Görümcem hamile

Bence karışma kendi söylesin senden duymasın..

Simdi bu durumu söylemek icin ne gibi bir sebebiniz var.
Yani tek korkunuz eşinizin size kızması ise koca meraklısı kocacı kadın rolüne girmeye gerek yok. Amacınız kocanıza yaranmak mı yani. Ha benim başıma gelseydi ve gebelik ilerledi ise ne olursa olsun görüncem ile aram kötü olsa bile ortada doğacak bir çocuk olacağı için gidip konuşurdum sonuçta bu dünyada enva-ı çeşit insan var doğuracak mı ilaç icip bebeği mı zehirleyecek doğurup yetimhaneye mı verecek. Bunu öğrenirdim ve tabi ki burda kendi eşimi bilerek yola çıkıyorum eğer çocuğu yetimhaneye vermeyi ya da çaresiz hissettiğini ne yapacağını bilmediğini fark edersem. Eşimle paylaşırdım ama buraya dikkat ben esime güvendiğim için esinle paylaşırdım, ha demiyorum esim duyunca aaa dayı oluyorum demek diye tabi ki de sevinmeyecek hatta gardını alacak ama eşimin bu tarz durumlarında ben biliyorum ki genelde benim tavrım duruşum eşimi etkiler. Ben eşimi doldurursam kardeşine tavır da alır ama ben kardeşinin tarafını tutarsam eşim de kardeşine taraf olur. Yani burda esimde şöyle bi huy var merhameti vardır ama bir başkasının sevdigi bir insan hakkinda dedikodu yada aşağılayıcı davranması onun zoruna gider yani benim, eşimin kardeşi hakkında aaaa senin kız kardeşin böyle böyle yapmış tuu ona demem onun zoruna gideceğinden olaylar bu şekilde kızışıyor. Ama destek olmam merhametini ortaya çıkartıyor bu yüzden ben görüncem yardımcı olabileceğim yolu seçer ona göre davranırdım. Ama dürüst olayım sizde o merhameti ve yardımı hissetmedim sizde hissettiğim kocama yaranayım davranışı

Bilmiyormuş görümcesi artık yazı tura atarak öğrenir

Konu sahibi nerde acabaa

4 aylik.hamile biri herhalde ne yol cizecegini bilir suana kadar mudahale etmeyip beklediyse.sizin uzerinize zerre vazife degil baskasinin özel hayati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…