Görümcem herşeyime karışıyor

O zaman sizde haddini bildirmelisiniz siz susup edebinizi korudukça arsızlaşmış.
Bide eşiniz ne yapıyor size karıştıkça ?
asla onun yaninda yapmiyor.. birsey soylese yaninda direk susturur. birde esim bana guzel seyler soyler masallah diyim dunyanin en guzel esi en iyi esi benim zevkli karim falan der hic laf soylemez sagolsun o yuzden onun yaninda soylemeye cesaret edemiyo sanirim abisine bile soylenir ama abisinin yaninda bana soylemez.. diyecegini verecegi ayari kimse yokken yapar bide dan diye sonra baska konuya gecer oyle saskin kaliyorum..

Boyleleriyle kavga etmeden baş edemezsin bi kavga et bağır çağır haddini bildiri bu ne ya onaneymis
ya gecem gun ben boyle degildim tuttugunu koparirdim istemedigim seyi asla yapmazdim diye oturdum agladim zaten kendi kendime.. idare etmekten sinirlarini asti mesafeyi kaybettim simdi kendimi ezik gibi hissediyorum ama siz motivasyon oldunuz bana ezdirmicem kendimi kucuk laflardan anlamiyosa dislerimi geciririm bende en azindan denerim gecirmeyi

Ben olsam kavga edip aramın kötü olmasını sağlardım.Kimseye katlanmak zorunda değilsin.Herkes haddini bilecek

Bir daha konuşurken kalkın çay katın aaa şunu arıyacaktım deyin. Bayılırım pasif saldırıya :)))

Görümceyi bırakın da eşiniz ne diyor bu durumlara?

Bencede insan kendi ailesine bile ezdirmiyor kendini evlenince başkalarına ezdiriyor yapmayın esinizide siZ'den yana olması için alttan alttan fet edin.

Bende de 3 tane var ama karışamazlar. En başından tavrımı koydum çünkü netim.

O nasıl nick öyle yazık geline

Ya güzel kardeşim, tamam yapıcı bir insansın, huzursuzluk çıkmasın istiyorsun da niye hayatına karışmasına izin veriyorsun. İnş defolur gider tez zamanda...ama evine, özel hayatına karıştırma. Hayır ben böyle istiyorum de çık, ısrar edince tenezzül edip cevap bile verme, bildiğine devam.

Eşin de 2 çift laf demiyor bu arada?

oyle yapicam artik hayat benim hayatim dicem.. esimin yaninda yapmiyor ki bende anlatmam fitneliyo gibi hissederim kendimi kotu hissederim kimseye de anlatmadigim icin geldim buralara

"sende X lerin gelini değil misin" deseydin sende. Taşınma olayı içinde "bizim öyle bir planımız yok, sizin için hayırlısı olsun" de kapat konuyu. Öylemi böylemi dersen uzatır konuşmayı. Eşinizlede konuşsun ağız birliği yapsın sizinle.

oyle yapicam artik hayat benim hayatim dicem.. esimin yaninda yapmiyor ki bende anlatmam fitneliyo gibi hissederim kendimi kotu hissederim kimseye de anlatmadigim icin geldim buralara
Belli naif, güzel bi insansınız...fitne, dedikodu iyi değil tabi, ama kendini ezdirmek de dinimizde yok Sen bildiğin gibi yap, ben sana karışıyor muyum diyin en azından yeri gelince. Tez zamanda kurtulun inşallah

Belli naif, güzel bi insansınız...fitne, dedikodu iyi değil tabi, ama kendini ezdirmek de dinimizde yok Sen bildiğin gibi yap, ben sana karışıyor muyum diyin en azından yeri gelince. Tez zamanda kurtulun inşallah
ya Allah ona da cok guzel seyler nasip etsin iyi insanlarla karsilastirsin insallah bana karismasin en guzel seyler onun olsun duam bu bende sizden destek aldim kalbini kirmadan soylicem insallah birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…