Sizin yaptiginizda ayip bende hergun dus alan biriyim. Duramam ki. Hem bu kisi yabanci biri degil veya bir baska misafir degil. Sizin kizkardesiniz gelse bunu yapsa buraya konu acacakmiydiniz. Konu gorumce olunca batiyor tabi. Bak ben yarim saat once yegenimi ugurladi her taraf sac oldu diye konumu acayim simdı :)))
sordum canim " abla bisey soracam da yanlis anlama sizin banyoda bi sorun yok diye biliyorum hani hep burda banyo yapiyosun " diye burda kendimi rahat hissediyorum dedi :) bisey demedim
Allah iyiligini versin :):)Görümce dusdaysa onu bekliyor olabilir
sordum canim " abla bisey soracam da yanlis anlama sizin banyoda bi sorun yok diye biliyorum hani hep burda banyo yapiyosun " diye burda kendimi rahat hissediyorum dedi :) bisey demedim
evet degisen bisey olmadi sordum rahatmis bi insan kendi evinden baska bi yerde nasil rahat eder onu da cozemedimhala gelip banyo yapmaya devam ediyo yani?
daha diyecek bisey bulamiyorum bu rahatligi karsisindaBen şok. O nasıl cevap ya. Kardeşinin evindesin. Içerde yengen ve annen var ve kendi evinden daha da mı rahat hissediyormuş. Tuhaf valla.
vanayi kapatayim :)O geldiğinde banyosuyunu kapatabilmen mümkünmü? Yada komple evin suyunu kapat sonra hay Allah buda nesi dersin:)
oyle titiz biri degil banyodan onceki elbiselerini giyiniyor takilmaz oyle seylereYa da banyoyu kötü bırak. Biraz tuhaf olacak ama belli bir zman banyonu o gelince temizleme. Çamaşır bırak falan
Bu nasıl bir fesatlık evlerden ırak.Acaba sizin apartmanda sevgilisi falan mı var önce ona geliyor ondan sonra sizin eve geliyor ve duş alma ihtiyacı doğuyor nasıl bakımlı bir insan mıdır görümceniz yani size gelirken çok süslenir mi acaba gereğinden fazla eğer öyle ise ben durundanşüphelenirdim kesinlikle
Bu nasıl bir fesatlık evlerden ırak.
Kadının banyoya özenmesi daha mantıklı geliyor bana.ama mantıklı ya
olacağından değil ama mantıklı
evden eve gelip banyo yapmak yani..
arada banyoyu gerektirecek bişiler olması lazım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?