Adım attım bakalım akşam oturmasına gitcezBence sizin bir adım atmanız gerekir bu durumda
Ya o ara aşılama yapıldı ona tutmadığını öğrendi ikinci aşılamaydi biz söylesek de senin olmuyor bnm oluyor der gibi olacak diye söylemedikNeden gizlediniz hamileliğinizi? Haklıyken haksız durumuna düştünüz tamam onun yaptığı da normal değil ama sonuçta en yakınlarınızdan biri ha 5 haftalıkken duymuş ha 5 aylık ne farkediyor ki? Rastlaştığınızda sorun nasılsın moralin mi bozuk neden konuşmuyorsun vs diye bakalım ne diyecek
Halime şükür o zaman ne entrasan insanlar var yabenim bekar gorumcem tavır yapiyo bana daha sebebini anlayabilmiş değilim. bi kızım var babanne bakıyor su anda bu da bizim başımıza kalacak nasılsa soğuk durayim diye mi dusunuyo bilemedim. yani dicem benimki böyleyse senin uğraşıp da evlat sahibi olamayan gorumcenin böyle yapması daha normal. haklı demiyorum ama bu tavır bilerek yapılamaz ki zaten elinde olmadan içinden öyle gelir yani bence öyle olur o yuzden çok takma zamanla sindirince düzelir
Aslında ayrı eve çıktığımızdan beri bı sorunumuz yok o da evli evi ayrı yolu ayrı bahane edemem ki maalesefNe güzel işte görüşmemek için bir nedeniniz olmuş. Görümce bana saygısızca davranıyor beni görmezden geliyor diye ayağınızı kesin kayınvalide evinden
Neden gizlediniz hamileliğinizi? Haklıyken haksız durumuna düştünüz tamam onun yaptığı da normal değil ama sonuçta en yakınlarınızdan biri ha 5 haftalıkken duymuş ha 5 aylık ne farkediyor ki? Rastlaştığınızda sorun nasılsın moralin mi bozuk neden konuşmuyorsun vs diye bakalım ne diyecek
Aslında iyiydi aramız olabildigince yani zaten biraz don insanlardır :)Gorumceler genelde en yakindan biri diye tabir edilmezler diye biliyorum:) halk arasinda gelin icin kaynanadan sonra en kotu une sahip ikinci kisidir gorumce :)
Ama eşinin kardeşi olduğunu değiştirmez illaki duyulacak annesi bilince kızından mı gizleyecekti? Yakın derken o açıdan kastettimGorumceler genelde en yakindan biri diye tabir edilmezler diye biliyorum:) halk arasinda gelin icin kaynanadan sonra en kotu une sahip ikinci kisidir gorumce :)
Hayır yakın uzak kimse bilmiyordu eşim ve ben sadece herkesin düşük riskinde haberi olduAma eşinin kardeşi olduğunu değiştirmez illaki duyulacak annesi bilince kızından mı gizleyecekti? Yakın derken o açıdan kastettim
Ama eşinin kardeşi olduğunu değiştirmez illaki duyulacak annesi bilince kızından mı gizleyecekti? Yakın derken o açıdan kastettim
Aslında iyiydi aramız olabildigince yani zaten biraz don insanlardır :)
Aynen ben düğüne gitmeyince göze hattım yakın akraba olunca eşim de başka bahane uyduramamis aslında hiç söylememesi lazım di tedavi sonuçlanana kadar düşük riskindeHa tamam anladim. Ama soyle bir seyde var, bazi kesim ilk 3 ay hamileligini en yakinlarindan bile gizler dusuk vs tehlikelisi ilk 3 ayda oldugu icin. Hani bir aksilik olursa o uzuntuyle aciklama yapmak zorunda kalmamak icin.
Soğuk yani :)) hiç böyle canım cicim değildir soğuk kablolar ailecek bu taraflarına alışamadım 10 senedirDon mu?:) anlamadim valla. gorumcenizin yaptigi o hadsizlikten sonra bence kaybina hic uzulmeyin, karakteri oturmamis bir insan belli ki. Isabet olmus tavir yapmak.
Hayır yakın uzak kimse bilmiyordu eşim ve ben sadece herkesin düşük riskinde haberi oldu
Ha tamam anladim. Ama soyle bir seyde var, bazi kesim ilk 3 ay hamileligini en yakinlarindan bile gizler dusuk vs tehlikelisi ilk 3 ayda oldugu icin. Hani bir aksilik olursa o uzuntuyle aciklama yapmak zorunda kalmamak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?