- 8 Nisan 2017
- 57.182
- 303.546
- 698
Gülerek kız cunup mu geldin niye banyoya giriyon de utansın terbiyesizMerhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
valla canim yika oyle cik banyoyu diyorum ilk baslarda kirli birakiyordu cunkuYahu anlamadınız mı kadın tembel, arkasından konu sahibi duşa dökülen saçlarını toplasın. banyoyu kurulasin. havlusunu yıkasın. Ohh miss. Kendi banyosu kirlenmesin diye yapıyo bence.
cocuklari evde birakip gezmeye gidiyor baska bisey ama artik soracamacaba cocukları yanlız bırakmak istemediği içinmi sende yapıyor
Hiç normal bir kadın değil. Ben olsam buraya niye yıkanmak için geliyorsun anlamadım derdim birdaha aradığında müsait değilim de gitsin evinde yikansin hamama gitsin deli mi ne yavalla kendisi o kadar kirli biri ki bunu dusunecegini sanmam
temizlik hastasi degil kirlilik hastasi :)belkide temizlik hastası hergün banyo yapıyor
Acaba sizin ozelinizi kurcalamak için mi giriyortemizlik hastasi degil kirlilik hastasi :)
bilmiyorum her defasinda yapmasi ilginc yok ya soracam artik kusersede kussunAcaba sizin ozelinizi kurcalamak için mi giriyor
Ben anneme giderim ayda bı yatılı kalırız ben bile bı gece iki gece kalıyorum bazen nadir yikanirim ya anneme gitmeden yada evime gelince girerim banyoyabilmiyorum her defasinda yapmasi ilginc yok ya soracam artik kusersede kussun
aynen annenin evi yine bi derecede gelinin evinde her seferinde anlamadimBen anneme giderim ayda bı yatılı kalırız ben bile bı gece iki gece kalıyorum bazen nadir yikanirim ya anneme gitmeden yada evime gelince girerim banyoya
Annemde eğer çok terlemissem öyle girerim haftada bir gelinen evde banyo yapmak çok tuhaf
Valla ya acayip faztazileri var yilanirken demekki. Sen eniyisi deki gel seninle bi hamama gidelim ikimizede bi degisiklik olsun de bak ne yapiyor yikanirkenbilmem olabilir ama gidip alir kendine maddi durumu kotu de degil hani
bizimki de her geldiğinde uyuyor. uyumaya mı geliyorsun buraya demek istiyor insan ama denmiyor işte.Merhaba kizlar
rahatsiz olup esime tasimam mi her seferinde haftada bir iki defa gelip ben banyoya giriyorum demesi mi anormal yoksa benim demem miAcaba banyodan sonra kirlisini ne yapiyor bi de banyoyu girmeden onceki haline getiryor mu onu merak ettim ama ben gorumce olarak asla yapmam yengemin evinde bak abimin evi demiyorum dikkat.yatiya kalsam bile gusul gibi zaruri bir durum olursa ayri.israr eder ama yine yapmam bu kisiyle alakali ama sizin bu derece rahatsiz olmanin ve hatta esinize bu konuyu tasimaniz biraz garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?