Dimi anne babayla falan bana hoş gelmediYeni evlenmişsiniz eşinizin ilk Doğum gününü neden baş başa kutlamıyorsunuz?
İlkse arkadaşa bile gerek yok cümbür cemaat ne gerek varDimi anne babayla falan bana hoş gelmedi
Ya da yakın arkadaşlarla olur
Konu sahibi bir tek görümce gelse bile sizin ailenizden herkes var eşinizin ailesinden kimse yok bu hoş olmaz aileleri devreden çıkarın benceİlkse arkadaşa bile gerek yok cümbür cemaat ne gerek var
Yeni evlenmişsiniz eşinizin ilk Doğum gününü neden baş başa kutlamıyorsunuz?
Sen cagir
Gelip gelmemek ona kalmis
Konu sahibi bir tek görümce gelse bile sizin ailenizden herkes var eşinizin ailesinden kimse yok bu hoş olmaz aileleri devreden çıkarın bence
Kv biz yokken kutlamış bile diyebilir onların gelmeyeceklerini bile bile ailenizi çağırmak bana gereksiz geldi
Davet ettim, ayrıca biz kendisine davetle gitmiyoruz ki biz sana geliyoruz diyoruz ve gidiyoruz. O samimiyet kardeşiyle arasında olduğu için aynısını kendisi de yapabilir
Bence sadece baş başa kutlayın ailenizde ilk Doğum gününde anlayış göstersin bi zahmet gelenek görenek altında çok şey dayatılıyor bu evli çiftlere nerden mi biliyorum , kendimden :)İşte bende bu yüzden eşime ayıp olur mu diye düşünüyorum. Ablasını çağırsam bile gelemeyecek. Sonuçta onlardan kimse olmayacak sadece arkadaşları
Daha once hic evinize davet etmediyseniz gelmemesi normal. Esinizin dogum gunune bari cagirmis olursunuz. Gelip gelmemek kendisine kalmis.
Bence yapmayin. Cok samimi de olsaniz,kardes de olsaniz,hele ki 1 yasinda bebegi olan bir insanin evine alo biz geliyoruz deyip de gitmeyin,davet bekleyin. Musait olunca cagirirlar. Sizi gormek istediklerinde cagirirlar. Daha once cocuk baktiniz mi bilmiyorum ama zor gecer 1 yasindaki bebekle ugrasilan gunler. O arada bir de evin icinde insan kaldirilamayabilir. Nezakettir,siz yine de davet bekleyin.Davet ettim, ayrıca biz onlara davetle gitmiyoruz. Kardeşiyle samimiyetine bağlı, geliyoruz diyip gelebilir biz öyle yapıyoruz
Merhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Siz cagirin gelmek isterse gelir.Sonradan cagirmadiniz demesinler.Insanlar suclayacak bir sey mutlaka bulurlar.Merhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?