- 14 Ağustos 2018
- 21.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.034
- 598
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
gitmek istemiyorum dusunmuyorum da ama surekli bu konuyu onume koyuyo vicdanima basip duruyo yani cevap vermiyosam anla.. bi cevapversem hemen yetistiriyo bisey anlatsam kv me anlatiyoNeden bu kadar iyi niyetlisin ? Kendisi giderse gitsin. Sen kadından kurtulmak istemiyor musun. Bırak gitsin anasına babasına o baksın. Laf yetiştireceğine. Sen de rahat rahat otur evinde işte. Neden gitmeyi düşünüyorsun
Ne güzel ıste sie değer veren eşiniz var sizde sert olun ona karşı yoksa başka türlü anlamaz.asla onun yaninda yapmiyor.. birsey soylese yaninda direk susturur. birde esim bana guzel seyler soyler masallah diyimdunyanin en guzel esi en iyi esi benim zevkli karim falan der hic laf soylemez sagolsun o yuzden onun yaninda soylemeye cesaret edemiyo sanirim abisine bile soylenir ama abisinin yaninda bana soylemez.. diyecegini verecegi ayari kimse yokken yapar bide dan diye sonra baska konuya gecer oyle saskin kaliyorum..
Eşiniz bu konuda hangi rolde peki?
Görümce kim oluyor ya...Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Senin ailen hangi şehirde...şu anki yaşadığın şehirde mi? Onun gideceği şehirde mi?gitmek istemiyorum dusunmuyorum da ama surekli bu konuyu onume koyuyo vicdanima basip duruyo yani cevap vermiyosam anla.. bi cevapversem hemen yetistiriyo bisey anlatsam kv me anlatiyo
Tez vakitte kocaya gitsin diye dualar ediceksin.Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Hadi inşallahboyle dicem artikbakalim bundan anlayacak mi
Ya he de geç hiç muhattap olma bu tarz insanlar ara bozmak için fırsat kollarlar eşine havale et konuşsun dursun önemsemeGörümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
ini ne diyor bu duruma?Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
benim ailem izmirde ben antalyadayim kv kocaelindeSenin ailen hangi şehirde...şu anki yaşadığın şehirde mi? Onun gideceği şehirde mi?
bak mesela bir kac haftadir canima okudu hicbir sey demedim dun buraya yazdim bugun bana diyor ki siz evlisini yuvaniza karisamayiz sizin karariniz yuvaniza karisamam diyo... eeee canima okudun gunlerceBir cinnet herseyi halleder aslinda. Esin ve senin artik susmaman gerekiyor. Simdiye kadar takindiginiz tavirla olmuyor demek ki. Artik tavrinizi degistirmelisiniz. Tum baglarin kopmasindan korkuyorsaniz da kopsun. Cunku o korkmuyor. Baglar gorumcenin umurunda degil. Eger korksaydi haddini bilirdi, asmazdi. Haddini bilmeyene bildirmek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?