Gorumce

Bence banyo ilkeldir sizinkide konforlu kız yeniye

özentiside var kız orda duş alınca kendini prenses gibi hissediyordur çoğu evler halen eski ve kullanışsız
kadınların mutfağı yenilendi diye çok göz yaşı döküyorlar kadınların kanayan yarası eskimiş kullanılmış kullanışsız evler yani genel anlamda halen çoğu fakirlikten yenileyemiyor banyoyu ki yenileme bir banyoyu yenilemek 7 bin tl yi buluyor
bir iç mimara komşum yenilgide oradan biliyorum

Bence banyo ilkeldir sizinkide konforlu kız yeniye

özentiside var kız orda duş alınca kendini prenses gibi hissediyordur çoğu evler halen eski ve kullanışsız
kadınların mutfağı yenilendi diye çok göz yaşı döküyorlar kadınların kanayan yarası eskimiş kullanılmış kullanışsız evler yani genel anlamda halen çoğu fakirlikten yenileyemiyor banyoyu ki yenileme bir banyoyu yenilemek 7 bin tl yi buluyor
bir iç mimara komşum yenilgide oradan biliyorum

konuyu iyi okumamışsınız sanırım
görümce ev hanımı. kendi evinden çıkıp gelinin evine gidiyor birkaç saatliğine oturmaya
işten çıkıp gelme falan yok, yatılı kalma yok
kendi evinden oraya gidip duş alıyor
ha siz de gerçekten bunu yapıyorsanız hiç görümceliğe bulmayın kabahati
tuhaf olan sizsiniz

sordum canim " abla bisey soracam da yanlis anlama sizin banyoda bi sorun yok diye biliyorum hani hep burda banyo yapiyosun " diye burda kendimi rahat hissediyorum dedi :) bisey demedim

Ben şok. O nasıl cevap ya. Kardeşinin evindesin. Içerde yengen ve annen var ve kendi evinden daha da mı rahat hissediyormuş. Tuhaf valla.

sordum canim " abla bisey soracam da yanlis anlama sizin banyoda bi sorun yok diye biliyorum hani hep burda banyo yapiyosun " diye burda kendimi rahat hissediyorum dedi :) bisey demedim

hala gelip banyo yapmaya devam ediyo yani?

O geldiğinde banyosuyunu kapatabilmen mümkünmü? Yada komple evin suyunu kapat sonra hay Allah buda nesi dersin:)

Ya da banyoyu kötü bırak. Biraz tuhaf olacak ama belli bir zman banyonu o gelince temizleme. Çamaşır bırak falan

Bu nasıl bir fesatlık evlerden ırak.

Bu nasıl bir fesatlık evlerden ırak.

ama mantıklı ya
olacağından değil ama mantıklı
evden eve gelip banyo yapmak yani..
arada banyoyu gerektirecek bişiler olması lazım :)))

ama mantıklı ya
olacağından değil ama mantıklı
evden eve gelip banyo yapmak yani..
arada banyoyu gerektirecek bişiler olması lazım :)))
Kadının banyoya özenmesi daha mantıklı geliyor bana.
Kırk yıl düşünsem böyle bir şey gelmez aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…