Hamam parası al,kesede dahilse tellak parası eklemillet kafayı yemiş git evinde yap banyonu. Valla ben şaka ile olsun hayırdır sizin evde sular mı kesik falan derdin.saygısızlık başka bişey deil.Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
Tellak parasiHamam parası al,kesede dahilse tellak parası eklemillet kafayı yemiş git evinde yap banyonu. Valla ben şaka ile olsun hayırdır sizin evde sular mı kesik falan derdin.saygısızlık başka bişey deil.
Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
havlusunu yikamiyorum bi posete koyuyorum o gelince veriyorum kirli camasirinida kucuk bi sepetim var onu veriyorum ona koyup tekrardan giyiniyorBu zamana kadar nasil sabrettiniz?
Su tasarrufu yapıyordur, saç kremi şampuan duş jeli vs. beleşe getiriyordur başka açıklaması olamaz. Saklayın madem ürünlerinizi. Sorarsa bitti, tarihi geçmişti attım vs. dersiniz. Ama en önce neden sürekli bizde duş alıyorsun demelisiniz.
Kendi havlusunu getirmiyorsa siz onun havlusunu her seferinde katlayıp geri mi koyuyorsunuz? Ona özel askılık köşesinde asılı mı duruyor aile bireyi gibi....
İlk seçenek iğrenç, üstte söylenmiş iç çamaşırlarını nereye koyuyor, her yerine sürdüğü havluyu siz her hafta bekletiyor musunuz?
Eziyetten başka bir şey değil...
bakimlidir aslinda apartmanimiz kalabalik degil ay yok sanmiyorum ya oyle bisey oldugunuAcaba sizin apartmanda sevgilisi falan mı var önce ona geliyor ondan sonra sizin eve geliyor ve duş alma ihtiyacı doğuyor nasıl bakımlı bir insan mıdır görümceniz yani size gelirken çok süslenir mi acaba gereğinden fazla eğer öyle ise ben durundan şüphelenirdim kesinlikle
ben olsam kesin sorardim ne dusunurse dusunsun boyle sacmalikmi olur.benim tahminim kendi banyosunda sorun vardir ya muslukta yanbaska birseyde ondan sizin evde rahat banyo yapiliyorsa hosuna gidiyor demek ama ben olsam sizin banyoda sorunmu var derdimay ne sekil soracagimi bilmiyorum :)
eee konu sahibi, sormadınız mı görümceye? konu havada kalmış
Sizin yaptiginizda ayip bende hergun dus alan biriyim. Duramam ki. Hem bu kisi yabanci biri degil veya bir baska misafir degil. Sizin kizkardesiniz gelse bunu yapsa buraya konu acacakmiydiniz. Konu gorumce olunca batiyor tabi. Bak ben yarim saat once yegenimi ugurladi her taraf sac oldu diye konumu acayim simdı :)))Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?