- 30 Nisan 2016
- 1.254
- 2.609
- 133
:) bir müsade ederler iki ederler üçüncüye surat yaparlar işten geliyorum dinlenemiyorum diyeO zaman babasını dedesinin amcasının veya sayısını çağırın artık hangisi musaitse :)) hatta adam senin için geldi seni çok seviyor falan desin
O konuda sansliyim canim halam :) seviyorum seni esimin ailesi bize tanismaya geldikten sonra onlar bizi cagirmislardi annem ben halam gitmiştik kv servis yapacagi zaman bende yardim icin kalkcaktim tabi o sıra kv mutfağa gecmisti esimle halamda otur salakmisin bugun firsat verirsen yarin öbür gun daha oturtmazlar dedi kalkmadim ozaman mahcup hissetmistim ama simdi gidiyorum misafir gibi geliyorum yemek yencekse sofraya yardim ediyorum makineyi beraber dolduruyoruz okadar yemek yapma obu su yok bazen esim fisildiyo kulagima ama orasi annenin mutfagi karismak olmaz diyorumCanım senin dediğin gibi olmuyor bazı şeyler. Sen kendi evinde kimseyi mutfağına katmasanda her işi kendin yapsanda,kaynananın evine gidince kolaysa gitme mutfağa öyle bi şans olmuyor. Kaynanın evinde gelini misafir gibi oturtturmuyorlar malesef. Bana mesela kayınbabam hemen yemek hazırlayın çay yapın kahve yapın yok şu yok bu yok bu yaştan sonra anneniz mi yapcak şunu yapın bunu yapın kolaysa otur olmuyor üstelik emen durmayan bebeğim var acımıyorlar hiç. Sen nasıl misafir gibi oturabiliyorsun?
nasıl rahat edebiliyor bu insanlar aklım almıyor kayınvalidene söyle bence
- Merhaba Arkadaşlar ,
Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...
leylalal, 6 dakika önce
Bunu ona güzel bi dille söyle bence yoksa daha çok yerleşir kalır.
- Merhaba Arkadaşlar ,
Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...
leylalal, 6 dakika önce
Yok yaa yanlış anladınız ben sizin için demedim arkadaş bi yakınında kalmak zorunda kalmış 3 gün o da gitselerdi gibisinden sormaya başlamış artık ben de yengemi tarif ettim aynı o arkadasin yakınına benzettim diye :)) Yoksa sizin misafirperver olduğunuz belli zaten gorumceniz 1 aydır orda valla iyi sabır:)Hiç de öyle değilimdir misafir severim akşam misafirine can kurban :)
Konu sahibinin gorumcesini oraya gönderip onların sabrını denemeli ben olsam yüz verilmeyince kalmam diyor konu sahibi ben de aynen oyle düşünürüm ve siz de 3 gün zehir oldu diyorsunuz.Ama aksi insanlar da olabiliyor işte 1 ay böyle e ve yerleşip de halâ misafirmis gibi rahat olması.. .Ben 1 saatliğine misafirliğe gitsem bile misafir gibi oturamam illa kalkacam bi yardımlaşma olacak yaniOoo bu baya tuhaf bi kadınmış ben böylesine selam bile vermezdim artık terbiyesizlik etmiş yani.
Bizimkinin kendi tarafı gelip günlerce kalıyorlarmış ama eşinin tarafını hiç sevmiyor kim gitse aynı şeyi yapmış yani.
Ki herkeste geldiği zaman el üstünde tutarlar kötü de davranmazlar aslında neden sevmiyor anlamadım.
Ah ah 3 gün kaldım ama zehir gibi geçti yani eşime çok kızdım beni bu durumda bıraktığı için.
Birdaha asla da gitmem yani 1 saat oturmaya bile gitmem.
Walla canım benim görümcemdd öle.. okdr belli ederim kocamla haftasonı yalniz kalmak istedigimi yinede uzanır bizim koltuga keyfine bakar.. git de diyemessin. Bnce sen ona biraz daha iş yükle .. kendiliginden gider ozaman
- Merhaba Arkadaşlar ,
leylalal, 6 dakika önce
Nasıl olduda kısa bi sürede komsularla kanki oldu gorumceniz.Ona kızmaz heralde ama görümcem ben burda kalırım siz gidin diyebilirÇünkü komşularla arası çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?