• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Ay bu hikayenin sonu da buradaki diğer hikayeler gibi restleşmeye gitmez inşallah. Adamların çoğu sığır oluyor çünkü. Kardeşimi kabul etmiyorsan beni de etmiyorsundur gibi düüüümdüz bir mantıkla geliyorlar. Korteks dümdüz çünkü,kıvrımsız ve net.

Nafaka alıyor bir çocugu da eşinde vermemiş eşi. Ayrıca çalışıyor görümce işten çağrılmayı bekliyor ama çağıran falan yok. Belediyelerin kurslarında hocalık yapıyor. Ben belediyeyi de arayıp sordum gruplar başladı dedi. Ama başlamayan gruplarda varmış
Yani çağrılmazsa işten dönmeye bi sebebi de kalmayacak. Maddi durumunda sıkıntı yok anladığım kadarıyla. Görümceye eşiniz yokken, sen çok sevdin buraları istersen sana burdan ev tutalım deseniz eşinize söyler mi?

Sizi gerçekten cok iyi anlıyorum 2 tane görümcem biri uzakta biri yakında ikisinde kocalarıyla sürekli kavga Halindeler boşansalar direk bizdeler abileri saolsun istemiyorsanız ben size bakarim diyor bana da bakacaksın mecburiyetini koşuyor zor da kalana bir tekme de biz mi Vural'ım diyor o Zaman babasının evi var Oray'a gitsin diyorum orda rahat edemezmiş ee bize gelirsede biz kötü olacağız bu 2 2 daha 4 yani zaten anlasamiyoruz yakında olan sürekli herşeyin içinde senin anlattiklarinda kendimi gördüm resmen
Allah allah mantığa bak, babasının evinde rahat edemezlermiş ama abisinin evine gelip çöreklenebilirler öyle mi? Allah yardımcınız olsun, inşaallah boşanmazlar.

Allahım ne kadar rahat insanlar var yaa şaşıp kalıyorum böylelerine

Benim de annemin okuduğu bir sure var:KK70: bir keresinde bi misafir geldi eşimin arkadaşı ve karısı. Yeni tanışacağım ben. Bunlar da yolda kavga mı etmiş nedir suratlar 5 karış. Bir soru soruyorum 10 dk sessizlik. Yok gitmiyor muhabbet. Deli oldum. Normalde çok konuşkanımdır kadın kilitledi beni. Anneme mesaj attım neydi senin okuduğun diye. Söyledi okudum. 5 dk sonra kalktılar :KK54:
Böyle bir şey işte:KK70:
Screenshot_2016-10-07-12-25-13_1.webp

Annemin bir komşusu vardı sürekli gelir giderdi,bunuda duymuştuk yaptım bunu bir müddet gelmemişti.

Uzun uzun kalan insan da hakikaten can sıkıcı olur. İş bölümü yapmayı deneyin bakalım. Ben çalışıyorum, şunları da sen yapar mısın diyin. Bir müddet sonra sıkacaktır. Gider umarım

bence görümcen yüzsüz. hiç konuşmuyorum diyorsun, suratım asık diyorsun muhtemelen anlamıştır da umrunda olmamıştır.
madem bu kadar özgürlüğüne düşkün girsin bir işe çalışıp evini ayırıp gezsin tozsun.
hayır ev üstüne ev olmaz. hani yaşlı olur, muhtaç olur ya da kimsesi olmaz arada kalır neyse de, ama böyle olmaz.
eşin annesine söylesin. anne ara çağır diye. burda düzenimizi bozuyor desin. yoksa evdeki adama direkt git de denmez. ya da sen ailene git bir süre. eşinde gelsin ona da biz gideceğiz sen istersen ablana ge ya da memlekete geç deyiverin.

Hata sizde evinizdeki kadınla neden konuşmuyorsunuz. Ben olsam eşimi beklemem, ee ne zaman gitmeyi düşünüyorsun derim, Bütün gün evdeyse işler veririm. 1 aydır eşimle yalnız kalamıyoruz, biz bu akşam dışarda yemek yicez falan derdim. Ya da ne zaman gitceksin sen biletini alalım, ben de planlarımı ona göre yapayım falan derdim. Ama eşimle restleşmezdim. Ya da sizin ailenizden birinin geleceğini söyleyin. Mesela 10 gün sonra X gelcek arada biraz yalnız kalalım eşimle deyin. Ama ben muhabbeti rahatsız olmaya başladığımda artık yavaş yavaş yolcu edelim seni moduna getirirdim. Annesi çağırdığı halde gitmeyen, ablasına gitmeyen kadın senin surat asmandan rahatsız olmaz.

