tekrar taktılar yeni bişey takmadilar yani bizim taraf da kız tarafı da altın ve dolar taktı o takılan kuşağı eşimin boynundan almış goturuyormus sonra annem de ver onları kızıma gerçek demiş annemin elinden çekip almış babasına gitmiş paraları istedi demiş babasi da annemi çağırdı gel birlikte sayacağız paraları dedi güya biz para mı kaçırdık anlamında annemin de çok zoruna gitti ağladı
Saç başa bir kavga böyle durumlarda gerekli..Benim annemi ağlatacak heee....İçimdeki ejderhadan kurtulabılırse bır daha kendısı benımle tesadufı karsılasmamak ıcın caba sarfeder..Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
Böyle şeylerde onu rahatsız edecek cevaplar verin.Öğretmenler rahat mı dedi ayyy evet çok rahatız yata yata para kazanıyoruz çok istiyorsan gir sınava kazan diyip dalga geçin.Patavatsız bazen de 3 numaralı bi bakış atın . O deliyse siz de deli olunBen öğretmenim bana diyor ki sen rahatsın
Kardeşimi beğenmiş oğluma alıyım diyor ben de senin kızını da abime alırız dedim veririm de alırsınız dedi ama bunu azarliyarak diyor benim oğlumun düğününe geleceksiniz yoksa sizi parçalarım diyor işte böyle manyak bişey
Ağzını bir zahmet açıp cevap versen keşke, o kimki senin anneni ağlatabiliyor kim?Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
KarMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
O zaamn o gelince siz de onu rahatsız edin. Ev ortamını bilmediğim için bı konu da bi akıl veremiyorum.
Sessiz kalmayın karşılık verin. Başınızın üstüne çıkar eşinizde sende cevap verseydin der sonra.Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
Kimse benim annemi ağlatamaz hele ki görümcem. Rest çekerim eşime de kendine de. Çekmişliğim de var inan öyle yaranıyor insanMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
Neden bu kadar pasifsiniz koca bulunmaz hint kuması da kaybedersen korkusu mu bu? Kadın bunları tanıştığı andan itibaren yaparken, koca dediğin adam da ağzını açmaz dikelek gibi dikilirken ağzını açıp susturmuyorsun. Bir de üstüne bu aciz adamla koca diye evleniyorsun ve hala devam ediyosun bu olayları yaşamaya.bir yandan çocuk yapmaya çalıştığınıza da adım gibi eminim.Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar size kafama takılan bi konuyu danışmak istiyorum ben 1 yıllık evliyim ve çok fena bir görümcem var bize ilk tanışmaya geldiğinde bana çok sert davrandı direk laf sokarak ve azarlayarak konuşuyordu benle sadece benle değil diğer eltime de aynı şekilde davranıyor söyle ki o alismis o 10 senelik gelin ve umursamıyor ama bu davranışları benim çok zoruma gidiyor hatta düğünde ortalığı karıştırdı annemi ağlattı ve aynı şekilde fırsatını buldukça beni ve diğer eltimi ezmeye laf sokmaya devam ediyor kendisi 12 saatlik mesafede olmasına rağmen beni telefonda arayıp rahatsız etmeye devam etti ben de telefonlarını açmama kararı aldım ama yakında eşimin ailesine gidecez yine aynı davranışlara maruz kalıp üzülmek istemiyorum çünkü çok güzel moralimi bozuyor eşime anlatıyorum tamam diyip gecistiriyor bişey diyemiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekli benden daha tecrübeli evliler bu durumla nasıl baş edersiniz benim yerimde olsanız
pardonBen öğretmenim bana diyor ki sen rahatsın
Kardeşimi beğenmiş oğluma alıyım diyor ben de senin kızını da abime alırız dedim veririm de alırsınız dedi ama bunu azarliyarak diyor benim oğlumun düğününe geleceksiniz yoksa sizi parçalarım diyor işte böyle manyak bişey
Ev hanımıpardon
ne parçalıyorsun sen? kimi parçalıyorsun anlamadım
bunu böyle saçma sapan bir şekilde söylemene gerek yok yeğeninin düğününe zaten gelir diyeceksiniz
sen öğretmensin rahatsın dediğinde de çok şükür... ama çekemeyen de çok biliyor musun gibi gibi
kendisi ne iş yapıyor?
Ben de cevap veriyorum bazen bazen de vermiyorum ama ben çok etkili olamıyorum ona karşı o çok iyi ben onu yenemiyorum eltim de yenememis onu da ezmisler o da kocan iyise gerisi onemli değil diye kendini avutuyor ona da kopek gibi o hiç umursamiyor cevap da vermiyorAğzını bir zahmet açıp cevap versen keşke, o kimki senin anneni ağlatabiliyor kim?
Suçta ayrıca birde kocanda. Git kocana baya bi çemkir ama birşey yapamaz. Senin cevap vermen lazım. Birinin onu bozması gerekiyor
karışmasın herşeyeEv hanımı
Deli mi neBen öğretmenim bana diyor ki sen rahatsın
En iyisi valla kafa rahat ama mesala benim kayınvalidem kayinbabam uzakta ben onları ziyarete gidince o da gelir büyük ihtimal yine aynı tavırlarına devam ederse ne yapayım ben de görüşmüyorum eşim bişey demiyorBen kendimden örnek vereyim.Bir süre izledim yeni evliyken davranışlarını.Sürekli bi imalar,laf sokmalar,beni ezmeye çalışmalar.Kendi ezik psikolojisiyle yapıyordu bunu.Esi ve eşinin ailesiyle kötü arası.Baktı ki ben kardeşinden ve ailesinden sevgi saygı görüyorum hazmedemedi.Sürekli devam etti bu sekilde.En son biz 4 senelik evliyken eşimi telefonla arayarak mesajlarla bana karşı doldurmaya çalıştı.Tabi eşte önemli bu noktada.Eşim onu bildigi için tabiki doldurusuna gelmedi.Esime benimle ilgili attığı hakaret iftira içerikli mesajları gördüm ve tamamen iletişimi kestim.Eşimde bu durumda tabi ki karari bana birakti.O isterse her sekilde gorusur kardesiyle beni ilgilendirmez.2 sene kadar ben hiç görüşmedim.6 senedir de merhaba merhaba.Evine gitmiyorum evime gelmiyor.Sosyal medyalarimda ekli degil.Kendisi hazırladı bu sonu.Kafam çok rahat.Tavsiye ederim.Bu tarz saygisiz fesatlari esimizin kardeşi diye ömür boyu çekmek zorunda değiliz.
Öğretmensiniz, şu tür biriyle ne diye muhattap oluyorsunuz gorumcenizse bile. Kısa cümlelerle konusun, mesafeli durun. Nereden buluyorsunuz bu manyakları ya, bu siteden anladım ki çok edepsiz insan var.Ben öğretmenim bana diyor ki sen rahatsın
Size takılanları ne hakla kızına veriyor? Ailecek bu saçmalığa nasıl izin verdiniz? Karşı taraf komple fecaat.Kızıma verecem demiş
Hayir annem demiş benden için kızima verecem diyeSize takılanları ne hakla kızına veriyor? Ailecek bu saçmalığa nasıl izin verdiniz? Karşı taraf komple fecaat.
Hiç görüşmüyorum ama bayramda seyranda bir araya geliniyor mecburenÖğretmensiniz, şu tür biriyle ne diye muhattap oluyorsunuz gorumcenizse bile. Kısa cümlelerle konusun, mesafeli durun. Nereden buluyorsunuz bu manyakları ya, bu siteden anladım ki çok edepsiz insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?