Gorumce

kendı banyosu su lekesı olmasın kırlenmesın nemlenmesın falan dıye mı sızınkını kullanıyor acaba ?
kendı evım temız kalsın baskasının banyosu kırlensın mantıgı varsa

temizlik takintisi degil cunku evine gitmememin sebebi kirliligi :) tamam belki banyoyu begeniyo ama her seferindede olmaz ki
Tamam sebebi anlasildi.Sizin banyo temiz düzenli geliyor ona demek mi .
Artık alışkanlık haline getirmiş hatta sırf banyo için bile size geliyor olabilir.
Bence açık açık sorun senin evde banyo yok mu diye ?
Hem hijyenik acıdan da uygun değil deyin veya şampuanı saç kremini saklayın mesela diyemiyorsaniz.
A şampuan kalmamış sabun kalmamış artik kendi evinde yap de geç. Ertesi gün havluları at makineye hiç havlu yok kendi evinde yaparsın de mesela.
Böyle böyle gönlün olmadığını anlar bence.

Ah ahh gorumce gorumce gormeyeyim omrumce diye bosuna dememisler :)
Hepsi ayri bir cesit
Yok kız hepsi aynı değil ki benim 2 görümcem var ikisi de evli..
maşallah diyeyim ne benim onlardan yana bir sorunum oldu, ne de onların benden yana.. Bir insan kişilik olarak kaliteli olacak bunu anladım ben..

Peki banyodan sonra ne giyiyor?ne bileyim yani banyo yaptiktan sonra cikardigin donu tekrar giymek ayyy igrenc bence.yaninda tedarikli gelip ustunu basini degistiriyor mu banyodan sonra?eger degistiriyorsa kirli donunu ne yapiyor?yikanmasi icin sizde mi birakiyor yoksa posetleyip yaninda mi goturuyor?banyoya girme kismindan daha cok bunlar takildi benim aklima:))

Bir dahaki gelişinde saç maskenizi vs. saklayın. Verin eline Dalan sabunu. Bunu kullanıyoruz artık diyin. Bence sizin ürünler hoşuna gidiyor onun. Bunun için giriyor olabilir banyoya.

Valla ben de görümceyim ama bırakın duş almayı çişimi yapacağım zaman bile öyle rahat kullanamam kardeşimin evini. Misafir sayılırım sonuçta o evde.
Neden sormaktan çekiniyorsun. Bayadır dikkatimi çekiyor sizin tesisatta filan bi arıza mı var bizde banyo yapıyorsun devamlı diye.

kendı banyosu su lekesı olmasın kırlenmesın nemlenmesın falan dıye mı sızınkını kullanıyor acaba ?
kendı evım temız kalsın baskasının banyosu kırlensın mantıgı varsa
valla kendisi o kadar kirli biri ki bunu dusunecegini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…