Gerçekten çok iyi biri ama aile işin içine girince adam siliyor resmen beni normalde uzakta yaşadığımız için hiç problem yaşamamıştık 4 senede. Kalmaya da gelmişlerdi ama 1 hafta en fazla 2 hafta böyle değil yani o zaman idare etmiştim tabi gelecekler yani misafirliğe
Bir insanın iyiyse ya iyidir ya değildir. Şu konuda iyi şu konuda kötü ama genel anlamda iyi demek hata. Kadınlarımız bunu anlayamıyor maalesef. Senin eşin sana o evde söz hakkı tanımıyor, diyorsun ki ben söylesem kızar bana diye, kendi de kalsın ne olacak diyor. Keşke net şekilde bunları kendinize itiraf edebilseniz. İyi falan değil kocan normal bir insan kısaca. İyi bir erkek ablasıyla konuşur seni daha fazla huzursuz ettirmezdi. Yıllarca kalsa abla kal der yani eşin, hatta sen ablasına söylesen belki boşanmaya bile kalkar senle?

• Beğen
Reactions: anu
Benim görümcem de bigün çıkıp geldi gündüz oturması diye 3 gün kaldı.. ve sadece popişinin üstüne oturdu 1 bardak çayını bile kendi doldurmadı.. çocuğu oğlumu arada derede sıkıştırıp ağlatıyodu.. cinnetlik kıvama gelmiştim.. 2.gün eşim geldi sanki ben yokum orda kakara kikiri 2si varmış gibi.. ben de kalkıp gittim yanlarından bidaha içeri girmedim.. ertesi gün akşamüstü gitti çok şükür.. tabi ben gerilen sinirlerimin acısını eşimden çıkardım..

İnsan utanır da bi işin ucundan tutar.. bi b.kum sanıyolar kendilerini.. bana da kvnize gitmeniz mantıklı geldi.. hem görümcenizi de bırakmış olursunuz. 1 ay nedir ya off ben şiştim burda

Bir insanın iyiyse ya iyidir ya değildir. Şu konuda iyi şu konuda kötü ama genel anlamda iyi demek hata. Kadınlarımız bunu anlayamıyor maalesef. Senin eşin sana o evde söz hakkı tanımıyor, diyorsun ki ben söylesem kızar bana diye, kendi de kalsın ne olacak diyor. Keşke net şekilde bunları kendinize itiraf edebilseniz. İyi falan değil kocan normal bir insan kısaca. İyi bir erkek ablasıyla konuşur seni daha fazla huzursuz ettirmezdi. Yıllarca kalsa abla kal der yani eşin, hatta sen ablasına söylesen belki boşanmaya bile kalkar senle?
Bilmiyorum ama o da benim aileme gitmek istemez bundan sonra. Benim ailemde istanbulda

Benim görümcem de bigün çıkıp geldi gündüz oturması diye 3 gün kaldı.. ve sadece popişinin üstüne oturdu 1 bardak çayını bile kendi doldurmadı.. çocuğu oğlumu arada derede sıkıştırıp ağlatıyodu.. cinnetlik kıvama gelmiştim.. 2.gün eşim geldi sanki ben yokum orda kakara kikiri 2si varmış gibi.. ben de kalkıp gittim yanlarından bidaha içeri girmedim.. ertesi gün akşamüstü gitti çok şükür.. tabi ben gerilen sinirlerimin acısını eşimden çıkardım..

İnsan utanır da bi işin ucundan tutar.. bi b.kum sanıyolar kendilerini.. bana da kvnize gitmeniz mantıklı geldi.. hem görümcenizi de bırakmış olursunuz. 1 ay nedir ya off ben şiştim burda
Ben nasılım bilseniz içime öküz oturdu sanki kendi kendime düşünüp ağlıyorum :(

1. Merhaba Arkadaşlar ,
    Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
    Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...

leylalal, 6 dakika önce
ayakkabısına tuz dök :)

Bilmiyorum ama o da benim aileme gitmek istemez bundan sonra. Benim ailemde istanbulda
Senin ailen gelip kalıyor mu? görümceni evden kovmayacak sadece misafirliğin uzadığını ne zaman gitmeyi düşündüğünü soracaksın. Ayrıca gelmezse de gelmesin sen tek gidersin.

offf böyle düşüncesiz insanlar nasıl rahat edebiliyor başkasının evinde 1 ay çok uzun bir süre inşallah evine gider

Bence bu iş ozaman kocanda bitiyor arkadaşım. Eşini tekrar al karşına ve ciddi ciddi konuş. Artık huzur suz oldugunu söyle. Gerekirse Ben mi gideyim de.

Eşlerin ailelerinde bir sorun olunca, eşler anlayışı nedense hep eşlerinden bekler. Yok annem şöyle, kardeşim böyle, empati yap falan filan. İyi de kimse de demez mi, bu gelinlerin günahı ne bunda. Kvniz burada kızını çağırmalı, hiç konusu geçmiyor mu?

Back
X