Gorumce

yok yok tekrar ayni kiyafetlerini giyiniyor
Allahim banyodan sonra ayni donu giymek...bir de o donu banyodan once cikarip kapi koluna falan asiyordur kesin.yeniden giyecek ya.siz de o kapi kolunu tutuyorsunuz sonra.cok mu kotuyum ya aklima neler geliyor boyle.hayir kendi evi olsa kirli sepetine koyar insan

rahatsiz olup esime tasimam mi her seferinde haftada bir iki defa gelip ben banyoya giriyorum demesi mi anormal yoksa benim demem mi
Tmm cok normal demedim (benim asla yapmayacagim birsey) banada anormal geliyor ama ese nasil denir ki bana o anormal geldi bi de erkek iste ne cvb verecek saniyorsunuz yapsin ne olacak der kardesine banyoyu cok gormez inanki onlara anormal de gelmez hatta bir iki defa soyleyince senin baski yapman anormal gelit bir abi kardesine artuk evimde banyo yapma mi diycek ben ya da yengen rahatsiz mi oluyor diycek.

Ama sorularima da cvb yazmamissiniz yani kirlilerine ne yapiyor banyoyu yikaninca pis mi birakiyor ona da cvb yazarsaniz sevinirim

Eşinizi araya sokmayın. Görümcenizle kendiniz bizzat konuşun.. Eşiniz araya girerse olay büyür gider..Eşiniz, kv söyler, kv, görümceye anlayacağınız uzar.. görümcenize 'gülümserek niye burda banyo ediyorsun, bir sorun mu var sizin evde merak ettim.'.. De.. konuşmanın devamı gelir.. bunu başarırsanız.. o kişi sizden çekinir. Siz ondan değil.. siz kırılıp, üzüleceğize karşı taraf üzülsün..

Vallahi bende sesli güldüm yorumlar harika konu zatrn yıkılıyo sizin gorumce eşiyle beraner size geldiğinde ya x kişisi ne zaman gelse bizde duş alır nr kadar titizleniyo falan deseniz belki oltaya düşer eşi sizde bizde öğreniriz gorumcenin sizde olan banyo merakini.....TAKIPTEYIM

Hamama gider gibi heee ayyy sesli güldüm cok yaşayın

Böyle söylediğine göre kendini baya baya rahat hissediyor. Başka bi açıklama bulamadım yani :)
Benim kayınvalide geldi 1 ay bizde kaldı, o bile utana sıkıla duş alırdı.. Ne kadar rahat ettirsekte..
Bu rahatlığı siz vermeseniz bile kendi ile alakalı olabilir. Bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanar :))
O cins biri olabilir ya da eşinizden kaynaklı olabilir bu rahatlık..

Vallahi bende konuyu görünce güldüm bu sorunu tek biz yasıyoruz sanıcaktım bize nasıl olsa sizin evde yanıyo sıcak diyodu. Tek neden tembellik ve evin avantajı baska bi sorun yok
Ne görümceler varmış sizinki yine iyiymis havkusu camasiri tasi taragi hoppa gelin haydi bir yikanayim konu sahibinin görümcesi temizlenmek icin duşa girmiyor bence kirli camasirini tekrar giyiyormus iiiiiyyyyy

Bir arkadaşım anlatmisti,
Liseden beri görmediği arkadaşı kendi şehrine gelince kızda kalmak istemiş, tabii ki çok sevinmis, kabul etmiş.
Neyse kız geliyor, iki hoşbeşten sonra lavobaya giriyor -yarim saat çıkmıyor.
Millet de yoldan geldi, ihtiyacı vardır diye düşünürken elalemin bornozu üstünde havlusu saçında cikip 'ayy nasıl rahatladım sıcak suyla, dinlendim valla' diye salona geçip bir saat bornoz keyfi yapıyor :))
Sizin görümce de bu kızın soyundan herhalde :)
Acaba yanında temiz çamaşır getiriyor mu? Eskisini size mi bırakıyor yoksa pis donunu sarıp geri çantasına mi koyuyor?
Coook ilginç ya
Ben ablamın evinde bile bir kere banyo yapmıştım, onda da yeni ev temizliğine gitmiştim, tüm gün cam silmekten helak olmustum-aksam arkadaşımın düğününe geçmek için yikandim.
Milletteki rahatlığa bak arkadaş

Aşırı pintiler diye bir program var, orada da insanlar bir kuruş bile harcamadan gün geçiriyorlar.
Bir adam sahile yakın yerde yaşıyor mesela, yaz kış demeden sahilin dışından yikaniyordu.
'abla geçen programda izledim,vallaha sana benzetttim' diye laf sok istersen^^

hemen yazayim :)banyodan once giyindigi kiyafetlerini tekrar giyiniyor banyoyu ilk basta pis birakiyordu baktim olmuyo dedim banyoyu yikayip ciksan iyi olur artik yikayip cikiyor

buda o gruptan o zaman :)

ay inanmiyorum ve ya inaniyorum :) milletteki rahatliga bak gorumce hanim banyodan sonra eski kiyafetlerini giyiyor

yok gelmedi bugun yarin arar :) evde degilim diyecem
Hic tavsiye etmem cnm yanlis yoldasin evde degilim diyerek sadece ertelemis olursun cozum odakli olmalisin.
Ben olsam konuyu ona acarim yine banyo yapmak isterse cnm hayirdir banyonda ya da evde yapmana engel bi durum mu var duslugun mu bozuk giderin mi tikali varsa cekinme cnm abine soyleyelim bi cozum bulalim.

Ha bi de kirlisini de giyiyormus o da garip sen gelince banyo yapacagini biliyorsun ama o kendi yapacagini bilmiyor mu hazirliksiz da geliyor sastim kaldim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…