Gorumce

Hahahah ne saçma!
Yorumlar da bi o kadar komik mantık çerçevesine sokabilmek için herkes saçmalamış :))
Sizin şimdiye dek sormamanız tuhaf bence, sorsanıza sizin evde banyoda sorun mu var her geldiğinde niye girmek istiyorsun diye. Yani hesap sorar gibi değil de öyle dümdüz. Bakalım ne diycek :)

O girdiğin de tam duşun ortasında suları ana vanadan kes. Seslenirse duyma.hatta ben de bi ekmek almaya çıkacam sen gir de.kalsın bakalım öyle.kendi evinde tamamlar artık. Yada o geldiğinde çaktırmadan kes suları. Bugün de sular gitti 2-3 saattir de hala gelmedi de. Bi kaç kez inada yap. Eğer az aklı varsa anlar

Hahah sesli güldüm ya o nasil değisik bi insan evli mi cok bu cimri acaba da tasarruf mu yapıyor ya da ne bileyim dışardan sevgilisinin yanından mi geliyor bekarsa bilemedim

Her geliste banyo yapiyorsa sormalisin.

Ya ben cok merak ettim sen neden bizde banyo yapiyorsun surekli...de. ama sakayla karisik..

O utanmiyorsa sen de sormaktan utanma
Ben kesinlikle sorardım ya hatta konu sahibi çekiniyorsa şey diye de ekleyebilir nacizane tavsiyem esirgediğimden değil de merak ettim sadece falan da diyebilir ama tatmin edecek bir cevap olmazsa ne yapar orasını bilemedim

Cok eskiden bir kitap okumustum orada mahalledeki komsular evde soba yakmiyorlardi o yuzden hep birinin evine gidiyorlardi oturmaya yemegi de orada yiyip donuyorlardi evlerine bu da o hesap herhalde

Ya da konu sahibinin cok pahali ve guzel sampuanlari, sac bakim urunleri mi var acaba dusa girip saçına bakim yapiyor belki

E yuh kitle banyoyu nedir öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…