- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
Güldüm vallaesimi basta hep aman aramiz bozulmasin aman sakin bisey deme kalpleri kirlmasin diye hep susturdum, iyi halt yedim. adam o kadar sustu ki konusmayi unuttu ....
kocamin yaninda yapamiyo ki soylicegini yapacagini hep arkadan yapiyo biliyo bende kocama yetistiremem pek diye. kocam tasinmaz da surekli sinsice baski yapiyo bana vicdanima dokuyo yaslandilar yalnizlar diyeKocaniz görümce taşın dedi diye işi, gücü kurulu düzenini bırakıp taşınacak biri mi?
Nasıl hayatiniz hakkında bu kadar söz sahibİ?
kiz gecen gun dedim sen kendin karar veremiyosun bize neden karisiyosun hadi yapsana yapacagini kendin karar versene sen sadece bizi surukleme derdindesin dedim hic umrunda degil o kaldigi yerden devam ediyo. hadi cocuk yapin diyo o kadar karisiyo yeter artik diyo cocuk sevmek istiyosan yap diyorum gulerek sakayla karisik kavga eder gibi konusamiyorum ben . yok ben bekar iyiyim diyo . hic alinip utanip susayim demiyo ki cok piskinNasıl Başa çıkacağım mi ? Ağzinın payını vererek
boyle dicem artiktek bir laf söyleyeceksiniz ve sık sık (beynine girene kadar) tekrarlayacaksınız: 'herkes kendi evinin hanımı. sen kendi evinde öyle yaparsın'
bu sözde kırılacak gücenecek birşey yok.
kocamin yaninda yapamiyo ki soylicegini yapacagini hep arkadan yapiyo biliyo bende kocama yetistiremem pek diye. kocam tasinmaz da surekli sinsice baski yapiyo bana vicdanima dokuyo yaslandilar yalnizlar diye
Esinizde sizde fazla yuz veriyosunuz benceGörümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
evet biraz cevap vermeye basladim 2 sene sonunda. insallah mesafe koyabilirimEsinizde sizde fazla yuz veriyosunuz bence
beni taniyo gibi yorum yazmissinizKocaniza laf geçirecek biri degilse siz de duymazdan gelin.
Görümcenizin doldurusuna gelip kocaniz gidip taşınalım demeyin yeter.
Zaten kendi de gidiyormuş 10 saat uzaga.
Evliyse de belli ki çok mutlu değil kendi yuvasını benimseyememis ısrarla başkalarının hayatına müdahale peşinde. Ben olsam direkt söylerdim biz olduğumuz yerden memnunuz derdimGörümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
evli degil bekar.benim sorunum da ufak mesajlar versem de sakayla karisik soylesem de direk soylesem de hic kendini geri cekmiyo kaldigi yerden devam karismaya. sonra bazen cok karisiyomus gibi hissediyorum ama farkinda olmadan yapiyorum diyoEvliyse de belli ki çok mutlu değil kendi yuvasını benimseyememis ısrarla başkalarının hayatına müdahale peşinde. Ben olsam direkt söylerdim biz olduğumuz yerden memnunuz derdim
O zaman kişilik meselesi sizin kisiliginizi de biraz yumuşak bulmuş iyi niyetli de olsa yönlendirmeye çalışıyor sinirinizi koyun istemediğiniz hiç bir şeyi ne kadar ısrarcı olsa da yapmayınevli degil bekar.benim sorunum da ufak mesajlar versem de sakayla karisik soylesem de direk soylesem de hic kendini geri cekmiyo kaldigi yerden devam karismaya. sonra bazen cok karisiyomus gibi hissediyorum ama farkinda olmadan yapiyorum diyo
benim de 2 yenge var hep yardim etmisizdir ayni yerde yasamiyoruz ama alip alip gondermisizdir ne cocuklara karistik ne evlerine ben kendim yapmadim yasayacagimi sanmazdim ama had meselesi iste geldi basima yasiyorumGörümceyim 2 tane yenge hanım var bırak karışmayı evlerine çok nadir giderim hele birinin evine 15 yıldan fazla evliler 3 kere falan gitmişimdır. Neden karışayım bende evliyim kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına asla yapmam
O zaman sizde haddini bildirmelisiniz siz susup edebinizi korudukça arsızlaşmış.benim de 2 yenge var hep yardim etmisizdir ayni yerde yasamiyoruz ama alip alip gondermisizdir ne cocuklara karistik ne evlerine ben kendim yapmadim yasayacagimi sanmazdim ama had meselesi iste geldi basima yasiyorum
Artık kafa ya da kemik kırmadığını görmek üzücü bir deneyim oluyor benim için,Ağzını ikiye ayırarak.
Artık ağıza yoneldim :)))Artık kafa ya da kemik kırmadığını görmek üzücü bir deneyim oluyor benim için,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?