Görümce sorunu

Gerçekten öyle en iyisi hiç tartışmaya gerek duymadan kendini kullandırmamak mesafeli olmak yoksa köleleri yaparlar üstüne üstlük laf söylerler iyi niyetle yaklaşmamak iyilik yapmamak çünkü onların anladıkları dil bu eltim baştan yakayi kaptirmis şimdi hem o kadar hizmetçi gibi iş yaptırıyorlar hem de laf söylüyorlar ama küçük eltim o kadar uyanık çıkmış ki hiçbir hizmet yapmamış bunlara hiç içlerine de girmemiş muhatap olmamış şimdi kafasi o kadar rahat ki aile apartmanında olmalarına rağmen bütün iş büyük eltide kuck elti bir bardak dahi kaldirmazmis bu benim büyük eltime biraz samimi davrandim hemen bana gözü açıldı kaynanamla kaynatimi yanıma göndermeye calisti işte böyle gözü açık olmak lazım yok onlar büyüktür yazık iyi gelin oluyim bana iyi desinler bunların hepsi bomboş

Bana da gormezden duymazdan gelmek daha mantıklı geliyor çünkü cevap versem belki de onun istediği tartışma kavga oturma oluşturup beni kötü yapmak
Kesinlikle. Zaten amaci ortaligi karistirmak herkesib karakteri farkli ama duruma göre ve kisiye göre tartmak benim tarzim önce bakarim degermi o insanla tartismak ona göre.. bide yani cok saygisizca bir hareket yani yapsin dursun takma ama elinden geldigi kadar az ayni ortama gir. Esin eger sen niye bu sefer gelmiyorsun derse ben sana daha önce böyle bir durum var hoslanmiyorun demistim. Bugün canim gelmek istemiyor dersin cok basit.

Kiz görümcen sana agiz burun büküyor da bende bi elti var düsmanima dilemem. Kimler kimlerle muhttap olmak zorunda kaldik ya rabbi.. düsününce insan cildiriyor

Yanınızda kimse yokken ağzınıza geleni söyleyin, eşinizin veya diğerlerinin yanında çok iyi nazik davranın.. Herkes onun huyunu biliyor zaten, inanmazlar, kim deliymiş görsün..

O ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…