yok aynilarini giyiyor tekrardanböylesinide ilk kez duyuyorum pes gelirken banyodan sonra giyinmek için temiz kıyafetlerde getiriyormu
bilmem olabilir ama gidip alir kendine maddi durumu kotu de degil haniAcaba senin duş jelleri sampuanlar falanmi cok hosuna gidiyorki
aklımdan geçenSorun bence,sevismekten mi geliyorsun hayirdir diye
Garip yani sehir icinden gelip de banyoya girmek.
Ay cikardigim iç camasirini tekrar giymek....havlusu benden :) ama tekrar ayni kiyafetlerini giyiniyor
yok aynilarini giyiyor tekrardan
yok yok tekrar ayni kiyafetlerini giyiniyorPeki banyodan sonra ne giyiyor?ne bileyim yani banyo yaptiktan sonra cikardigin donu tekrar giymek ayyy igrenc bence.yaninda tedarikli gelip ustunu basini degistiriyor mu banyodan sonra?eger degistiriyorsa kirli donunu ne yapiyor?yikanmasi icin sizde mi birakiyor yoksa posetleyip yaninda mi goturuyor?banyoya girme kismindan daha cok bunlar takildi benim aklima:))
yo cimri degil ama kocasi burda degil disarda calisiyoraklımdan geçen
kocasıyla sevişip size mi geliyor yıkanmaya
ne cimri insanlar gördüm ben böyle şeyleri bile kar sayan
cimri midir görümceniz?
yo cimri degil ama kocasi burda degil disarda calisiyor
Görümce demişkenBu aralar buralar görümce konularından yıkılıyor ha gayret kizlar yok mu artiran
3 tane kiz cocugu var
anammmmm tövbe...
evinde tek mi yaşıyor çoluk çocuk falan
anam içim fesat bugün benim
iğrenç ötesiyok aynilarini giyiyo
Ben senin yerinde olsam sorardım zannedersem hergun dus aliyosun buraya geldigindede sürekli duşa giruyosun havalarda soğuk hergun duş almak zor olmuyormu diyeekstra dan bi dusa kabinim var ama bu her seferinde yapmasini gerektirmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?