Görümce??

Çağırmalisiniz gelir yada gelemez sonuçta abisi sizin kendi ailenizden çok kardeşine daha çok sevinecektir. Gelemessede siz kendinizi kötü hissetmessinz. Üstünüze düşeni yapmış rahat olmuş olursunuz.

ben doğumgünümü öncelikle kendi ailemle kutlamak isterim.
eşim, sürpriz adı altında benim ailem yokken kendi ailesini çağırsa uyuz olurum.
en azından siz davet etmelisiniz.

Davet et, gelip gelemeyeceğine o karar versin. dışlanmış hissetmesin.

ben bu tür organizasyonlarda,
aileyle ilgili sadece benim ve abimin düğününe katılmış,
benim bebeğimi görmeye tek başına gelmiş (aileden diğer kişilerle biraraya gelmemek için)
aile içinde başka hiçbir etkinliğe katılmamış, görüşmeyen, gidip gelmeyen yengemizi bile arıyor söylüyorum.
gelmeyeceğini bile bile.
ona, "beni çağırmıyorlar" dedirtmemek için..

5 aylık evlisiniz, belki acele etmek istememiştir.
bugün yarın derken fırsat olmamıştır.
belki davet beklemiştir, çağırmış mıydınız?

çağır ister gelsin ister gelmesin kendi bilir...çağırmazsan suçlu duruma düşebilirsin görümceni hadi boşver eşin sorgularsa en azından çağırdım diyebilirsin gelmese bile...

Bir de aklıma takıldı bu kadar insanın geleceğinden eşinizin haberi var mı? Hoşlanıyor um böyle kutlamaktan doğumgününü, sürprizi. Ben olsam nefret ederdim.

Eşime tamamen sürpriz olacak, basbasa da kutlayacağız ama böyle aile ile yapılan organizasyonları seviyoruz bugüne kadar aile ile bir araya geldiğimizde hiç şikayet etmedi

Eşime tamamen sürpriz olacak, basbasa da kutlayacağız ama böyle aile ile yapılan organizasyonları seviyoruz bugüne kadar aile ile bir araya geldiğimizde hiç şikayet etmedi
Sadece senin ailen olacak ya ondan dedim. Hadi bakalım hayırlısı sonuçları yaz merak ettim şimdi :)

Kolay gelsin şimdiden...

Bence davet etmelisin.

Sadece senin ailen olacak ya ondan dedim. Hadi bakalım hayırlısı sonuçları yaz merak ettim şimdi :)

Kolay gelsin şimdiden...

Teşekkür ederim.. ben şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam bu kadar kalabalığa :)
Görümceyi de önümüzde ki hafta içi arar çağırırım bakalım sonucu yazarım

Cagirmassan ayip olur.sen cagir gelen gelir gelmeyen gelmez.bebek bakmak cok zor gercekten anne olunca anlarsin.klise oldu ama gercek bu.

Çağır gelirse gelsin gelmezse ben çağırdım üstüme düşeni yaptım dersin için rahat olur

Sen söyle gelip gelmemek de ona kalsın. Söylemessen aranızda hiç sorun yokken sorun olur haliyle suçlu da sen olursun.

bende kızımın dogum gununde başka şehirdeki halasını teyzesı aratıp davet ettiririm ,

zaten gelemıyecekler ama olsun onlar sayıldıklarını bilsinler kızımda buyuklerını saymasın ıbilsin

bu tür konular ayık kafa ile açılıyor olamaz. Cidden anlamiyorum, ne etkisi altindasiniz ne yasiyosunuzda böyle sonuçlar çıkıyor ortaya, hayret verici...

Davet ettim, ayrıca biz kendisine davetle gitmiyoruz ki biz sana geliyoruz diyoruz ve gidiyoruz. O samimiyet kardeşiyle arasında olduğu için aynısını kendisi de yapabilir

Benim eşimde musait misin demeden gitmeye alismis ablasina filan ama ben biraktirdim o huyunu. Cagrilmadan gitmeyiz. Bir isimiz varsa müsaitlik durumunu onceden sorarim. Biz geliyoruz diyip kimseye gitmem annem babam hariç. Belki rahatsiz oluyor kız ama soyleyemiyor kirilmayin diye. Herkes sizin gibi degil. Bence davet edin ayip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…