Görümce??

Siz kuzeninize varana kadar çağırmışsınız da eşinizin kardeşini neden bu kadar düşünüyorsunuz.
Türlü türlü bahane de sıralamışsınız,uzak,bebekli vs diye.
Aranızda sorun yokken hem de..
Üzücü gerçekten..

Çağırın elbette, gelir-gelmez kendi bilir.

tabiki çağırın

beni kuzenim çağırmamıştı kızının doğum gününe bebeğim küçük kardeşinin evinde yapıyor diye
ne kadar içerlemiştim

bu tür konular ayık kafa ile açılıyor olamaz. Cidden anlamiyorum, ne etkisi altindasiniz ne yasiyosunuzda böyle sonuçlar çıkıyor ortaya, hayret verici...

Burası Bdv, benimde derdim bu!
Siz hangi kafayla eleştirme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Konu sizi ilgilendirmiyorsa bakın geçin, laf sokma derdine düşmeyin.

Çağırmalısın, gelmesi için elinden geleni yaptığı halde gelemiyorsa da üzülmez. Sizin resimlerinizi görünce, habersiz olursa üzülür. Önceden haber verebilirsiniz, belki ayarlama ihtimali artar.

Çağırmanız uygun olan
Eşinin ailesinden gelse sadece o gelecek

tabiki çağırın

beni kuzenim çağırmamıştı kızının doğum gününe bebeğim küçük kardeşinin evinde yapıyor diye
ne kadar içerlemiştim

Haklısınız da Geleceğini bilsem zaten hiç düşünmeden çağırırdım ama yine de çağırıcam gelirse gelir

Valla şehir dışında bile olsam çağrılmak isterim
Gitmeyecek olsam bile

Haklısınız da Geleceğini bilsem zaten hiç düşünmeden çağırırdım ama yine de çağırıcam gelirse gelir

Vakit kaybetmeden şimdiden çağırmalısın. Sonradan öğrenmesi hoş olmaz.
Gelir gelmez kendi bilir.

Doğum günü sizin değil eşinizin.
Bence sizin akrabalarınızdan önce kendi kardeşini yanında ister.
Siz davet edin. Gelmek isterse gelir. Diğer türlü zaten sorun yok değil mi?

Çağırmanin en mantıklı yol olduğunu sizde biliyorsunuz.Mantıklı seçeneği seçmek yararınıza. .

Uzak olması gelmesinin zor olacak olması onun tarafından hesaplanmalı siz ne olursa olsun tabii ki davet etmelisiniz davet etsem mi acaba diye düşünmeniz yanlış olur.

Siz çağırın da gelip gelmemeye bırakın da o karar versin.

sen çağır boşver nasıl geleceğini ya da nasıl gelemem diyeceğini o düşünsün

Didisinin didisini cagirmissiniz da esinizin kardesine sudur budur bilmem nedir diye siralamissiniz. Sonrada cagiririm ama bi ara gibi yorum yazmissiniz (haftaya ararim gibi biseydi tam aktaramicam). Simdiden neden haber vermiyorsunuz? Belki bir ihtimal araba ayarlrda gelir diye mi? Ben sizi cok icten pazarlikli planli gördüm. Hic masum degilsiniz bence. Umarim ben yanlis düsünüyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…