gorumceek

Sizce bu durum normalmi ??Ben sehir disindayken görümcem benim evde kalms ve ben bunu yeni ogrendim ...sinirlerim tavan yapti... ne alaka yaa 10 dk lik mesafe de ayni ilcede oturuyoruz bekar daha ogrenci ve kaynanamlarla yasiyo ben yokken benim evde kalmak nedir ya ... ben bunu bazanin altindaki kirli makyaj bulasmis yastigindan farkediyorum. .. esim de sagolsun bana bu durumdan hic bahsetmedi ben farkedene kadar... nefret ediyorum esimin ailesinden sevemiyorumm arkadas
abisi ile bir gece kalsa dertleşse evde sorun oldu uzaklaşmak nefes almak istemiş olabiliğr. abisini özlemiş ve vakit gecirmek istemiş olamaz mı?
olabilir.
eşinizde evde yoksa kızın evde tek kalması sizi kızdırabilir ama abisi evdeyken kalması gayet ve gayet normal.

Bu durumu eşinin sana bildirmesi lazimdi. Sonucta o ev ikinizin evi. Tabii ki haberin olmali. Eşinin ailesini de sevmek zorunda değilsin.

Kalir ne var abisinin evi? Yengesinin evi? Abisi de evde yani allah akil fikir versin size.Bisey mi calmis evi mi karistirmis nolmus yani?

Ben de evde tek başına alem yaptı sandım.
Yok artık ya!
Tabii ki eşimin kardeşi gelip bizde kalabilir ya da ben abimde kalırım.
İstersen eşiniz sizden imzalı kağıt alsın bir dahakine.

Kizlar herkesin konuya bakis acisi farkli olabilir.konu sahibesi eve gelip kalmasindan degil,esinin bunu kendisine soylememesinden rahatsiz olmus ki ogrenme sekli de biz kadinlar icin akli seytanliga calistiracak cinsten yani.yoksa abisinin evi isterse tabiki de gelip kalabilir birak ayni ilcede oturmayi ayni binada otutsalar bile.tartisilan mevzu o farkli.:KK17:

Sanki anahtarınızı Çalıp gizli gizli kalmış gibi konuşuyorsunuz illaki abisinin onayını almıştır eşiniz size söylemediyse hatayı onda arayın ama adama çok görmemek lazım belliki tavrinizdan korkmuş

Kizlar herkesin konuya bakis acisi farkli olabilir.konu sahibesi eve gelip kalmasindan degil,esinin bunu kendisine soylememesinden rahatsiz olmus ki ogrenme sekli de biz kadinlar icin akli seytanliga calistiracak cinsten yani.yoksa abisinin evi isterse tabiki de gelip kalabilir birak ayni ilcede oturmayi ayni binada otutsalar bile.tartisilan mevzu o farkli.:KK17:
Konu başlığı her şeyi anlatıyor

Sizce bu durum normalmi ??Ben sehir disindayken görümcem benim evde kalms ve ben bunu yeni ogrendim ...sinirlerim tavan yapti... ne alaka yaa 10 dk lik mesafe de ayni ilcede oturuyoruz bekar daha ogrenci ve kaynanamlarla yasiyo ben yokken benim evde kalmak nedir ya ... ben bunu bazanin altindaki kirli makyaj bulasmis yastigindan farkediyorum. .. esim de sagolsun bana bu durumdan hic bahsetmedi ben farkedene kadar... nefret ediyorum esimin ailesinden sevemiyorumm arkadas
Esinizin ailesine sorun.gorumce gercekten o tarihlerde kalmis mi sizin evinizde.o zaman anlasilir gorumce mi yoksa gorumce kiliginda sana yutturulmaya calisilan baska bi kadin mi?:KK51:

Ben evde yokken eşimin kardeşi gelip bizde kalsa hiç sorun etmezdim.Erkek arkadaşım ve kardeşi üzerinden düşündümde bence sorun yok.Yalnız yatılan yatak sizinse hakikaten ne alaka orda yatmaz bence görümceye atılmış olmasın dendiği gibi? Ban bitince öğreniriz artık:)

İyide kalsın nolacak.
Oda senin kardeşin sayılır.
Kalamaz.kardes degil o.ayni anneden cikmadilar.
Bir ev erkekten cok kadinindir.
Kadin mahremi namahremi bilir evi duzenler.kadinin tum ozeli belki dertlestigi gunlugu belki unuttugu prez.copu vardi.
Ayip degil mi? Bekar evi degil o.yengesi yokken gelmesi niyetini gosteriyor zaten

Esine hiç şüphelerini çaktırmadan eşinin ailesinin ağzını ara. Direk de sorma. Oğullarını korumak için gerçeği soylemeyebilirler

Zaman'ı geri alma özelliğimiz olsaydı kalmış canı öyle istemiş açıklaması budur

Ben bu kadar tepki verdiginizi gorunce evde kimse yokken izinsiz girip kaldigini dusundum.
Siz evde degilken esinizle hic telefonlasmadiniz mi? Kardesim geldi oturuyoruz vs demedi mi?
Kardesiyle küs degilseniz eger laf arasinda bile soylememesi ilginc geldi.
O makyaj kardese mi ait acaba suphesi dusmedi degil.

Kalamaz.kardes degil o.ayni anneden cikmadilar.
Bir ev erkekten cok kadinindir.
Kadin mahremi namahremi bilir evi duzenler.kadinin tum ozeli belki dertlestigi gunlugu belki unuttugu prez.copu vardi.
Ayip degil mi? Bekar evi degil o.yengesi yokken gelmesi niyetini gosteriyor zaten
Prezervatif copunu de bi zahmet ortada birakmayiversin.
Su yaptiginiz yorumu esiniz sizin kardesiniz icin yapsa eyvallah der gecer misiniz?
Allah abime boyle es vermez insallah.

Back
X