Doğrudur içimde biseyler yaşıyorum tavrimi kimseye belli etmiyorum sadece eşim biliyor işte biz birşey dediğimizde ne konu olursa olsun ortalık karışıyor çünküBakin yaklaşık 20den fazla yorumunuzda "suçmuş gibi" ifadesini kullanmışsınız. Siz kafanızda gorumcem bunları düşünüyor diye kurgulamış ve bu kurgunuza inanıp öyle davranmaya başlamışsınız. Sizce yaptığınız sağlıklı bir hareket mi? Ve bu konu ile ilgili gorumcenizle konuşmanız gerekirken kendi kuruntularınızla kendinizi gaza getiriyorsunuz yapmayın.
Ah almakta bir alakası yok bu işin.Ortanca eltim de çok ah aldı ondan olmuyor bence dedi ki gerçekten çok ah aldı bir tek benden değil diğerlerinden de evlenmeden önce bekarken de çok huzursuzluk yaptı çok ara bozdu biz ah ettik eltimler de bende bu konuda suçlu hissettik bir süre ama hareketleri hiç düzelmedi hala aynı
Amin inşallahOnun acisi uzuntusu kendine yeter...siz gornezden gelin.ben de tedaviyle kavustum yavruma.siz de beklemissiniz bir sure ama onun 3 yil olmus.gonul koymayin dua edin allah hayirli ve sagliklisindan ona da versin.mutlulugunuz tamamlansin
Estağfurullah hakaret değil o anlamda söylemedim ben ailede olan söylemleri yazdım sadeceAh almakta bir alakası yok bu işin.
Siz iyi misiniz Allah aşkına,ne yani çok kötülükler yapmış insanların çocukları olamaz mı? Çok sağlıksız bi düşünce bu,çocuğu olmayanlara hakaret gibi!
Aynen oyle ...kiskanildiklarini zannederler ama ben mucadele ederken dogurganligi olan ureyen hayvanlara bile imrenirdim.hamile birini gorsem hic beklemedigim bir anda hic beklemedigim birinin hamilelik haberini duysam icim burulurdu.ama kendim icindi uzulmem onlar niye hamile diye degildi.Allah isteyen herkese hayirli sagliklisini kolaylikla versinBurada bazı konulardan ve çevremdeki çocuklu kadınların bazıları ÇOCUK SAHİBİ olmayı ne bilim bir lütuf, bir üstünlük , bir kıskanılma nedeni olarak görüyor.
Çok şaşırıyorum.
Yani ofisimde de "ay 2. çocuğu yaptım beni kıskanıyorlar" diyen tipler var.
Enteresan vaka olarak görüyorum.
İmrenmek çok ayrı birşey.
Allah isteyen herkese nasip etsin, kendi içinde burukluğu olabilir.
Egonuzu bir kenara bırakıp anlamaya çalışın bence.
Biz bunu asla yüzüne söylemedik abisi söylemiş ama birde sadece çocuk mevzusunda değil her konuda bu vardır eden bulur derler ya eltim öyle dusunmus ben sadece bana yasattigi herşeyi kendi de yaşasın istedim çocuğu olmasın demedim hep de dua ederim Allah'ım kucağını boş birakmasin gönlüne göre versin diye
Allah bilir elbette herkesin niyetini belki de safim iyilik kötülük algısını bilmiyorumCok iyi niyetli gelmediniz bana.
Ben bunu yazdım suçlu oldum son cumleniz var ya abisi yüzüne tam bunu söylemiş kv de kızı da ona birşey dememiş ama bana tavır alınıyorNe gereksiz ve cahil insan tipi. 4.5 sene olmadı benim. Ne hamileler oldu etrafımda hiç birine surat asmak, tribe girmek aklıma gelmedi yemin ediyorum. Tam tersi mutlu oldum Rabbim onlara veriyorsa banada verir dedim, o miniğin hatrına banada nasip et dedim.
Yani bunu yapmak haşa Allaha trip atmak bence yani. Veren o çünkü.
