- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
Görümcenizle bire bir ağız dalaşı atışma falan olmadıysa siz de gidin terminale, uğurlarken inceden lafını da söyle, çocuğun gözü için gelmene gerek yok ordan al bence randevuyu falan de mesela. Kısa kısa konuş. İlgisiz durAksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
İyi götürmezsen götürme ben evden gidiyorum o zaman siz bol bol kalırsınız baş başa de bari.Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
Bence gidin sarilip opusup koklasmayin gayet resmi davranin yada sarilirken kulağına fisildayin dahada huzurumu bozma orada biseyde yapamaz diyemez kalır oyleAksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
demezmiyim 3 gün salona girmedim kim anladı... eşimle tartıştım çocukdan ötürü o da yanımızda. yatağımı ayırdım eşimle gece ayrı yere geçtim bikaç saat uyumusum gördü yine gitmedi. anlamadı yani sorunlar benden oluyor diye. Eşim geldi yine yanıma odamıza gittik ama anlamıyor kadın.
e yani aynenSöyle ona. Artık git de.
Bence bu fikir mantikli.Alistirmissin hazira kim olsa gitmez.. bugunden itibaren temizligi ve utuyu veriyorsun ona yemegin yaninda.. abla ben calisiyorum yetisemiyorum hadi canim sen evi supur sunlari utule de.. yemek yaptiktan sonra ocagi silmiyorsun canim ben daginik sevmem de.. bak bu kirli kalmis, burasi dagilmis de.. iki gune gitmezse bende ofis degilim..
Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
Kaç saat sürer falan dedi sabah orada olacak. Iyi o zaman diyo yüzme kursum vardı öğlen ona giderim. Git nereye gidiyorsan bana ne Ya cildirtcak bu kadınin rahatlığı
Sen de git tabi. Kocan ile yanlız bırakma fesat fesat konuşurmu bilmiyorum ama seni gider ayak cekistirmesin.Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
Alalen yazsaydin belki lazim olabilir :)))) bazen misafirlikler uzayabiliyor. Bende istiyorum o duayi :)))))Özelden atayım :))
Lohusalikta olay oldu annem ile esim arasinda soz atismasi diyeyimYok ya kovma konusunda hassasım ben :)))
Birde benimkiler maddi manevi yardımcı yüzüm olmazdı yani :))
Lohusalıkta 40 gün kv karşı kanapemizde yattı kalktı da gıkımı çıkarmadım...içten delirdim o ayrı ...iyi niyetliler de düşüncesizlik var biraz....
kaldı ki evden kovma konusunda hassasım demiştim ya...kim olursa olsun belli bile etmem ...anca kendi kendimi yerim herhalde:)))
Öyle bi dua mı varmış bana da gönderin malum benim de yüzsüz olan eşimin ailesi var kapıdan kovsam bacadan geliyorlar :)))Alalen yazsaydin belki lazim olabilir :)))) bazen misafirlikler uzayabiliyor. Bende istiyorum o duayi :)))))
Bilmiyorum. Varsa bilmekten cok memnun kalırım. Umarim arkadas geri doner :)))Öyle bi dua mı varmış bana da gönderin malum benim de yüzsüz olan eşimin ailesi var kapıdan kovsam bacadan geliyorlar :)))
Aynı durumu yaşadım annem gitti ama yüzsüz Kv 2 ay kaldı eşim git Dedi yüzsüz gitmedi 2 ay kaldıLohusalikta olay oldu annem ile esim arasinda soz atismasi diyeyim
Kv atladi tabiki bunlar agiz agiza kavga etti annem terketti evi.kv kalmaya devam etti.esim de yuzsuz tabi.ben ne yaptim kv e esin kizin bekler dedim tesekkurler dedim yardiminiz icin dedim.gidis o.gidis .sonra annem geldi.esim de ayni iyi niyetle annemi kovdu.boylece restlestik
Ama kimseyi cekmedim.biraz kusluk oldu sonra hersey duzeldi.ama hala iicmdedir esimin oyle yapmasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?