Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Aslında derine inilmediğinde haklısınız kalsın ne olacak denilebilir.Ancak konu sahibi 3 senedir bebek sahibi olmaya uğraşıyormuş hatta çok yakında tüp bebek tedavisine başlayacakmış yani daha rahat olması gereken bir dönem.
Bir de görümcenin çocuğu da var ya evde bi çocuk olması da biraz üzmüş konu sahibini.
Sürekli kafasına göre hareket eden bir kadınmış komşularla kanka olmuş eve çağırıyormuş falan.
Yemek yaparken asla sormuyormuş hani ne yapayım falan gibilerinden.
Yani ev sahibinin düzenini alt üst etmiş kısaca o yüzden kadın delirmiş tabi sonunda.
Bir de aynı şehirde bir kız kardeş varmış ancak 1 ayda bir kere de gidip onda kalmamış kadın burada da insan bi art niyet seziyor çünkü karı koca kavga etmiş ayrı yatmışlar bu mevzudan gitmeye yeltenmemiş bile.
Hani normal olan aman karı kocanın huzuru benim yüzümden bozulmasın diyip topuklamaktır bu tam tersi ara bozmaya gelmiş gibi hissettim ben.
Ay kısaca özetleyim derken uzattım biraz :)

Aynı durumu yaşadım annem gitti ama yüzsüz Kv 2 ay kaldı eşim git Dedi yüzsüz gitmedi 2 ay kaldı
Allah tan yuzsuz degil.gun gecti kayinpederim dedi niye erken dondun dedi.ona bile diyememis.ar etmis herhalde.ilerleyen yillarda ima etmekle kaldi.hic umrumda degil.ne olursa olsun benim.annem.burada misafir sayilir.hakaret falan da etmedi.herkesin siniri bozuktu patlama noktasi oldu.esim.kendisini savunur koskaca adami savunmak nedir ya ilkokul velileri gibi ...
Allah size de sabir vermis.gercekten sabretmek zor oluyor.zaten yorucu bir surecten cikmisssin.

Eşim tabi ki kredi kartı sağolsun baya doldu zannediyor ki abisi dünyalar kazanıyor... öyle olsa ben çalışmam zaten. Kapalı olduğu için hep uzun kollu giyiyor parduse de var çocuğa da bi sürü şey aldı burdan ve makine çalışıyordu iki günde bir

Be
Ben dün esimden ayrılmayı göze alıp evi terk ettim herseyi duydu gördü benim haklı olduğuma dair abisine biz kavga ederken mesaj da atti iyi niyetli olsa abin karısıyla ayrılma noktasına gelmiş bana hemen bilet al demez mi. Ve abisi hala o söylesin diye bekledim yine de gideyim demedi NEDEN esimde bende bunu sorguluyoruz gorumcemi hala savunuyor olmasına rağmen... Dünden öncede problem dik kafalı garip bi kadın kimseyi dinlediği de yok yemeği de aç kalmamak için yapıyor bütün gün evdeler

Bilmiyorum kayinvalideme söylesem mi yada anlatır mi keske anlatsa. Malesef gelmek için beni aramaz muhabbet sıfır zaten abimin evi mantığı var onu arayip gelcem diyor eşim de tmam diyor tabi ben olayın dışında kaliorum

Terminale gitmedim komsuya çıktım oturdum eşim onlar giderken çağırdı zorla indim sarıldı bana. Hiç bişey olmamış gibi iyi ayrılıyor yine gelmek isteyecek tabi. Ben böyle bir insan görmedim psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğuna eminim

Geçmiş olsun canım, inşaallah bi daha böyle bi şey yaşamazsınız.

Tam bir yüzsüzlük vakası. Çok ilginç. Yüzüne git deseniz de anlamazdı zaten. Eşinize Allah akıl versin. Benim evime gelecek de bana kimse sormayacak. Kafalara bak.

o halde sakın eşine fırsat verme.
benim bir kez benden habersiz eniştelerini davet etmiş. son anda haber verdi. ben de o gün anneme gittim, eve onlar gidince akşam döndüm.
eşine benden izinsiz ablanı kabul edersen o gün anneme giderim haberin olsun de. eşinin de önünü kes böylece.

Çok güzel anlatmissiniz durum böyle

Onu bir kere kocanla uygun bir dille konuş eve 2 saatligine misafirlige biri gelecek bile olsa dur hanima bir soralım demesi gerekiyor

Esini karsina al ,iyice bir tembihle ,bugun gitti ,yarin yine gelecek gorumcen ,
Acik acik soyle kendi bosandi ,bizde bosanalim istiyor herhalde diye ,
Bir daha senden habersiz birisi gelirse bu sekilde yatiya ben evi birakip gidicem de ,
Kayinvalidenle de konus ,kizi evliyken gorumcesdi 1 ay gelip kalsa naparmis,
Neden kiziniza sahip cikmiyorsunuz ,
Kiziniz bosandi ,oglunuzun yuvasini da siz mi yikiyorsunuz diye agir konus
Esinle bir kere aran bozulur ,toparlarsin ,
Yoksa boyle herp cekersin

Baba evine tekrar donus agirdir. Bunalmis olabilir. Senin evinde daha huzurlu hissedebilir. Yoksa hic kimse kendiyle konusmayan bi insanla konusmaya calismaz veya sokulan lafi anlamazdan gelmez. Demek ki o kadar oraya donmek istemiyor bunlara katlaniyor.
Cocugu da varmis yazik. Uzuldum ona da sana da.

Kadın giderken yine geleceğim mi dedi

Ne arsız yüzsüz insanlar varmış bu hayatta. Okudukça ağzım açık kalıyor.

Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
ya gidiverin sizde. Hem gitmesini istiyorum diyosunuz gidecekken de siz sorun cikariyosunuz. Vedalasirkende bizde oraya geliriz bi dahakine orda görüşürüz artik bye bye dersiniz.

her şeyi geçtim komsularla samimi olması beni deli ederdi sanırım. kimbilir neler anlattı onlara.

owww diyorum sundan bi 4 ay önce benimde görümce yerleşmişti eve tabi kavga kıyamet gırla artık okadar bunalmıştım ki delirmek üzereydim bi akşam sağlam bi kavga ettik ve seçim yapmak zorunda bıraktım ya o gitsin yada ben gidiyorum diye öle olunca evli evine köylü köyüne .... sen nekadar taviz verirsen bu erkekler okadar rahat takılıyo ben bunu anladım ya eşinle yada görümcenle konuş rahat edemediğini anlat yapamam dersen rol yap bak anlatıyorum :))) önce internetten psikolojik rolünü iyi yapabileceğin bi rahatsızlık bul sora o hastalığı yaşıyan insanların ne yaşadıklarını tam manasıyla anla hisset sora git bi pskyatriye (pskyatri doktorlarını kandırmak inan cok kolay ) durumunu anlat işte bu işte bittikten sora rolünü de hakkıyla yaptıktan sora 2. randevuda doktoruna evde yanlız kalmak istedini falan anlat eşinle konuştur eşin de hasta olduğun için ve doktorunda tavsiyesiyle görümceyi şutlasın :)) senaryo yazdım 1. sezon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…