Önce kalbindeki hasedi temizlesin bak nasıl gelir çocuk
Bakın size mesafeli çünkü siz hamileliğinizi saklamıssınız neden çünkü çocugu olmuyor diye.Bu bir çeşit senin yok bizimkinde gözün kalır diye soylemedik demek oluyor. Napsın kadın uzulmustur tavır alması normalSelam kızlar
Konu görümcem ve kayinvalidecim. kızlar benim görümcem 3 yıllık evli 1 yildan beri çocuk istiyorlar ama çocuğu olmuyor bütün tahlilleri yapıldı eşinde de kendinde bir problem yok tedavi için her türlü ilacı kullandı 2 defa da aşılama yapıldı ama tutmadı maalesef... Ben görümceme soramam noldu yengem sorun neymiş diye bı yilda bnm çocuğum olmadı her soran olduğunda icim giderdi canım yanardi o yüzden bende canı sıkılmasın diye kayinvalideme sorarım sadece gorumcemin yanında konuyu açmam ki kırılmasın.. simdi çok şükür ikinci hamileligim kızım var 4 yaşında kızımı da çok sever ama hamile olduğumu duyduğundan beri kızıma eşime bana mesafeli ve soğuk artık bende mesafeliyim
Aslında ilk başta biz hamile olduğumu soylemedik çünkü eltim hamileyken baya sitem etmişti bende biraz vakit geçsin tam herşey belli olsun biraz zaman geçsin söyleyelim diye söylemedim ki benden önce eşim sakın söyleme dedi.. geçen ay eşimin akrabasinin düğünü vardı bı gün önce kanamam geldi düsük riski yaşadım ve gidemedim eşim de söylemiş o hafta herkese bir hafta sonra doktor kontrolünden sonra kv ye gittim görümcem oradaydı yüzüme bakmadı tokalasmaya felan ben gittim ayağına annesine hadi anne yürüyüşe gidelim dedi ve hiç biri neyin var doktor ne dedi hayırlı olsun geçmiş olsun hiç bişey demeden koydular gittiler iki saat kadr yürüyüşten döndüler görümcem evine gitmiş o varken soğuk duran kv o gidince yüzüme gülmeye başladı hal hatır sormak yine yok belki başka bişey vardır dedim sustum geçen hafta yine ordaydım gorumcemle kv analı kızlı mutfaktan çıkıp yüzüme bakmadılar eşim aradı gorumcemin doğru düzgün konuşmadı akşam oldu yemekte sofraya yanaşmadı sadece eşi yedi sonra da gittiler bnm kv yine kızı gidince yüzüme bakmaya başladı bu sefer bnm canım sıkıldı artık iyice soğudum onlara karşı bişey de demiyorum ama napabilirim onu da bilmiyorum ...
Sizce yanlış mı anlıyorum yani bnm Hüsnü kuruntum mu???
Ama aslında öyle değil öyle düşünmedik hata etmişizBakın size mesafeli çünkü siz hamileliğinizi saklamıssınız neden çünkü çocugu olmuyor diye.Bu bir çeşit senin yok bizimkinde gözün kalır diye soylemedik demek oluyor. Napsın kadın uzulmustur tavır alması normal
Bence sizin bir adım atmanız gerekir bu durumdaAma aslında öyle değil öyle düşünmedik hata etmişiz
Dünya çok şükür bnm etrafımda dönmüyor o kadar ilgi manyağı değilim asıl karşı taraf herkes bnm etrafımda olsun herkes benimle ilgilensin modunda ama insanın bı yerden sonra zoruna gidiyor onlar bnm hassas zamanlarımda neler yaptı bir bilseniz ilk kürtaj oldum eve çıktım hepimiz oturuyoruz bekardi o zaman gorumcem eltim yeni doğum yapacakti haberlerde bı yenge vardı o ara çok haber oldu eltisini kıskanmis çocuğunu öldürmüş eltisinin bana döndü yenge sen oldurmezsin demi çocukları diye pis pis sırıtmıstı ben hiç küsmedim onun ne haddine şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?