Görümcem hamile olduğum mi tavırlı ?

Ya o ara aşılama yapıldı ona tutmadığını öğrendi ikinci aşılamaydi biz söylesek de senin olmuyor bnm oluyor der gibi olacak diye söylemedik

Halime şükür o zaman ne entrasan insanlar var ya

Ne güzel işte görüşmemek için bir nedeniniz olmuş. Görümce bana saygısızca davranıyor beni görmezden geliyor diye ayağınızı kesin kayınvalide evinden
Aslında ayrı eve çıktığımızdan beri bı sorunumuz yok o da evli evi ayrı yolu ayrı bahane edemem ki maalesef

Gorumceler genelde en yakindan biri diye tabir edilmezler diye biliyorum:) halk arasinda gelin icin kaynanadan sonra en kotu une sahip ikinci kisidir gorumce :)

Gorumceler genelde en yakindan biri diye tabir edilmezler diye biliyorum:) halk arasinda gelin icin kaynanadan sonra en kotu une sahip ikinci kisidir gorumce :)
Aslında iyiydi aramız olabildigince yani zaten biraz don insanlardır :)

Ama eşinin kardeşi olduğunu değiştirmez illaki duyulacak annesi bilince kızından mı gizleyecekti? Yakın derken o açıdan kastettim

Ama eşinin kardeşi olduğunu değiştirmez illaki duyulacak annesi bilince kızından mı gizleyecekti? Yakın derken o açıdan kastettim
Hayır yakın uzak kimse bilmiyordu eşim ve ben sadece herkesin düşük riskinde haberi oldu

Ha tamam anladim. Ama soyle bir seyde var, bazi kesim ilk 3 ay hamileligini en yakinlarindan bile gizler dusuk vs tehlikelisi ilk 3 ayda oldugu icin. Hani bir aksilik olursa o uzuntuyle aciklama yapmak zorunda kalmamak icin.

Aslında iyiydi aramız olabildigince yani zaten biraz don insanlardır :)

Don mu?:) anlamadim valla. gorumcenizin yaptigi o hadsizlikten sonra bence kaybina hic uzulmeyin, karakteri oturmamis bir insan belli ki. Isabet olmus tavir yapmak.

Belki çocuğu olmadığı için ondan gizlediginizi düşündüğü için alınmıştır. Bence sorun kendisine.

Ha tamam anladim. Ama soyle bir seyde var, bazi kesim ilk 3 ay hamileligini en yakinlarindan bile gizler dusuk vs tehlikelisi ilk 3 ayda oldugu icin. Hani bir aksilik olursa o uzuntuyle aciklama yapmak zorunda kalmamak icin.
Aynen ben düğüne gitmeyince göze hattım yakın akraba olunca eşim de başka bahane uyduramamis aslında hiç söylememesi lazım di tedavi sonuçlanana kadar düşük riskinde

Don mu?:) anlamadim valla. gorumcenizin yaptigi o hadsizlikten sonra bence kaybina hic uzulmeyin, karakteri oturmamis bir insan belli ki. Isabet olmus tavir yapmak.
Soğuk yani :)) hiç böyle canım cicim değildir soğuk kablolar ailecek bu taraflarına alışamadım 10 senedir

Siz de yaşamışsınız aynı şeyi.bilmeniz lazım aslında.başkasından duyduğu için kırılmış olabilir,geç de söylendi ise.ama sadece bu olsa soğuk durur ama konuşurdu.hiç muhattap olmuyorsa başka bişeye kırılmış olamaz mı.yerinizde olsam sorardim.verdiği cevaba göre tavır takınırdım.çocukları olmuyor diye soğukluğu kıskanıyora bağlamak doğru gelmiyor bana.

Kendi gözlemletimden yola çıkarak konuşuyorum, çocuğu olmayan kadınların neye alınıp alınmayacağı belli olmuyor. O yüzden ben olsam takmazdım görümceyi. Söylesen kabahat, söylemesen kabahat, burada alınganlığın binbir türünü okudum. Alıngan insanlardan zaten hoşlanmıyorum. Her hareketi kendine yoran insanların huyuna gidilmiyor, boşa uğraşmayın. Mesafe koyun.

Bu dünyada tek hamile kalan siz değilsiniz bunun siz de farkındasınız. Gorumceniz de sizin üreme yeteneğinizi kiskanmiyor, ilgi de beklemiyor. Sadece böyle mutlu bir haberi sizden duymak istemis bu konuda eksık olduğundan ondan sakladığınızı düşünmüş ve kırılmış hepsi bu. Ayrıca onlara mesafeti diyorsunuz da siz de pek yakın davranmış durmuyorsunuz. "Yengem" neyin var diye sormak zor değil ailesiniz siz. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır üzüntüler paylaştıkça azalır.

Hayır yakın uzak kimse bilmiyordu eşim ve ben sadece herkesin düşük riskinde haberi oldu

Anladım canım o zaman sen ya takma , ya da sor açık açık ya da kv ile konuş aynı anda duymuşsa senin bir suçun yok takdiri ilahi

Konu sahibesi de geç açıklamış ve aynı anda ve o şekilde bir görmesi de gerçekten üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…