Görümcem herşeyime karışıyor

ağzının payını vermeyi biliceksin.öyle vur ensesine al ekmeğini olursan bu muameleyi herkes yapar sana.

Neden bu kadar iyi niyetlisin ? Kendisi giderse gitsin. Sen kadından kurtulmak istemiyor musun. Bırak gitsin anasına babasına o baksın. Laf yetiştireceğine. Sen de rahat rahat otur evinde işte. Neden gitmeyi düşünüyorsun

gitmek istemiyorum dusunmuyorum da ama surekli bu konuyu onume koyuyo vicdanima basip duruyo yani cevap vermiyosam anla.. bi cevapversem hemen yetistiriyo bisey anlatsam kv me anlatiyo

Ne güzel ıste sie değer veren eşiniz var sizde sert olun ona karşı yoksa başka türlü anlamaz.

Görümce kim oluyor ya...

Başka bir ailenin gelini...

Neden umursuyorsunuz ki onu?

gitmek istemiyorum dusunmuyorum da ama surekli bu konuyu onume koyuyo vicdanima basip duruyo yani cevap vermiyosam anla.. bi cevapversem hemen yetistiriyo bisey anlatsam kv me anlatiyo
Senin ailen hangi şehirde...şu anki yaşadığın şehirde mi? Onun gideceği şehirde mi?

Tez vakitte kocaya gitsin diye dualar ediceksin.

Buradaki gibi sinirlendiğinizde gözünüzü karartın ağzınıza geleni söyleyin. Küserse küssün . Kafanız rahat eder.

Ya he de geç hiç muhattap olma bu tarz insanlar ara bozmak için fırsat kollarlar eşine havale et konuşsun dursun önemseme

Bir cinnet herseyi halleder aslinda. Esin ve senin artik susmaman gerekiyor. Simdiye kadar takindiginiz tavirla olmuyor demek ki. Artik tavrinizi degistirmelisiniz. Tum baglarin kopmasindan korkuyorsaniz da kopsun. Cunku o korkmuyor. Baglar gorumcenin umurunda degil. Eger korksaydi haddini bilirdi, asmazdi. Haddini bilmeyene bildirmek gerekir.

ini ne diyor bu duruma?

Şimdi okudum :) eşiniz de arkanızdaysa tepkiyi bence eşiniz daha sert bir şekilde versin siz de mesafenizi koruyun görümceniz haddini baya aşmış

Bogarim oyle gorumceyi ))))
Nefret ettiyim insan tipi. Hic cekilmez ...

bak mesela bir kac haftadir canima okudu hicbir sey demedim dun buraya yazdim bugun bana diyor ki siz evlisini yuvaniza karisamayiz sizin karariniz yuvaniza karisamam diyo... eeee canima okudun gunlerce

Aaaa ne güzel cok uzaga tasiniyorlar :)) sakin arkalarina takilmayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…