Ay ben de ya. Dusunsene dogum gunu kutlayacaksin kaynanan kayinpederin karsindaBir de aklıma takıldı bu kadar insanın geleceğinden eşinizin haberi var mı? Hoşlanıyor um böyle kutlamaktan doğumgününü, sürprizi. Ben olsam nefret ederdim.
Ay ben de ya. Dusunsene dogum gunu kutlayacaksin kaynanan kayinpederin karsinda
Davet et, gelip gelemeyeceğine o karar versin. dışlanmış hissetmesin.Merhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Bir de aklıma takıldı bu kadar insanın geleceğinden eşinizin haberi var mı? Hoşlanıyor um böyle kutlamaktan doğumgününü, sürprizi. Ben olsam nefret ederdim.
Sadece senin ailen olacak ya ondan dedim. Hadi bakalım hayırlısı sonuçları yaz merak ettim şimdi :)Eşime tamamen sürpriz olacak, basbasa da kutlayacağız ama böyle aile ile yapılan organizasyonları seviyoruz bugüne kadar aile ile bir araya geldiğimizde hiç şikayet etmedi
Merhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Sadece senin ailen olacak ya ondan dedim. Hadi bakalım hayırlısı sonuçları yaz merak ettim şimdi :)
Kolay gelsin şimdiden...
bak bu daha büyük bir dert :)Teşekkür ederim.. ben şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam bu kadar kalabalığa :)
Görümceyi de önümüzde ki hafta içi arar çağırırım bakalım sonucu yazarım
Davet ettim, ayrıca biz kendisine davetle gitmiyoruz ki biz sana geliyoruz diyoruz ve gidiyoruz. O samimiyet kardeşiyle arasında olduğu için aynısını kendisi de yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?