- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.032
- 83
Girmeden sen çamaşırsuyu dök ki bir yıkar iki yıkar sonra bıkar belki. O gelmeden iyice bir domestos candır can.ilk baslarda kirli birakiyordu baktim olacagi yok yikar misin cikmadan dedim
kahkaha attim resmen :)Ama yani her türlü anlaşamamazlığı aradaki çekişmeyi bilmem neyi geçtik, gündüz oturmasına gidip gidip banyoya girmek nedir yaa??
En garip görümceler top 10 listesinde 1 numara olmayı hak etmiş yani..
Ahahaha alemsin valla.hepsi ayri manyak :)
Tamam sebebi anlasildi.Sizin banyo temiz düzenli geliyor ona demek mi .temizlik takintisi degil cunku evine gitmememin sebebi kirliligi :) tamam belki banyoyu begeniyo ama her seferindede olmaz ki
Ne bide evlimi yuhh yanievet evli
Acaba senin duş jelleri sampuanlar falanmi cok hosuna gidiyorkitemizlik takintisi degil cunku evine gitmememin sebebi kirliligi :) tamam belki banyoyu begeniyo ama her seferindede olmaz ki
Allah onlarada versin ayni görümcek belasini insallahHer görümcenin şımarıklığı farklı hepsi piş pışlandığı için sonuna kadar bu hakkı kullanıyorlar özgüvenleride üst düzeyde maşallah
Yok kız hepsi aynı değil ki benim 2 görümcem var ikisi de evli..Ah ahh gorumce gorumce gormeyeyim omrumce diye bosuna dememisler :)
Hepsi ayri bir cesit
Kahkahana sebep olmama sevindim. :)kahkaha attim resmen :)
Peki banyodan sonra ne giyiyor?ne bileyim yani banyo yaptiktan sonra cikardigin donu tekrar giymek ayyy igrenc bence.yaninda tedarikli gelip ustunu basini degistiriyor mu banyodan sonra?eger degistiriyorsa kirli donunu ne yapiyor?yikanmasi icin sizde mi birakiyor yoksa posetleyip yaninda mi goturuyor?banyoya girme kismindan daha cok bunlar takildi benim aklima:))Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
Off çok kötü yahavlu benden :) tekrar ayni kiyafetleri giyiniyor
valla kendisi o kadar kirli biri ki bunu dusunecegini sanmamkendı banyosu su lekesı olmasın kırlenmesın nemlenmesın falan dıye mı sızınkını kullanıyor acaba ?
kendı evım temız kalsın baskasının banyosu kırlensın mantıgı varsa
havlusu benden :) ama tekrar ayni kiyafetlerini giyiniyorHa diyince banyoya girilmez ki
Bunun havlusu var, temiz camasiri var
Sampuani, saç kremi var
Baş havlusu var
Ne bileyim bir suru materyal lazim
Hepsi sizin evde hazir mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?