bebeği var ve size ok uzaksa şimdiye kadar gelememsi normal ama arada gönlünüzü alabilrid neden gelemediğini bebek hastalanır vs gibi açıklama yapması gerekirdi bence çağırın bahaneyle evimede gelmiş olursun dersinMerhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Çağır isteyen gelir...Merhaba hanımlar
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
siz gittiniz mi peki evlendiğiniz süre içinde ?
ona göre yorum yapacağım
Eşim benim doğum günüme kendi ailesini arkadaşlarını çağırıp da benim ailemden bir kişiyi bile çağırmasaydı o doğum günü bana rezil olurdu.
Ayrıca abisi ayrı ama siz ayrısınız. Kadınlar böyle şeylere çok takar. Abisi size geliyoruz dediğinde rahatsız olmaz ama o direk haber vermeden size geliyoruz dediğinde belki siz rahatsız olursunuz. Ondan habersiz gelmiyordur yani.
Şahsen bana düzenlenen sürpriz partiye eşimin kuzeni eşi ile gelecek ve benim kardeşim çağrılmayacak bile
Çok bozulurum
Görümce gelir gelmez ama siz çağırın
o halde onların da size gelmesi gerekirdiGittik tabiki, nişanlıykende gittim, evlendikten sonra da gittim
dimi aynı hareketi bana yapsa eşimin kardeşleri ben kırmadık tabak çanak bırakmamBence yapmayin. Cok samimi de olsaniz,kardes de olsaniz,hele ki 1 yasinda bebegi olan bir insanin evine alo biz geliyoruz deyip de gitmeyin,davet bekleyin. Musait olunca cagirirlar. Sizi gormek istediklerinde cagirirlar. Daha once cocuk baktiniz mi bilmiyorum ama zor gecer 1 yasindaki bebekle ugrasilan gunler. O arada bir de evin icinde insan kaldirilamayabilir. Nezakettir,siz yine de davet bekleyin.
Sakın çağırmamazlık etme gibi bir hataya düşme, hele de eşinin doğumgünü. Gelir gelmez orası ona kalmış. Sen çağırmış ol.Benim öğrendiğim bu tarz konularda eşinin ailesi ne kadar kötü olursa olsun sen yapman gerekeni yap, çünkü eşine ailesinin yaptığı batmaz seninki batar.Merhaba hanımlar
Sorum görümcem için
o halde onların da size gelmesi gerekirdi
evime gelmeyen görümceyi çağırmazdım şahsen
belki son anda kocama ayıp olmasın dıye cagırırdım
Sakın çağırmamazlık etme gibi bir hataya düşme, hele de eşinin doğumgünü. Gelir gelmez orası ona kalmış. Sen çağırmış ol.Benim öğrendiğim bu tarz konularda eşinin ailesi ne kadar kötü olursa olsun sen yapman gerekeni yap, çünkü eşine ailesinin yaptığı batmaz seninki batar.
Niye içinizden gelmiyor?Bir sorun mu yaşadınız? Ben eşinizin yerine koydum kendimi şu an doğumgünümü full eşimin ailesinden insanlarla asla geçirmek istemezdim. Eşinizin kardeşi için içimden gelmiyor diyorsunuz, eşiniz de sizin ailenize karşı böyle dese?Bende eşime ayıp olmasın diye çağırıcam, yoksa hiç içimden gelmiyor
Bir de aklıma takıldı bu kadar insanın geleceğinden eşinizin haberi var mı? Hoşlanıyor um böyle kutlamaktan doğumgününü, sürprizi. Ben olsam nefret ederdim.Haklısınız, ben çağırmış olayımda
Sen cagir gelip gelmeme kararini ona birak. Onun adina karar vermen yanlis olur. Kendi ailene haber verio gorumceye uzak yakin fark etmez haber vermemek bence pek hos olmaz.Merhaba hanımlar
Sorum görümcem için
Ya o kadar tepkiye gerek yok da, davetsiz kimseye gidilmemeli. Seni gormek isteyen zaten cagirir. 1 yasindaki bebekle o kadin iyice delirmistir zaten,ustune de misafir. Ayyy bilemedim ben daraldim burda. Cekmeyen bilemez tabii. Calisanin evine,cocuklu insanin evine davetsiz gidilmemeli bana goredimi aynı hareketi bana yapsa eşimin kardeşleri ben kırmadık tabak çanak bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?