konu sahibiAkıl edemiyor belliki. Bi haftasonu alip git kaynanalara donmez heralde geri sizle bibdaha.
Evet maalesef öyle... Biz eşimle doğru düzgün tartışmazken hergün kavga eder olduk. Ve nedeni de en yakından birisi yani atsan atamıyorsun illa ki yine görüyorsun. Bizi yıprattıği yetmemiş gibi 4 yılın üstüne ben eşimi terk etmeyi göze aldım evden gittim ve tepkimin haklı olduğunu söyleyen mesaj atıyorsun eşime lafı uzatma dıyorsun. O anlarda ben eşime çık önümden gideceğim seni bir daha görmek istemiyorum diyordum o da gitmeme izin vermiyordu düşündüm de acaba lafı uzatma derken eşime birak gitsin mi demek istedi. (Böyle düşündüyse yok artık yaaa hiç bu açıdan bakmadım )Ne olacak ki? Birilileri geliyor aile huzurunu kaciriyor. Sonra cekip gidiyor.
Sonra kari koca arasi eskisi gibimi oluyor?
Kirginliklar girmiyor. Icinde hep yara olarak kaliyor kocanin, karisini hice saymasini. Hakaretleri kirici sozleri.degiyor mu diye erkeklere sormak gerek gecici insanlar icin omrunu surek kisiyi kirmaya.
InsaALLAH birdaha gelmezler.
Hersey beklenir. Ne oldu? Aranizi bozdu gitti. Eskisi gibi olabilecek misin eşinle?Evet maalesef öyle... Biz eşimle doğru düzgün tartışmazken hergün kavga eder olduk. Ve nedeni de en yakından birisi yani atsan atamıyorsun illa ki yine görüyorsun. Bizi yıprattıği yetmemiş gibi 4 yılın üstüne ben eşimi terk etmeyi göze aldım evden gittim ve tepkimin haklı olduğunu söyleyen mesaj atıyorsun eşime lafı uzatma dıyorsun. O anlarda ben eşime çık önümden gideceğim seni bir daha görmek istemiyorum diyordum o da gitmeme izin vermiyordu düşündüm de acaba lafı uzatma derken eşime birak gitsin mi demek istedi. (Böyle düşündüyse yok artık yaaa hiç bu açıdan bakmadım )
Maalesef senin ailende benim ailemde bu eve çat kapı gelebilir istediği kadar kalabilir rahatsız olmam mantığı var ki benim ailemle aynı şehirdeyiz. Çok nadir gelirler ondada bir gece ya kalirlar ya kalmazlar yani toplasan yılda 1 hafta etmez. Uzak olsakda en fazla yılda 1 hafta gelir giderler yani keşke herkesin ailesi anlayışlı olsa...Tam bir yüzsüzlük vakası. Çok ilginç. Yüzüne git deseniz de anlamazdı zaten. Eşinize Allah akıl versin. Benim evime gelecek de bana kimse sormayacak. Kafalara bak.
Öyle durumlarda soruyor ailesi konu olunca sadece geliyorlar diyor ve ertesi gün gelmiş oluyorlar onlarda da erken haber verme mantığı yok bi anda kafaya koyup yola çıkıyorlar.Onu bir kere kocanla uygun bir dille konuş eve 2 saatligine misafirlige biri gelecek bile olsa dur hanima bir soralım demesi gerekiyor
Yok öyle demedi ama onca kavgaya sebep olmasına rağmen hiç bişey olmamış gibi ayrıldı sarıldı bana gülüyor.Kadın giderken yine geleceğim mi dedi
Ne arsız yüzsüz insanlar varmış bu hayatta. Okudukça ağzım açık kalıyor.
Cumartesi akşamı bunca şeye rağmen istemese de gitti. Çünkü eşim sana bilet alıyorum deyince farketmez demiş. Ben hala sinirimi atmış değilim dün yine çok ağladım düşündükçe aklım almadı eşim sakinleştirdi inşallah bendeki travmayı anlamıştır eşim. Düşünmekten uyuyamadım bir insan nasıl olurda karı koca arasını bozduğunu bile bile gitmez bu kişi senin abin ya uzaktan biri değil ki. Çok içime attım ve yüzüne de bişey söylemediğim için kendimi yiyorum.Canım son durum ne , ne yaptın?
Yok öyle demedi ama onca kavgaya sebep olmasına rağmen hiç bişey olmamış gibi ayrıldı sarıldı bana gülüyor.
Benimki de bozuldu gitmiş olmasına rağmen hala ağlıyorum olayı sürekli kendime anlatıyorum içimden çıkmıyor. Eşimle aramızı bu duruma getirmiş olmasını kaldıramıyorum.Akli dengesi bozulmuş olabilir. Ciddiyim. Allah yardımcınız olsun.
Canım benim kayınbabamda bu kafada bir insan çat kapı gelir,asla haber vermez gelmeden önce. Yataktan kalkıp uyku sersemi kapıyı açarım, haber vermeden geldiği yetmiyormuş gibi kapı 5 saniye geç açılsın. Hemen niye geç açtın kapıyı der laf sokar hayatımı kararttı resmen. Bir de övünerek herkesin içinde oğlumun evine gelirken bi de haber mi vercem çat kapı gelirim der kasıla kasıla anlatır doğru birşeymiş gibi. Birgün geldiğinde salonda sütyenim vardı banyodan zor çıktım,kayınbabam salondaki sütyeni gördü ona rağmen hala utanmadan çat kapı gelir. Böyle kafada insanlarla uğraşmak çok zor.Öyle durumlarda soruyor ailesi konu olunca sadece geliyorlar diyor ve ertesi gün gelmiş oluyorlar onlarda da erken haber verme mantığı yok bi anda kafaya koyup yola çıkıyorlar.
Benimki de bozuldu gitmiş olmasına rağmen hala ağlıyorum olayı sürekli kendime anlatıyorum içimden çıkmıyor. Eşimle aramızı bu duruma getirmiş olmasını kaldıramıyorum.
Ayrıca gayet aklı fikri yerinde normalde öğretmenlik de yapıyor gayet güzel konuşmasını da biliyor. Bu konu haricinde akli dengesi bozuk diyebileceğin hiç bir durum yok yani demek ki bilerek yapıyor işine öyle geliyor.
Bilmiyorum ama o da benim aileme gitmek istemez bundan sonra. Benim ailemde istanbulda
Bende onu düşünüyorum işe yarar mı acaba? Eşimle aramız iyice bozulacak
Akıllıca davran canım göndermişsin görümceyi tamam hiç bi şey olmamış gibi davran. Kocanda şöyle bi izlenim bırakma kardeşimi göndermek istiyodu gönderdim hala huzursuzluk devam ediyo, madem huzursuzluk devam ediyo kardeşim de gitmesin. Aman diyim böyle bi izlenim oluşursa bi daha boşanmaya kalkmadan çözemezsin konuyu, görümce gitti evde huzur var imajı ver kocana sevdiği yemeği falan yap hadi kalkBu yüzsüz iki ay sonra hiç bişey olmamış gibi yine gelmek de ister çünkü ona göre bu yaşananlar normal şeyler
gorumcen yuzsuz tamamiyleAklımdan atamayınca bunları ben henüz huzura kavuşamadım ama haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?