Kesinlikle lazımm:))Bilmiyorum. Varsa bilmekten cok memnun kalırım. Umarim arkadas geri doner :)))
Bence her geline lazim bu dua. :)))
Aslında derine inilmediğinde haklısınız kalsın ne olacak denilebilir.Ancak konu sahibi 3 senedir bebek sahibi olmaya uğraşıyormuş hatta çok yakında tüp bebek tedavisine başlayacakmış yani daha rahat olması gereken bir dönem.Butun sayfalari okumadim ama bir bana mi fazla geldi bu tepkiler anlamadim.
Ailelerle mesafeden yanayim orasi net.
Ama boşanmış bir kadin kardesinin evinde 1 ay kalmis alti ustu.
Cok mu çingene birisi? Karakteriyle ilgili yorum gormedim. Yani tek problem gelip kalmasiysa boyle sinir krizi gecirmek falan...bilemedim ya.
Yemek de yapiyormus, yani hicbir seys elini surmuyor degil. Bence tatlilikla halledilebilirdi.
1 ay misafirlik cok, ama isin bu boyuta gelmesine gerek yokmus bence.
Simdi bir daha nasil yuz yuze bakilacak?
Allah tan yuzsuz degil.gun gecti kayinpederim dedi niye erken dondun dedi.ona bile diyememis.ar etmis herhalde.ilerleyen yillarda ima etmekle kaldi.hic umrumda degil.ne olursa olsun benim.annem.burada misafir sayilir.hakaret falan da etmedi.herkesin siniri bozuktu patlama noktasi oldu.esim.kendisini savunur koskaca adami savunmak nedir ya ilkokul velileri gibi ...Aynı durumu yaşadım annem gitti ama yüzsüz Kv 2 ay kaldı eşim git Dedi yüzsüz gitmedi 2 ay kaldı
Kızım böyle pişkin böyle rahat umursamaz kadın için kendini bu kadar hirpaladigina deydi mi? Keşke 15 gün önce gidip sen sorsaydin ne zaman gideceksin bilet alalım sana diye. Yine aynı cevabı verecektir herhalde. Kadın iyicene yerleşmiş yahu yüzme kursuna ne zaman yazılmış. Gitsin evinde yazılsin.
Bir de merak ettim. 1 ay önce havalar sıcakti şimdi soğudu. Mesela bugun hirka bile kurtarmiyordu. Ince de olsa mont giymek zorunda kaldim. Bu yaninda gelirken boyle seyler getirmis mi cok merak ettim. Dahasi yeterli kıyafet getirmiş mi? 1 aydır kalıyorsun hem çocuğuna hem kendine nasıl bir valizle geldi acaba? 1 aydır sizde kalırken masraflarını kim karşılıyordu?
Eşim tabi ki kredi kartı sağolsun baya doldu zannediyor ki abisi dünyalar kazanıyor... öyle olsa ben çalışmam zaten. Kapalı olduğu için hep uzun kollu giyiyor parduse de var çocuğa da bi sürü şey aldı burdan ve makine çalışıyordu iki günde birKızım böyle pişkin böyle rahat umursamaz kadın için kendini bu kadar hirpaladigina deydi mi? Keşke 15 gün önce gidip sen sorsaydin ne zaman gideceksin bilet alalım sana diye. Yine aynı cevabı verecektir herhalde. Kadın iyicene yerleşmiş yahu yüzme kursuna ne zaman yazılmış. Gitsin evinde yazılsin.
Bir de merak ettim. 1 ay önce havalar sıcakti şimdi soğudu. Mesela bugun hirka bile kurtarmiyordu. Ince de olsa mont giymek zorunda kaldim. Bu yaninda gelirken boyle seyler getirmis mi cok merak ettim. Dahasi yeterli kıyafet getirmiş mi? 1 aydır kalıyorsun hem çocuğuna hem kendine nasıl bir valizle geldi acaba? 1 aydır sizde kalırken masraflarını kim karşılıyordu?
Ben dün esimden ayrılmayı göze alıp evi terk ettim herseyi duydu gördü benim haklı olduğuma dair abisine biz kavga ederken mesaj da atti iyi niyetli olsa abin karısıyla ayrılma noktasına gelmiş bana hemen bilet al demez mi. Ve abisi hala o söylesin diye bekledim yine de gideyim demedi NEDEN esimde bende bunu sorguluyoruz gorumcemi hala savunuyor olmasına rağmen... Dünden öncede problem dik kafalı garip bi kadın kimseyi dinlediği de yok yemeği de aç kalmamak için yapıyor bütün gün evdelerButun sayfalari okumadim ama bir bana mi fazla geldi bu tepkiler anlamadim.
Ailelerle mesafeden yanayim orasi net.
Ama boşanmış bir kadin kardesinin evinde 1 ay kalmis alti ustu.
Cok mu çingene birisi? Karakteriyle ilgili yorum gormedim. Yani tek problem gelip kalmasiysa boyle sinir krizi gecirmek falan...bilemedim ya.
Yemek de yapiyormus, yani hicbir seys elini surmuyor degil. Bence tatlilikla halledilebilirdi.
