- 15 Mart 2019
- 109
- 103
- 13
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
Çok yüz vermişim daha yeni yeni uyanıyorum o kadar fazla yardım ettim ki hep destek olmaya çalıştım hiç mesafe bırakmamışım meğer. BekarKaç yaşında, bekar mı?
Nasıl bu kadar karışabiliyor, çok mu yumuşak davranıyorsunuz, çok mu yüz veriyorsunuz ?
baska sehre evlendim o yuzden cevrem yok onunda is arkadaslari var sadece ondan bana sariyo surekliBaşka arkadaşınız, çevreniz yok mu? Herhalde dipdibesiniz 24 saat. Arkadaş edinin ve sosyalleşin.
gorumcemi artik neredeyse hic onemsemiyorum ama kayinvalide ve kayinpederim dunya iyisi onlar uzulmesin diye sakin kaliyorum . Allah kayinvalidemden almis ona yuklemis . benim kayinvelidem direk gorumcem masallahÇok mu önemsiyorsunuz görümcenizi...
dedimSessiz kalmayarak başlamalısın bence.
Bu ne ya? Sırf aile ile aran iyi olsun diye kendinden neden ödün veriyorsun?
Sana gelin muamelesi mi yaptı? Sen de ona dön de ki; görümcek ne kadar iyi olsa da görümcek.
Bazı insanlara müstehak gerçekten.
Ya gelinimiz bize gelir , aramız çok iyi değil, ben ondan ne bir şey isterim ne de karışırım. Aklım almıyor cidden.
Eşinin tavrı nasıl? Gerekirse o ayar versin , ayarsız kardeşine.
esimi basta hep aman aramiz bozulmasin aman sakin bisey deme kalpleri kirlmasin diye hep susturdum, iyi halt yedim. adam o kadar sustu ki konusmayi unuttu ....Eşiniz bu konuda hangi rolde peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?