Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
Görümcenizle bire bir ağız dalaşı atışma falan olmadıysa siz de gidin terminale, uğurlarken inceden lafını da söyle, çocuğun gözü için gelmene gerek yok ordan al bence randevuyu falan de mesela. Kısa kısa konuş. İlgisiz dur

Aksam terminale goturcez ama ben gitmek istemiyorum eşime söyledim sende geleceksin dedi gelmicem dedim o zaman bende goturmuyorum diyo. Ne yapsam da terminale gitmekten kurtulsam
İyi götürmezsen götürme ben evden gidiyorum o zaman siz bol bol kalırsınız baş başa de bari.
Eşinize sinir oldum hep kendi istediğini yaptırmaya çalışan bencil biri.

Ben bu kadar yuzsuzunu bizim akrabalarda bile gormedim.

bence terminale gidip o arada ayak üstü arkadaşlarında dediği gibi diş vs randevu konularını araya sıkıştırmakta fayda var

Bence gidin sarilip opusup koklasmayin gayet resmi davranin yada sarilirken kulağına fisildayin dahada huzurumu bozma orada biseyde yapamaz diyemez kalır oyle

İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum bazı insanlar kendi hüsranla sonuçlanan evliliklerinde uyumlu evlilikler sorun yaşasın isterler Kardeşine mesaj atma falan iyiniyetli bir davranış değil gittikten sonra aramayın sormayın o ararsada soguk konusun cocugu için gelemk istersede arayın öbür görümceyi ya ara davet et kardeşini yada ben kardeşini boşayacam de ailenin aklı başında bellide bu kardeşini pis kullanıo

Canım burası artık senin evin sayılır benden daha fazla vakit geçiriyorsun sadece yemekle olmaz temizlikte yap.
Aynen bunu söyleyin yüzsüz ya

Bence bu fikir mantikli.

Eline tutustur isleri.
Ne sinir bozucu.

Oyle deme. Mutlaka git ki gittiginden iyice emin olursun. Yolcularken de giderayak kendinize orada bi dr bulun dersin.

Kaç saat sürer falan dedi sabah orada olacak. Iyi o zaman diyo yüzme kursum vardı öğlen ona giderim. Git nereye gidiyorsan bana ne Ya cildirtcak bu kadınin rahatlığı

Kızım böyle pişkin böyle rahat umursamaz kadın için kendini bu kadar hirpaladigina deydi mi? Keşke 15 gün önce gidip sen sorsaydin ne zaman gideceksin bilet alalım sana diye. Yine aynı cevabı verecektir herhalde. Kadın iyicene yerleşmiş yahu yüzme kursuna ne zaman yazılmış. Gitsin evinde yazılsin.

Bir de merak ettim. 1 ay önce havalar sıcakti şimdi soğudu. Mesela bugun hirka bile kurtarmiyordu. Ince de olsa mont giymek zorunda kaldim. Bu yaninda gelirken boyle seyler getirmis mi cok merak ettim. Dahasi yeterli kıyafet getirmiş mi? 1 aydır kalıyorsun hem çocuğuna hem kendine nasıl bir valizle geldi acaba? 1 aydır sizde kalırken masraflarını kim karşılıyordu?

Sen de git tabi. Kocan ile yanlız bırakma fesat fesat konuşurmu bilmiyorum ama seni gider ayak cekistirmesin.

Butun sayfalari okumadim ama bir bana mi fazla geldi bu tepkiler anlamadim.
Ailelerle mesafeden yanayim orasi net.
Ama boşanmış bir kadin kardesinin evinde 1 ay kalmis alti ustu.
Cok mu çingene birisi? Karakteriyle ilgili yorum gormedim. Yani tek problem gelip kalmasiysa boyle sinir krizi gecirmek falan...bilemedim ya.
Yemek de yapiyormus, yani hicbir seys elini surmuyor degil. Bence tatlilikla halledilebilirdi.
1 ay misafirlik cok, ama isin bu boyuta gelmesine gerek yokmus bence.
Simdi bir daha nasil yuz yuze bakilacak?

Lohusalikta olay oldu annem ile esim arasinda soz atismasi diyeyim
Kv atladi tabiki bunlar agiz agiza kavga etti annem terketti evi.kv kalmaya devam etti.esim de yuzsuz tabi.ben ne yaptim kv e esin kizin bekler dedim tesekkurler dedim yardiminiz icin dedim.gidis o.gidis .sonra annem geldi.esim de ayni iyi niyetle annemi kovdu.boylece restlestik
Ama kimseyi cekmedim.biraz kusluk oldu sonra hersey duzeldi.ama hala iicmdedir esimin oyle yapmasi...

Bi daha gelmez inşallah. Gerçekten yüzsüzün önde gideniymiş. Şimdide eşin başlamasın al işte teksin rahat et diye :))

Bi daha gelmek istediginde ararsa ay bizde tatile cıktık evde yokuz de. Kayınvalidenide ara bi daha yollama onun yüzünden boşanıcam en sonunda de.

Ne olacak ki? Birilileri geliyor aile huzurunu kaciriyor. Sonra cekip gidiyor.
Sonra kari koca arasi eskisi gibimi oluyor?
Kirginliklar girmiyor. Icinde hep yara olarak kaliyor kocanin, karisini hice saymasini. Hakaretleri kirici sozleri.degiyor mu diye erkeklere sormak gerek gecici insanlar icin omrunu surek kisiyi kirmaya.

InsaALLAH birdaha gelmezler.

Alalen yazsaydin belki lazim olabilir :)))) bazen misafirlikler uzayabiliyor. Bende istiyorum o duayi :)))))
Öyle bi dua mı varmış bana da gönderin malum benim de yüzsüz olan eşimin ailesi var kapıdan kovsam bacadan geliyorlar :)))

Aynı durumu yaşadım annem gitti ama yüzsüz Kv 2 ay kaldı eşim git Dedi yüzsüz gitmedi 2 ay kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…