Gorumce

Gülerek kız cunup mu geldin niye banyoya giriyon de utansın terbiyesiz

Çok mu polyanayım bilmiyorum ama bence konuşun. Tahmin edemeyeceginiz bir sorunu olabilir, normal bir durum değil çünkü.
Madem aranızda iyi, iyi niyetiniz ile yaklaşıp onun için endişelendiğinizi gösterir şekilde ilgilenin, sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışın. Bence.

Acaba sizin banyo konforlu ve rahat mı ?
Kadın ya adet haline getirmiş yada gerçekten farklı bir anbiyası var.

Yahu anlamadınız mı kadın tembel, arkasından konu sahibi duşa dökülen saçlarını toplasın. banyoyu kurulasin. havlusunu yıkasın. Ohh miss. Kendi banyosu kirlenmesin diye yapıyo bence.
valla canim yika oyle cik banyoyu diyorum ilk baslarda kirli birakiyordu cunku

valla kendisi o kadar kirli biri ki bunu dusunecegini sanmam
Hiç normal bir kadın değil. Ben olsam buraya niye yıkanmak için geliyorsun anlamadım derdim birdaha aradığında müsait değilim de gitsin evinde yikansin hamama gitsin deli mi ne ya

bilmiyorum her defasinda yapmasi ilginc yok ya soracam artik kusersede kussun
Ben anneme giderim ayda bı yatılı kalırız ben bile bı gece iki gece kalıyorum bazen nadir yikanirim ya anneme gitmeden yada evime gelince girerim banyoya

Annemde eğer çok terlemissem öyle girerim haftada bir gelinen evde banyo yapmak çok tuhaf

aynen annenin evi yine bi derecede gelinin evinde her seferinde anlamadim

bizimki de her geldiğinde uyuyor. uyumaya mı geliyorsun buraya demek istiyor insan ama denmiyor işte.

Acaba banyodan sonra kirlisini ne yapiyor bi de banyoyu girmeden onceki haline getiryor mu onu merak ettim ama ben gorumce olarak asla yapmam yengemin evinde bak abimin evi demiyorum dikkat.yatiya kalsam bile gusul gibi zaruri bir durum olursa ayri.israr eder ama yine yapmam bu kisiyle alakali ama sizin bu derece rahatsiz olmanin ve hatta esinize bu konuyu tasimaniz biraz garip geldi

rahatsiz olup esime tasimam mi her seferinde haftada bir iki defa gelip ben banyoya giriyorum demesi mi anormal yoksa benim demem mi

Agziniz diliniz yok mu?
Buraya yazdiginiz gibi sorsaniz ya ..her seferinde nedir bu durum..!

Sudan mi tasarruf yoksa halvetli mi geliyor tovbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…