Görümcem herşeyime karışıyor

benim ailem izmirde ben antalyadayim kv kocaelinde
Kendi kendi ailesinin yanına gidiyorsa senin de kendi ailenin yanına gitmen adalettir...

Nasıl bir tilki bu? Senin kendi ailene yakın bir şehirde olmanı bile kaldıramıyor? Yok benim annelerin olduğu şehre gelin....oldu gözlerim doldu...

ben kotu dusunmeyim diye 2 seneye yakindir sabrediyorum..
birgun cok iyi birgun herseyime karisiyor ben anlayamadim bigun cok kiriliyorum doluyorum kendi kendime icimden konusuyorum kiziyorum ona surekli aksamina geliyo illa bana gelir her aksam cicek gibi cok iyi davraniyo kendime kiziyorum bak iyi iste diye
kafami allak bullak ediyo

Görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce
Bastan tavizi vermeyecektin ama gec kalmış degılsın. Mesafeni sınırlarını çiz görsün bakalım. Herseye he demişsin sen.O görumce ise sende gelin oldugunu göster.

kotu olmayalim diye hep ugrastim ama basimin ustunde yeriniz var dedikce kafama s.cti

Azicik.ve.kesin kararlilikla hayir demeyi.ogrenmelisiniz..

İlk sizde tanışının dediği zaman biz taşınmayı düşünmüyoruz.İkinci söylediğinde düşünmediğimizi söylemiştim üçüncü söylediğinde bunu daha önce de konuştuk şuan ne manasız bi konuşma bu.Ben olsam böyle derdim artık dördüncüye söylerse canım bi lafı kaç kere cevaplamam lazım der geçerim.Net kelimeler kullanmak gerek böylelerine

sizden yaşça çok mu büyük ? neden açıkça konuşamıyorsunuz ?

Anlaşamıyorsan mesafenin korumalısın hal hatırın önüne geçmeyecek muhabbet ben bunu istedim görümcem ya can ciğer oluruz ya görüşmem dedi sen bilirsin dedim konu kapandı.

taşınmak kesin çözüm

Sen degil esin basa cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…