1 ay misafirlik cok, ama isin bu boyuta gelmesine gerek yokmus bence.
Simdi bir daha nasil yuz yuze bakilacak?
Bilmiyorum kayinvalideme söylesem mi yada anlatır mi keske anlatsa. Malesef gelmek için beni aramaz muhabbet sıfır zaten abimin evi mantığı var onu arayip gelcem diyor eşim de tmam diyor tabi ben olayın dışında kaliorumBi daha gelmez inşallah. Gerçekten yüzsüzün önde gideniymiş. Şimdide eşin başlamasın al işte teksin rahat et diye :))
Bi daha gelmek istediginde ararsa ay bizde tatile cıktık evde yokuz de. Kayınvalidenide ara bi daha yollama onun yüzünden boşanıcam en sonunda de.
Geçmiş olsun canım, inşaallah bi daha böyle bi şey yaşamazsınız.Terminale gitmedim komsuya çıktım oturdum eşim onlar giderken çağırdı zorla indim sarıldı bana. Hiç bişey olmamış gibi iyi ayrılıyor yine gelmek isteyecek tabi. Ben böyle bir insan görmedim psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğuna eminim
Tam bir yüzsüzlük vakası. Çok ilginç. Yüzüne git deseniz de anlamazdı zaten. Eşinize Allah akıl versin. Benim evime gelecek de bana kimse sormayacak. Kafalara bak.Terminale gitmedim komsuya çıktım oturdum eşim onlar giderken çağırdı zorla indim sarıldı bana. Hiç bişey olmamış gibi iyi ayrılıyor yine gelmek isteyecek tabi. Ben böyle bir insan görmedim psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğuna eminim
o halde sakın eşine fırsat verme.Terminale gitmedim komsuya çıktım oturdum eşim onlar giderken çağırdı zorla indim sarıldı bana. Hiç bişey olmamış gibi iyi ayrılıyor yine gelmek isteyecek tabi. Ben böyle bir insan görmedim psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğuna eminim
Çok güzel anlatmissiniz durum böyleAslında derine inilmediğinde haklısınız kalsın ne olacak denilebilir.Ancak konu sahibi 3 senedir bebek sahibi olmaya uğraşıyormuş hatta çok yakında tüp bebek tedavisine başlayacakmış yani daha rahat olması gereken bir dönem.
Bir de görümcenin çocuğu da var ya evde bi çocuk olması da biraz üzmüş konu sahibini.
Sürekli kafasına göre hareket eden bir kadınmış komşularla kanka olmuş eve çağırıyormuş falan.
Yemek yaparken asla sormuyormuş hani ne yapayım falan gibilerinden.
Yani ev sahibinin düzenini alt üst etmiş kısaca o yüzden kadın delirmiş tabi sonunda.
Bir de aynı şehirde bir kız kardeş varmış ancak 1 ayda bir kere de gidip onda kalmamış kadın burada da insan bi art niyet seziyor çünkü karı koca kavga etmiş ayrı yatmışlar bu mevzudan gitmeye yeltenmemiş bile.
Hani normal olan aman karı kocanın huzuru benim yüzümden bozulmasın diyip topuklamaktır bu tam tersi ara bozmaya gelmiş gibi hissettim ben.
Ay kısaca özetleyim derken uzattım biraz :)
Bilmiyorum kayinvalideme söylesem mi yada anlatır mi keske anlatsa. Malesef gelmek için beni aramaz muhabbet sıfır zaten abimin evi mantığı var onu arayip gelcem diyor eşim de tmam diyor tabi ben olayın dışında kaliorum
ya gidiverin sizde. Hem gitmesini istiyorum diyosunuz gidecekken de siz sorun cikariyosunuz. Vedalasirkende bizde oraya geliriz bi dahakine orda görüşürüz artik bye bye dersiniz.Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
owww diyorum sundan bi 4 ay önce benimde görümce yerleşmişti eve tabi kavga kıyamet gırla artık okadar bunalmıştım ki delirmek üzereydim bi akşam sağlam bi kavga ettik ve seçim yapmak zorunda bıraktım ya o gitsin yada ben gidiyorum diye öle olunca evli evine köylü köyüne .... sen nekadar taviz verirsen bu erkekler okadar rahat takılıyo ben bunu anladım ya eşinle yada görümcenle konuş rahat edemediğini anlat yapamam dersen rol yap bak anlatıyorum :))) önce internetten psikolojik rolünü iyi yapabileceğin bi rahatsızlık bul sora o hastalığı yaşıyan insanların ne yaşadıklarını tam manasıyla anla hisset sora git bi pskyatriye (pskyatri doktorlarını kandırmak inan cok kolay ) durumunu anlat işte bu işte bittikten sora rolünü de hakkıyla yaptıktan sora 2. randevuda doktoruna evde yanlız kalmak istedini falan anlat eşinle konuştur eşin de hasta olduğun için ve doktorunda tavsiyesiyle görümceyi şutlasın :)) senaryo yazdım 1. sezon
- Merhaba Arkadaşlar ,
Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...
leylalal, 6 dakika önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?