Görümcem hamile olduğum mi tavırlı ?

Doğrudur içimde biseyler yaşıyorum tavrimi kimseye belli etmiyorum sadece eşim biliyor işte biz birşey dediğimizde ne konu olursa olsun ortalık karışıyor çünkü

Onun acisi uzuntusu kendine yeter...siz gornezden gelin.ben de tedaviyle kavustum yavruma.siz de beklemissiniz bir sure ama onun 3 yil olmus.gonul koymayin dua edin allah hayirli ve sagliklisindan ona da versin.mutlulugunuz tamamlansin

Ah almakta bir alakası yok bu işin.
Siz iyi misiniz Allah aşkına,ne yani çok kötülükler yapmış insanların çocukları olamaz mı? Çok sağlıksız bi düşünce bu,çocuğu olmayanlara hakaret gibi!

Onun acisi uzuntusu kendine yeter...siz gornezden gelin.ben de tedaviyle kavustum yavruma.siz de beklemissiniz bir sure ama onun 3 yil olmus.gonul koymayin dua edin allah hayirli ve sagliklisindan ona da versin.mutlulugunuz tamamlansin
Amin inşallah

Estağfurullah hakaret değil o anlamda söylemedim ben ailede olan söylemleri yazdım sadece

Aynen oyle ...kiskanildiklarini zannederler ama ben mucadele ederken dogurganligi olan ureyen hayvanlara bile imrenirdim.hamile birini gorsem hic beklemedigim bir anda hic beklemedigim birinin hamilelik haberini duysam icim burulurdu.ama kendim icindi uzulmem onlar niye hamile diye degildi.Allah isteyen herkese hayirli sagliklisini kolaylikla versin

Cok iyi niyetli gelmediniz bana.

Ne gereksiz ve cahil insan tipi. 4.5 sene olmadı benim. Ne hamileler oldu etrafımda hiç birine surat asmak, tribe girmek aklıma gelmedi yemin ediyorum. Tam tersi mutlu oldum Rabbim onlara veriyorsa banada verir dedim, o miniğin hatrına banada nasip et dedim.
Yani bunu yapmak haşa Allaha trip atmak bence yani. Veren o çünkü.
Önce kalbindeki hasedi temizlesin bak nasıl gelir çocuk

Ben bunu yazdım suçlu oldum son cumleniz var ya abisi yüzüne tam bunu söylemiş kv de kızı da ona birşey dememiş ama bana tavır alınıyor

Bakın size mesafeli çünkü siz hamileliğinizi saklamıssınız neden çünkü çocugu olmuyor diye.Bu bir çeşit senin yok bizimkinde gözün kalır diye soylemedik demek oluyor. Napsın kadın uzulmustur tavır alması normal

Ama aslında öyle değil öyle düşünmedik hata etmişiz

Konu acaba hamile olduğum için mi böyleden zaten çok ah aldı ondan çocuğu olmuyora gelmiş. Bir kere konuyu sürekli hamileliğinize bağlayan sizsiniz. Eltinizle konuşmadan size niye tavır yaptığı konusunda sadece tahminde bulunuyorsunuz. Gidin konuşun kıskanıyorsa ona göre tavır alırsınız.

Ins. Gorumcenizde en kisa zamanda evlat sahibi olur. Ama bence davranislari cok irrite edici eger dediginiz gibi sizin hamile olmanizdan dolayi Boyle davraniyorsa yorumumu buna gore yapiyorum. Neredeyse hamile oldugunuz icin kendinizi suclu hissetmenize sebep olacak davranislari. Cocuk cok hassas bir konu ama baskalarinin cocugu olabiliyor diye hasetlenmek, surat asmak, tavir yapmak saglikli psikolojinin davranislari degil. Hic cocugu olamayan insanlar var, cevrelerinde cocuklu es dost konu komsulari var, hepsine kin mi beslesinler? Bu normal mi olur? Aksine benim tanidigim cocugu olmayan ve malesef olmasida mumkun olmayan ciftler etraflarindaki cocuklu ailelerin cocuklarini cok seviyorlar ve o cocuklarin aileleriylede aralari cok iyi. Hic orali olmayin siz, kafaniza takmayin.

Ay su mesajinizi yeni okudum. O nasil densiz, kendini bilmez, kotu niyetli bir konusmadir! Boyle bir sey soylenir mi ya sok oldum. Bu sozu soyleyen bir kadin bence sizin dusundugunuz gibi kotulugunden,hasetliginden sizinle konusmuyordur.

benim bekar gorumcem tavır yapiyo bana daha sebebini anlayabilmiş değilim. bi kızım var babanne bakıyor su anda bu da bizim başımıza kalacak nasılsa soğuk durayim diye mi dusunuyo bilemedim. yani dicem benimki böyleyse senin uğraşıp da evlat sahibi olamayan gorumcenin böyle yapması daha normal. haklı demiyorum ama bu tavır bilerek yapılamaz ki zaten elinde olmadan içinden öyle gelir yani bence öyle olur o yuzden çok takma zamanla sindirince düzelir

Neden gizlediniz hamileliğinizi? Haklıyken haksız durumuna düştünüz tamam onun yaptığı da normal değil ama sonuçta en yakınlarınızdan biri ha 5 haftalıkken duymuş ha 5 aylık ne farkediyor ki? Rastlaştığınızda sorun nasılsın moralin mi bozuk neden konuşmuyorsun vs diye bakalım ne diyecek

Ne güzel işte görüşmemek için bir nedeniniz olmuş. Görümce bana saygısızca davranıyor beni görmezden geliyor diye ayağınızı kesin kayınvalide evinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…