Görümcem herşeyime karışıyor

esimi basta hep aman aramiz bozulmasin aman sakin bisey deme kalpleri kirlmasin diye hep susturdum, iyi halt yedim. adam o kadar sustu ki konusmayi unuttu ....
Güldüm valla

Kocaniz görümce taşın dedi diye işi, gücü kurulu düzenini bırakıp taşınacak biri mi?
Nasıl hayatiniz hakkında bu kadar söz sahibİ?
kocamin yaninda yapamiyo ki soylicegini yapacagini hep arkadan yapiyo biliyo bende kocama yetistiremem pek diye. kocam tasinmaz da surekli sinsice baski yapiyo bana vicdanima dokuyo yaslandilar yalnizlar diye

Nasıl Başa çıkacağım mi ? Ağzinın payını vererek
kiz gecen gun dedim sen kendin karar veremiyosun bize neden karisiyosun hadi yapsana yapacagini kendin karar versene sen sadece bizi surukleme derdindesin dedim hic umrunda degil o kaldigi yerden devam ediyo. hadi cocuk yapin diyo o kadar karisiyo yeter artik diyo cocuk sevmek istiyosan yap diyorum gulerek sakayla karisik kavga eder gibi konusamiyorum ben . yok ben bekar iyiyim diyo . hic alinip utanip susayim demiyo ki cok piskin

kocamin yaninda yapamiyo ki soylicegini yapacagini hep arkadan yapiyo biliyo bende kocama yetistiremem pek diye. kocam tasinmaz da surekli sinsice baski yapiyo bana vicdanima dokuyo yaslandilar yalnizlar diye

Kocaniza laf geçirecek biri degilse siz de duymazdan gelin.
Görümcenizin doldurusuna gelip kocaniz gidip taşınalım demeyin yeter.
Zaten kendi de gidiyormuş 10 saat uzaga.

Esinizde sizde fazla yuz veriyosunuz bence

Evliyse de belli ki çok mutlu değil kendi yuvasını benimseyememis ısrarla başkalarının hayatına müdahale peşinde. Ben olsam direkt söylerdim biz olduğumuz yerden memnunuz derdim

Evliyse de belli ki çok mutlu değil kendi yuvasını benimseyememis ısrarla başkalarının hayatına müdahale peşinde. Ben olsam direkt söylerdim biz olduğumuz yerden memnunuz derdim
evli degil bekar.benim sorunum da ufak mesajlar versem de sakayla karisik soylesem de direk soylesem de hic kendini geri cekmiyo kaldigi yerden devam karismaya. sonra bazen cok karisiyomus gibi hissediyorum ama farkinda olmadan yapiyorum diyo

aynı evde mi yaşıyorsunuz yahu açmayın kapıyı, görüşmeyin olsun bitsin

Görümceyim 2 tane yenge hanım var bırak karışmayı evlerine çok nadir giderim hele birinin evine 15 yıldan fazla evliler 3 kere falan gitmişimdır. Neden karışayım bende evliyim kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına asla yapmam

evli degil bekar.benim sorunum da ufak mesajlar versem de sakayla karisik soylesem de direk soylesem de hic kendini geri cekmiyo kaldigi yerden devam karismaya. sonra bazen cok karisiyomus gibi hissediyorum ama farkinda olmadan yapiyorum diyo
O zaman kişilik meselesi sizin kisiliginizi de biraz yumuşak bulmuş iyi niyetli de olsa yönlendirmeye çalışıyor sinirinizi koyun istemediğiniz hiç bir şeyi ne kadar ısrarcı olsa da yapmayın

benim de 2 yenge var hep yardim etmisizdir ayni yerde yasamiyoruz ama alip alip gondermisizdir ne cocuklara karistik ne evlerine ben kendim yapmadim yasayacagimi sanmazdim ama had meselesi iste geldi basima yasiyorum

benim de 2 yenge var hep yardim etmisizdir ayni yerde yasamiyoruz ama alip alip gondermisizdir ne cocuklara karistik ne evlerine ben kendim yapmadim yasayacagimi sanmazdim ama had meselesi iste geldi basima yasiyorum
O zaman sizde haddini bildirmelisiniz siz susup edebinizi korudukça arsızlaşmış.
Bide eşiniz ne yapıyor size karıştıkça ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…