Görümcem hamile

Konu sahibi yeni üyecik biraz detay verseydiniz de ona göre yorumlasaydık olmaz mıydı?
Görümce kaç yaşında, siz nasıl öğrendiniz? Görümce istemediği bir şeye maruz kalarak mı başına böyle bir şey geldi, çaresiz mi ilgilenip sordunuz mu mesela? Mesele sadece eşinize söylemek mi?

Gorumceniz 18den kucuk mu? Eger buyukse siz hic konusmayin bence bu konuyu. Bilmiyormus gibi davranmak zor degil

Yönetimin işine karışmak gibi olmasın ama bu ne böyle ya bütün sayfaları okudum sorulara cevap vermismi diye böyle konu açıp çekip gidenlerin konuları bir iki sayfa yorumdan sonra hala cevap verilmiyorsa kapatılsın yaa sinir oluyorum enayi gibi okuyorum baştan sona

Ve yeni üyelerin böyle dan diye konu açması.. Gerçek mi fake mi ikileminde kalıyorum.

Konu bana sahte gibi geldi sirf etkilesim almak icin.. ne oldu nasil oldu nasil ogrenildi bilgi yok. Kuyuya tas atiyor millet burada cikarmaya calisiyor. Bir tenezzul et de cevap ver insanlara tesekkur et. Vakit ayirip konuna cevap yaziliyor.

Son düzenleme:
Gorumceniz 18den kucuk mu? Eger buyukse siz hic konusmayin bence bu konuyu. Bilmiyormus gibi davranmak zor degil
18'den büyüktür muhtemelen, küçük de olsa ki inşallah değildir, görümce hamileliği yengesine söylememiş, bilmelerini istese söylerdi, yakın bulup yardım isterdi, bunların hiçbiri yapılmadığına göre şu durumda yenge olarak sessiz kalmakta fayda var bence, sonuçta kızın bir annesi var, söyleyecekse annesi söyler durum bu diye.
Sitede çalışan kesim çok, her an konularına yorum yazma imkanı bulamıyorlar o yüzden konu kapatma işlemi uygun olmaz

Hepsini okumayin. Konu sabinin isminin ustune basinca kucuk bir profil sayfasi aciliyor. Kac mesaj gondermis simdiye kadar goruluyor. O sayinin uzerine basinca cikiyor tum yazdiklari.

Mune abla neden konu açmak için belli bir mesaj sayısını geçmek gerekmiyor?

Bir vebalin altına girmeyin görümceniz bile olsa

Mune abla neden konu açmak için belli bir mesaj sayısını geçmek gerekmiyor?
Ablacım eskiden bu uygulama vardı ama bu seferde yeni üye mesaj sayısını doldurmak için her konuya girip içerikle alakası bile olmayan yazılar yazıyor, örneğin "mesaj sayısını doldurmama son 20 mesaj" "15 mesaj kaldı" gibi mesajlar ki bunlar yine iyi, bir de topiklere girip abüctefhdc şaslxkvkf ... gibi mesajlar oluyor ki onları temizle, üyeyi uyar epey sıkıntı yaşıyorduk, en çok da konularına bu mesajlar yazılan üyeler için sıkıntı oluyordu.

Konu sahibi eşinize söyleme sebebiniz nedir? Görümcenizin namus bekçiliğini yapmak mı destek olmak mı? Destekse bu şekilde destek olunmaz ona güven verip size anlatmasını sağlayın ve yardımcı olmak istiyorsanız edin. Ama diğer şekilde sizi alakadar eden bir konu değil size Allah analı babalı büyütsün demek düşer

Kime ne yaa ne meraklıyız kendimiz dışındakilerin hayatına burnumuzu sokmaya. Görümce ben olsam gelip yengem benim hayatım hakkında konuşsa yer benden bi güzel zılgıtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…