Didisinin didisini cagirmissiniz da esinizin kardesine sudur budur bilmem nedir diye siralamissiniz. Sonrada cagiririm ama bi ara gibi yorum yazmissiniz (haftaya ararim gibi biseydi tam aktaramicam). Simdiden neden haber vermiyorsunuz? Belki bir ihtimal araba ayarlrda gelir diye mi? Ben sizi cok icten pazarlikli planli gördüm. Hic masum degilsiniz bence. Umarim ben yanlis düsünüyorumdur.
Esiniz acisindan diyorum. Sizin kuzeninizle ne alakasi var onun kardesi dururken? Benim esim böyle bi seye girisecek kendi yedi sülalesi olacak ama benim bacima zaten gelemez diye haber vermeyecek yada gec haber verecek öyle mi? Alsin pastayi kendi üflesin.....Hanım efendi dıdısının dıdısı değil BENİM AİLEM :)
Ayrıca benim görümcemle hiçbir problemim olmamasına rağmen kendisinin varmış gibi davrandığı için uzağız birbirimize.
Esinin anne babasi gelmicek mi.
Sen kendi anne babani cagirmissin
Çağırmasa daha iyi bence.Onlarada usulen haber vermen gerekir bence.
Çağırmasa daha iyi bence.
Niye o kadar akraba çağırmış kendi tarafindan anlamadim
Iyide arabası yok,küçük bebeği var,ha deyince gelemez yani.Davet ettim, ayrıca biz onlara davetle gitmiyoruz. Kardeşiyle samimiyetine bağlı, geliyoruz diyip gelebilir biz öyle yapıyoruz
Ne yani kendi annesini babasini cagirsin ama esinin asil kisinin annesini babasini cagirmasin?
Bide düsünsene bu organizasyonu esi konu sahibi icin ayarliyor. Konu sahibi kv kp esinin yedi sülalesiyle kutluyor. Benim ailem nerde diyince haber vermedim, annen baban doguma gitti, ablan uzakta gelemez diyor. O adami tasa tutardik burda hep beraber
ben de merak etmiştim doğrusu ne oldu diye.. Görümceler neden hep arada bir son varmış gibi davranır ve uzak durur acaba? sağolsun benimki de öyledir..Doğum gününü bu cumartesi yapıyoruz.
Çağırdım ve gelmiyor tabiki
Merhaba hanımlar
Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü
Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.
Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.
Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Iyide arabası yok,küçük bebeği var,ha deyince gelemez yani.
Kızım bebekken arabam olmasına rağmen uzun mesafe bir yere gitmiyordum yanlız,mecbur kalıp gittiğimde de temden gidemezdim e5den giderdim ki acil bir durumda sağa çekip ilgilenebileyim,acıkırdı sağa çeker emziridim,altıni pisletirdi durur değiştirirdim,bazen sebepsiz ağlardı yine durmak zorunda kalırdım 2 saatlik yola 4 saatte gittiğim çok olmuştur yani. Kolay değil yani bebekle bir yerden bir yere gitmek. Hemde toplu taşıma ile düşünemiyorum.
Gelmedi diye alınmayın bence.
Evlerden ırak bir gelin vakası..dilerim Eşiniz aklı başındadırda sizin doğum Gününüzde kendi yedi sülalesini çagırırda sizden kimseyi cagırmaz iyi misilleme olur ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?