Konuya ayrı şaşırdım ilk vaka olmadığını sizin yorumda görünce de ayrısizin görümce de mi sormamış görümcesine
Allah ım ne tuhaflıklar göreceğim daha
akşam akşam amada güldümBaktin çare bulamiyorsun tam o banyoya girerken kuvvete plastik karafatma koy.kirtasiyelerde satiliyor
bazısı da yemeği soğuk ikram eder tüp pahalandı ya mesela aşureyi tam pişirmeden dağıtan komşu oda tüpten iktisat ediyorBoylesini de ilk defa duyuyorum bu nedirya her geldiginde dusa girmesi cok acayip,sudan tasarruf yapmaya calisiyor bence.
Çok güldüm akşam akşamSizin eve gelince boy abdesti mi kaçıyormuşne alaka yani çok acayip gerçekten
Hahah sesli güldüm ya o nasil değisik bi insanMerhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
Ben kesinlikle sorardım ya hatta konu sahibi çekiniyorsa şey diye de ekleyebilir nacizane tavsiyem esirgediğimden değil de merak ettim sadece falan da diyebilir ama tatmin edecek bir cevap olmazsa ne yapar orasını bilemedimHer geliste banyo yapiyorsa sormalisin.
Ya ben cok merak ettim sen neden bizde banyo yapiyorsun surekli...de. ama sakayla karisik..
O utanmiyorsa sen de sormaktan utanma
Ay anlarsa anlasın öf deli midir nedir habire başkasının evinde banyoya giriyo
Hahaha devir iktisat devri bosuna degil yanibazısı da yemeği soğuk ikram eder tüp pahalandı ya mesela aşureyi tam pişirmeden dağıtan komşu oda tüpten iktisat ediyor
E yuh kitle banyoyu nedir öyle yaMerhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?