Görümcem herşeyime karışıyor

Yazikgelin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
109
103
13
Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

Sessiz kalmayarak başlamalısın bence.
Bu ne ya? Sırf aile ile aran iyi olsun diye kendinden neden ödün veriyorsun?
Sana gelin muamelesi mi yaptı? Sen de ona dön de ki; görümcek ne kadar iyi olsa da görümcek.
Bazı insanlara müstehak gerçekten.
Ya gelinimiz bize gelir , aramız çok iyi değil, ben ondan ne bir şey isterim ne de karışırım. Aklım almıyor cidden.

Eşinin tavrı nasıl? Gerekirse o ayar versin , ayarsız kardeşine.

Her lafina ters cevap verin .Sevmedigi ne varsa inadina yapın. Onu tınlamayın. Bir sey mi dedi duymayin .Ikinciyi mi soyledi ne dedin anlamadim filan deyin.O uğraşıyorsa siz de uğraşın.

Fazla takıyorsunuz gibi geldi
Konusursa konussun uygulamak zorundamısınız yada zorla kamyon gönderip esyalarınızımı topluyor

Başka arkadaşınız, çevreniz yok mu? Herhalde dipdibesiniz 24 saat. Arkadaş edinin ve sosyalleşin.

Kaç yaşında, bekar mı?
Nasıl bu kadar karışabiliyor, çok mu yumuşak davranıyorsunuz, çok mu yüz veriyorsunuz ?
Çok yüz vermişim daha yeni yeni uyanıyorum o kadar fazla yardım ettim ki hep destek olmaya çalıştım hiç mesafe bırakmamışım meğer. Bekar

dedim vallahi dedim ne kadar iyi olsa da gorumce iste dedim sakalasirken hic sallamiyo ki istedigin lafi soksam da

Bence el atın duruma ilerde daha kötü olabilir. Kv kp iyi olabilir onlarla konuş durumunu anlat eminim anlarlar kızlarını hizaya cekerler belki. Benim görümcem böyle yapsa asla müsade etmem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…