sac kremlerim sac maskelerim var onlarida kullaniyor :)
Baktin çare bulamiyorsun tam o banyoya girerken kuvvete plastik karafatma koy.kirtasiyelerde satiliyor
yok aynilarini giyiyoböylesinide ilk kez duyuyorum pes gelirken banyodan sonra giyinmek için temiz kıyafetlerde getiriyormu
bundan korkabilir deneyeyim :)Banyodan fare çıktı ilaçlattik bir süre kullanmayacagiz bende size banyoya gelmeyi düşünüyordum de.
guzel tespit :)Kendi banyosu ıslanmasın diye
jakuzi falan da yok normal banyo ama ne buldu cozemedim :)Banyonuz nasil bir banyo?
Benim kuzenim anneannemlere her geldiginde banyo yapar cunku jakuzi var
Bu arada kuzenim 9 yasinda
hepsi ayri manyak :)Canim senin esinin ailesi de bir tuhaf gercekten
Kayninin da tuhaf halleri varmis
Iyi idare ediyorsun valla.
Valla şaka gibievet geliyo oturuyoruz sonra diyo ben bi dus alayim ve banyoya giriyo
:):) utanmaz :) gel kesele der :)Bir daha ki sefere kese ya da masaj ister misin diye sorun bari,belki utanır
her seferin de mi ?Koktuğunu mu düşnüyor acaba?
havlu benden :) tekrar ayni kiyafetleri giyiniyorGarip birşey soracağım.
Havlusunu temiz kıyafetlerini getiriyor mu?
Her şekilde pislik bir hareket ya
O da doğru:):) utanmaz :) gel kesele der :)
aslinda oyle bi durumu olsa soyler veya bel asagi yikanir bu bildigin banyo keyfi yapiyorSizin bilmediğiniz bir hastalık filan olabilir mi yani şu şekilde anlatayım ben mesela idrarimi tutamıyorum çünkü hastayım bazen kaçıyor ister istemez kirleniyorum ve birinin evindeysem o an sadece bel asagimi yıkıyorum sabunluyorum ve çantamda her zaman yedek pantolon taşıyorum
O ne saçma şey ya. Kardeşinin evi ya orası istediği gibi kullanıyor aklınca. O gelmeden önce çamaşır suyu dök her yere. Banyo yapıcam derse, iyi olur girmişken yıkayıver de.Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
ekstra dan bi dusa kabinim var ama bu her seferinde yapmasini gerektirmez kiSizin banyo ortamı kendi evinden dahami konforlu aceba?
ilk baslarda kirli birakiyordu baktim olacagi yok yikar misin cikmadan dedimO ne saçma şey ya. Kardeşinin evi ya orası istediği gibi kullanıyor aklınca. O gelmeden önce çamaşır suyu dök her yere. Banyo yapıcam derse, iyi olur girmişken yıkayıver de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?