Görümce??

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.019
113
Merhaba hanımlar

Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü

Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.

Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.

Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?

çağır gelp gelmemek onun sorunu. çağırmazsan geleceği tutar

Siz çağırın.gelip gelmemesine o karar versin.hem ayıp olur hem de esiniz kendí ailesinden de birilerini isteyebilir o ortamda

Aranizda bir problem yoksa cagir o zaten gelemeyecek olursa sana soyler. Gorumce degilim ama boyle bir durumda herkes davet ediliyorsa aramizda bir problem yoksa davet edilmek isterdim. Basbasa kutlasaniz alinmaz ama sadece kendi davet edilmezse alinabilir.

Bence cagirin zaten gelemeyecek durumdaymis hic degilse fotograflari gordugunde alinmaz

Siz çağırın görevinizi yapın.
Gelirse gelir, gelmezse de kendisi bilir.
Sonuçta sizin ailenizden de kişiler olacak, onun ailesinden de gerekli kişilere haber vermenizde fayda var.
Uzakta olanlarda dahil.

Gelmeseler dahi eşinizi arayıp telefonla o gün tebrik etmiş olurlar, yanında olamadıklarını açıklarlar.

Siz üstünüze düşeni yapmış, eşinizi ezmemiş, ailesini de kırmamış olursunuz.

çağırın gelip gelmemek onun lüksü. çağırmazsanız büyük alınır benden söylemesi.

siz gorumcenizi pek sevmiyorsunuz galiba bu soruyu sordugunuza gore... gorurse dıslanmiş gibi hisseder... ya insan kendisine yapilmasini istemedigi birseyi baskasina yapmamali

Madem arada sorunda yok beş aylık evliliğinizde rahatsızda etmemiş sizi zırt pırt gelerek.
2 saatlik yolsa sabahtan gelir sizede yardımcı olur bence.
Ama gece geç diye 2 saatlik yola arabada yok,kalmakta isteyebilir.
Arabasız iki saatlik yola kardeşime gitsem bende dönmezdim gece.
Ama çağırmazsanızda bayaaa sorun başlar.

Gelmeyecek dahi olsa bunu bahane edip laf söylemeye hakkı Olmaz, çağırın, hatta gelirse iyiki doğum günü oldu yoksa evimi göremeyecektin dersiniz :)

Bence siz de kendi ailenizi çağırmayın sadece arkadaşlarınızla kutlayın hem o kadar kalabalık sizin ailenizi oluşturuyor bir görümceniz olacak ailenizi çağıracaksanızda onu da çağırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…