Bir de komşularla arası iyiyse komşulara dedikosunu yapın evimin düzeni bozuldu misafirlikte bi yere kadar diye belki çıtlatırlar kulağına kanka oldularsa.
Bence o komşuları sevdi e karışan eden de yok istanbul u da beğendiyse kafasına göre gezip tozuyorsa ondan gidesi gelmemiştir.
Bu şartları kaldırmak lazım ortadan komşulardan uzak tutmak evde rahat vermemek lazım bence.
Bence acik acik soylemedikten sonra gitmez niye o görümce bence goze almis herseyi belki kv anlasip geldi kv goz boyamak amacli ariyodur kizini hani gelin pes etsin gitsin diye bence siz bi iki gunluk izin alin isyerinizden aksam esinizin yaninda soylemeyebilirsiniz gündüz verin veristirin yada ne bilim eve ses kaydi yerlsetirin bakin bakalim gündüzleri ne konusuluyo evde ayy boyle insanlari insani ne hale getiriyoAilenden birini misafir et yatılı olarak evine. Ne demişler ' Misafir ,misafiri sevmez, ev sahibi hiçbirini sevmezmiş.'
Belki sıkılır da gider.
o zmn boyle devam edersen o daBen hiç konuşmaya bile girmiyorum ona nasıl şu işi yap dicem
Benden 5 yaş büyük. O kadar yemek yaptı bana birgün sormadı ne yapıyım kafasına göre takılıyor.
Hadi berberaber gidelim bir bakalim diğer görümcene yani,değişiklik iyidir diyip gidin.gidince orda kalır belki..Laf da soktum diğer görümcem 3 gün evde çalışmıyor dedi. Onlarda buraya gelsin diye plan yapıyor. Hiç ben gideyim kalıyım demiyor. Bende ordada kalınabilir o zaman 3 gün evdeymiş dedim. Kalmadı. Onlarda bize gelmedi.
Allah allah çok ilginç tüm bu olanlara rağmen neden evden gitmiyor acaba ya ?Dün akşam eve geldim işler hiç planladigim gibi olmadı. Akşam eşim çocuk ve görümce ve komşular bahçede oturuyordu ben eve çıktım. Hatta komşu bana moralin mi bozuk noldu dedi görümce de yanında yorgunum dedim. Eve gelince ağladım tek başıma dolmusum artık dayanamadim eşim geldi sonra noldu diyor bilmiyor sanki konuşsak da değişmiyor boşver dedim ısrar etti artık ben yalnız kalmak istiyorum senle dedim. Abartiyorsun büyütme dedi. Ben sinir krizi geçirir gibi ağladım tutamadm kendimi içim dışıma çıktı aglamaktan biz yine tartışmaya başladık tabi anlamıyor da beni. Ben gidiyorum senle de bi daha görüşmek istemiyorum falan dedim izin vermedi. O arada görümce çocukla eve gelmiş hiç duymadım geldiğini de herseyi de duymuş tartışırken eşimin telefonuna mesaj geldi ben gece okuyabildim mesajı neyse eşim odadan çıkınca hemen çıktım evden baktım gorumcede kaçmış evden. Komsudan beni durağa birakmasini rica ettim. Köpekli yol uzak tek gidemiyorum. Tamam dedi sonra anladı halimi eve aldı. Halbuki ben arkasima gidecektim komsuyla konuştuk evini bırakıp hiç bi yere gitmiosun dedi. Görümce gidecek sen değil esin çok iyi bir insan onun merhametini kullanıyor dedi. Sonra eşim de komsuya geldi haber verdiler o da beni ariyormus her yerde. Eşimle dışarı çıktık. Oda gidecek zaten falan dis randevusu almadı dedi bende onun keyfini bekleyemem dedim yarın sabah bilet aliosun. Sabah olmaz falan derken akşama tamam dedi. Şimdi de belki kendi söyler bekleyelim git denmez dio. kadın hala rahat gideyim bilet alın da demiyor. Eşim soylemezse ben hala neyi bekliyorsun gitmek için dicem.bu akşam yollucam. Mesaj da eşime görümceden gelmiş "Bu tepkiyi vermekte haklı bence lafı uzatma" yorumu size bırakıyorum.
Yani yuh diyorum ne biçim bir insan.Bide komşum diyor sıkılmiyor mu niye gitmiyor bende sayenizde dedim haklısın dedi. Dün akşam biz eşimle dışarı çıkınca görüMCE de o komsuma gitti gece 1de geldi konusmuslardir heralde. Hala burda 5 dk bile durmasını anlamıyorum onca olaydan sonra Eşimde anlamamistir düne kadar diyor gerizekalı değil heralde hala evde
Benim bi korkum yok sadece eşim halletmeli diye konuşmadım ama biliyor artık bu aksam gitmezse neyi bekliyorsun diyecegimgörümce madem her şeyi duydu. sen niye açık açık konuşmuyorsun? sayende huzurumuz kalmadı,misafirliğin eziyete döndü desene. neden korkuyorsunuz karı koca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?