- 14 Eylül 2014
- 1.923
- 3.628
- 333
eşim öyle bir insan değil ne öldürmesi hiçbir canlıya zarar veremezEsine ne soyleyeceksin kadini dovsun öldürsün diye mi? Onun özeli seni ilgilendirmez
Kesinlikle karışmayın ve söylemeyin ama görümceniz kimden hamile olduğu biliyor mu? Ve o çocuğu ne yapacak daha ne kadar saklayabilir 3-4 aylık olduğunu söylüyorsunuz karnı hafif çıkmaya başlamıştır bile. Bu saatten sonra zaten çocuğu aldırmak gibi bir şansı yok aldırmasın da zaten, bu çocuk babasız doğmamalı Bence babası kimse gidip söylemeli konuşmalı gerekirse birlikte ailenin karşısına çıkıp anlatmalilar.Görümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Kimden hamile olduğunu biliyor mu derken, :/Kesinlikle karışmayın ve söylemeyin ama görümceniz kimden hamile olduğu biliyor mu? Ve o çocuğu ne yapacak daha ne kadar saklayabilir 3-4 aylık olduğunu söylüyorsunuz karnı hafif çıkmaya başlamıştır bile. Bu saatten sonra zaten çocuğu aldırmak gibi bir şansı yok aldırmasın da zaten, bu çocuk babasız doğmamalı Bence babası kimse gidip söylemeli konuşmalı gerekirse birlikte ailenin karşısına çıkıp anlatmalilar.
Kadına resmen ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz. Kimden hamile olduğunu biliyor mu derken? Çünkü konuda "görümcem 3 5 insanla ilişkiye girdi" diye bir ibare yok. Tabiki biliyordur.Kesinlikle karışmayın ve söylemeyin ama görümceniz kimden hamile olduğu biliyor mu? Ve o çocuğu ne yapacak daha ne kadar saklayabilir 3-4 aylık olduğunu söylüyorsunuz karnı hafif çıkmaya başlamıştır bile. Bu saatten sonra zaten çocuğu aldırmak gibi bir şansı yok aldırmasın da zaten, bu çocuk babasız doğmamalı Bence babası kimse gidip söylemeli konuşmalı gerekirse birlikte ailenin karşısına çıkıp anlatmalilar.
Senın bilip bilmedıgnı nerden bilecek. Kız kardesın boyle olsa abine söyler miydin?Görümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
illaaaa söyleyeceksiniz yanieşim öyle bir insan değil ne öldürmesi hiçbir canlıya zarar veremez
o zaman eşinizin bilmesine gerek yok. Öğrenmesini isterse görümceniz abisine söyler.eşim öyle bir insan değil ne öldürmesi hiçbir canlıya zarar veremez
Bildiğini ve söylemediğini öğrendiğinde de sıkıntı. Niye öğrendin kiGörümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?