Gorumce

Hamam parası al,kesede dahilse tellak parası eklemillet kafayı yemiş git evinde yap banyonu. Valla ben şaka ile olsun hayırdır sizin evde sular mı kesik falan derdin.saygısızlık başka bişey deil.

Bu zamana kadar nasil sabrettiniz?
Su tasarrufu yapıyordur, saç kremi şampuan duş jeli vs. beleşe getiriyordur başka açıklaması olamaz. Saklayın madem ürünlerinizi. Sorarsa bitti, tarihi geçmişti attım vs. dersiniz. Ama en önce neden sürekli bizde duş alıyorsun demelisiniz.
Kendi havlusunu getirmiyorsa siz onun havlusunu her seferinde katlayıp geri mi koyuyorsunuz? Ona özel askılık köşesinde asılı mı duruyor aile bireyi gibi....
İlk seçenek iğrenç, üstte söylenmiş iç çamaşırlarını nereye koyuyor, her yerine sürdüğü havluyu siz her hafta bekletiyor musunuz?
Eziyetten başka bir şey değil...

Acaba sizin apartmanda sevgilisi falan mı var önce ona geliyor ondan sonra sizin eve geliyor ve duş alma ihtiyacı doğuyor nasıl bakımlı bir insan mıdır görümceniz yani size gelirken çok süslenir mi acaba gereğinden fazla eğer öyle ise ben durundan şüphelenirdim kesinlikle

Acaba sizin apartmanda sevgilisi falan mı var önce ona geliyor ondan sonra sizin eve geliyor ve duş alma ihtiyacı doğuyor nasıl bakımlı bir insan mıdır görümceniz yani size gelirken çok süslenir mi acaba gereğinden fazla eğer öyle ise ben durundanşüphelenirdim kesinlikle

havlusunu yikamiyorum bi posete koyuyorum o gelince veriyorum kirli camasirinida kucuk bi sepetim var onu veriyorum ona koyup tekrardan giyiniyor

bakimlidir aslinda apartmanimiz kalabalik degil ay yok sanmiyorum ya oyle bisey oldugunu

Acaba uzak mesafedenmi geliyorda terliyor belki? Ama o zaman ayni camasirlari giymesi cok tuhaf.

Anneside ses etmedigine göre var bir tuhafligi bu fantastik görümcenin. Millet kafayi yemis yav..

Yoksa donunami kaciriyor? Vardir yaninda belki yedek don alisiksa?

Ama cok tuhafmis gercekten. Ben yengemlerde dus almaya kalksam, annem hayretler icerisinde kalir kizim sana ne oluyor diye???

ay ne sekil soracagimi bilmiyorum :)
ben olsam kesin sorardim ne dusunurse dusunsun boyle sacmalikmi olur.benim tahminim kendi banyosunda sorun vardir ya muslukta yanbaska birseyde ondan sizin evde rahat banyo yapiliyorsa hosuna gidiyor demek ama ben olsam sizin banyoda sorunmu var derdim

Zavalli gorumce diyesim geldi yaaa ne konusuldu banyosu konu sahibi bi konusarak derdini cozsen de biz de bi dursak sui zana kadar gitti ha yine diyorum anormal geldi banyosu ama cozumu bi dene de bizde bilelim sorunu neymis kizin
Kimi insan ince fikirli degil herseyi normal gorur ondan mi bilemedim ki ama ben yine diyorum rahatsizsam kavli leyyinle isi cozmeye calisrdim yaa

Banyonuzu beğeniyor olabilir benim teyzemde bize geldiğinde bizi mutfağa sokmazdi hep bulaşık falan yıkardı yapma etme derdik sonuçta misafir diye ama dinletemezdik birgun itiraf etti mutfağı çok beyeniyormus kendi mutfağı kötüymüş burda hayal kuruyormus kendini iyi hissedlyormus

Sizin yaptiginizda ayip bende hergun dus alan biriyim. Duramam ki. Hem bu kisi yabanci biri degil veya bir baska misafir degil. Sizin kizkardesiniz gelse bunu yapsa buraya konu acacakmiydiniz. Konu gorumce olunca batiyor tabi. Bak ben yarim saat once yegenimi ugurladi her taraf sac oldu diye konumu acayim simdı :)))

Iyi ki hortlamis bu konu ben nasil kacirmisim supermis:))))
Manyak görümceler listesinde zirveyi zorlar kesin.
Evinde ya da annesinde de boyle mi acaba?
Yahu ben yarin anneme gidecegim birkac günlüğüne, dusa bu aksam mi girsem yoksa yarin sabah mi, hemen gittigim gun orda yikanmak zorunda kalmayayim diye hesap yapiyorum. Bu gorumcedeki ne rahatlikmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…