- 15 Mart 2019
- 109
- 103
- 13
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
asla onun yaninda yapmiyor.. birsey soylese yaninda direk susturur. birde esim bana guzel seyler soyler masallah diyimO zaman sizde haddini bildirmelisiniz siz susup edebinizi korudukça arsızlaşmış.
Bide eşiniz ne yapıyor size karıştıkça ?
ya gecem gun ben boyle degildim tuttugunu koparirdim istemedigim seyi asla yapmazdim diye oturdum agladim zaten kendi kendime.. idare etmekten sinirlarini asti mesafeyi kaybettim simdi kendimi ezik gibi hissediyorum ama siz motivasyon oldunuz bana ezdirmicem kendimi kucuk laflardan anlamiyosa dislerimi geciririm bende en azindan denerim gecirmeyiBoyleleriyle kavga etmeden baş edemezsin bi kavga et bağır çağır haddini bildiri bu ne ya onaneymis
Taşınsan da bir rahat etsem.evet biraz cevap vermeye basladim 2 sene sonunda. insallah mesafe koyabilirim
Bencede insan kendi ailesine bile ezdirmiyor kendini evlenince başkalarına ezdiriyor yapmayın esinizide siZ'den yana olması için alttan alttan fet edin.ya gecem gun ben boyle degildim tuttugunu koparirdim istemedigim seyi asla yapmazdim diye oturdum agladim zaten kendi kendime.. idare etmekten sinirlarini asti mesafeyi kaybettim simdi kendimi ezik gibi hissediyorum ama siz motivasyon oldunuz bana ezdirmicem kendimi kucuk laflardan anlamiyosa dislerimi geciririm bende en azindan denerim gecirmeyi
iyiki varsiniz cok rahatladim anlatinca kimselere soyleyemiyordumBencede insan kendi ailesine bile ezdirmiyor kendini evlenince başkalarına ezdiriyor yapmayın esinizide siZ'den yana olması için alttan alttan fet edin.
hahahahahahahahahaTaşınsan da bir rahat etsem.
Yüz verdim yüzsüz çıktın deyin.
iyiki varsiniz cok rahatladim anlatinca kimselere soyleyemiyordum
insan herkesi kendi gibi saniyo ben haddimi bildigim icin herkes bilir sandim en iyisini yapmissinnBende de 3 tane var ama karışamazlar. En başından tavrımı koydum çünkü netim.
insan herkesi kendi gibi saniyo ben haddimi bildigim icin herkes bilir sandim en iyisini yapmissinnben tavir koysam aninda kusluk olur o yuzden boyle mal gibi kaldim
O nasıl nick öyleGörümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
oyle yapicam artik hayat benim hayatim dicem.. esimin yaninda yapmiyor ki bende anlatmam fitneliyo gibi hissederim kendimi kotu hissederim kimseye de anlatmadigim icin geldim buralaraO nasıl nick öyleyazık geline
Ya güzel kardeşim, tamam yapıcı bir insansın, huzursuzluk çıkmasın istiyorsun da niye hayatına karışmasına izin veriyorsun. İnş defolur gider tez zamanda...ama evine, özel hayatına karıştırma. Hayır ben böyle istiyorum de çık, ısrar edince tenezzül edip cevap bile verme, bildiğine devam.
Eşin de 2 çift laf demiyor bu arada?
Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Belli naif, güzel bi insansınız...fitne, dedikodu iyi değil tabi, ama kendini ezdirmek de dinimizde yokoyle yapicam artik hayat benim hayatim dicem.. esimin yaninda yapmiyor ki bende anlatmam fitneliyo gibi hissederim kendimi kotu hissederim kimseye de anlatmadigim icin geldim buralara
ya Allah ona da cok guzel seyler nasip etsin iyi insanlarla karsilastirsin insallah bana karismasin en guzel seyler onun olsun duam buBelli naif, güzel bi insansınız...fitne, dedikodu iyi değil tabi, ama kendini ezdirmek de dinimizde yokSen bildiğin gibi yap, ben sana karışıyor muyum diyin en azından yeri gelince. Tez zamanda kurtulun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?