Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

Hanımlar ben yanlış anlaşılıyorum galiba

Siz hatanızı kabul etmiyorsunuz.
Herkes sizin acınızı aynı sizin kadar hassas karşılamak zorunda değil.
O kadında o dönemdeki acısını yaşamış ama size yansıtmamış değil mi?
Empati yapın biraz.
Haksız olduğunuz tarafı kabul ederseniz çözüm bulursunuz sorununuza.

malesef yanlış anlaşılıyor değil yanlış düşünüyorsun.
bunu bu şekilde dile getirmeye hakkın yok.
biz de üstüne basa basa söylüyoruz.
bak herkesin kayıpları var.
ben de anneme doyamadım.
evlatla kıyaslamam yanlış anlama.
ama ben de o zaman yanımda annem de annem diyenlere söyleyeyim yanımda yapmayın
sarılmayın vs. diye.
şu söylediğin şey herkes tarafından tepki görür.
görümcen de affetmez tabi ki sert çıkmış.
kasten yapacak kadar karaktersiz biri mi peki görümcen?

sen evladın olunca sevmemezlik yapabilecek misin? o bir iki saat az mı, zaman kavramı görecelidir?

o "gözüne sokma" derecesinde sevme hareketleri size öyle geliyor olabilir, bence daha fazla kendinize dert etmeyin bu konuyu..

bu hassasiyetle yaşarsanız dayanamazsınız..

Demek ki sizde de biraz fesatlık varmış ne nazarı ya sen kalp gözünü açık tutup sevdikten sonra kem gözle bakmadıktan sonra hiç kimseye istesende nazar değdirmezsin ilkinizde var bence ama sürekli aynı şeyleri söyleyince kadında dayanamamış bence ben olsam bende tutamazdım kendimi !

Hanımlar ben yanlış anlaşılıyorum galiba
yok gayet iyi anladım bence
Çocuğun olacak bir daha değil mi? hiç olmayacak diye bir şey söz konusu değil. Halinize şükür etmeyi deneyin.
İkinci çocuk nasıl az sevilir? Yöntemi formülümü var mı?
Aldatılan kadına boşanmasaydın deyip üste çıkmaya çalışanda siz değilmisiniz
Kusura bakmayın prenses, sizin dışında da insanların duyguları var.
Sende birdaha konu açma. ben bekarım. üzülüyorum. hele ki hamilelik takvimi görünce. emir değil rica

[QUOTE@_ang="Sinemzt13, post: 47588023, member: 652871"]Yorum yapan her kişiye cevap olarak şunu yazmaya çalışıyorum. Ben kızına el sürme demiyorum. yanınızda kalıyorum 1-2 saat dikkat ederek sev kızını. Ben gittikten sonra istersen başında gezdir. Ama ben yanlış anlaşılıyorum sanırsam.[/QUOTE]

Neden dikkat ederek sevecek?
O zaman yanında bulunmayın siz de..
Sayılı zamanınız var evladınızı kucağınıza almanıza..
Siz de seveceksiniz..
@_angela_ o kadar güzel söylemiş ki belki o hassasiyetinizden dolayı çocuğunu öyle sevmiyordu yanınızda..
Bir anneye evladını dikkatli sev denir mi?
İçinizde nefret var sizin..
Sadece kızını yanınızda abartılı seviyor diye hâl$a canını yakmaya çalışıyorsunuz kadının boşanmasıyla ilgili konuşarak..

Ya ne mecburiyeti var kadının sen varsın diye sevmeyecek mi çocuğunu.

Aldatıldığı için boşanan gururlu bir kadina, "madem kızını cok düşünüyordun bosanmasaydin o zaman abla " demissiniz ya hani, sizin de evliliginizin garantisi yok. Sizin de kocanız sizi aldatirsa, siz de bi çocuğunuzla bosanirsaniz görürüz sizi o zaman !! Başıma gelmez demeyin hic!! Gorumcenizin haklj buldum. Savunmanız da çok sacma..o vakitler 20 yasindaydim demissiniz...madem cok küçüktünuz evlenip çoluk çocuk derdine neden düştünüz. Ha madem evlenecek olgunluktaydiniz cocuk yapacak olgunluktaydiniz öyleyse gorumcenizin hassasiyetinin de farkina varacak kadar aklınız eriyordu.. Dimi !

Yorumlar işinize gelmediği için böyle hissediyorsunuz.
Sakin bir zamanda tekrar okuyun. Aynaya bakın, öz eleştiri yapın.
Senin yorumlarını hep seviyorum. Haklısın olabilir, çok kayıp yaşadım..
Yavrumu kaybettim. 2 ay sonra babamı kaybettim.
Annemle konuşmuşmuyoruz ( Mirasdan pay vermediği için )
Eşim şehir dışında orada çalışmak zorunda.
Sanırım çok yanlız kaldım ve etrafa sarıyorum
Yanlzlık çekiyorum o yüzdende böyle sonuçlar doğuyor.

Yok yanlış anlaşılmıyorsunuz.

Sadece "Yanımda dikkat et." demek de son derece mantıksız.
İçten içe üzülmeniz normal, ama dışarı vurmanız evet sizi haksız yapıyor.

Ve 'boşanmasaydın' falan, cidden çok çirkin.

Birde baska açıya dikkat çekmek istiyorum, melek olan sizin kiziniz, elbet acınız daha fazladır, fakat onunda öz yeğeni.
Bende halayım Allah korusun yeğenime birşey olsa üzüntüden ne hale gelirim düşünmek istemiyorum. Yeğenimle 1 gün arayla doğan çocuğum var, bol bol ona sarılır öpüp koklardım, Allah onun yokluğunu göstermesin diye, böyle durumlarda insanın aklına ilk gelen odur. Aman abim kıskanır çocuğumu ellemeyim, hatta ortadan kaldırıyım yanlarında dolaşmasın diye düşünemezdim o acıyla.

Başınız sağolsun.
Sizin de yaşadıklarınız kolay şeyler değil.
Allah sabır versin.
Belki oyalanacak hobiler bulsanız, kişisel gelişimle ilgili kitaplar okusanız size de bebeğinize de, çevrenizdekilere de iyi gelir.

Bu olayı büyütmemek için de görümcenizden özür dilemenizi tavsiye ederim. Abla, ben olgun davranamadım, sen beni affet. Söylememem gereken şeyler söyledim, seninle aramız bozulmasın istiyorum, sen ablalık yap, barışalım deyin.

bence sen yanlış anlamışsın öyle niyetim yoktu belli ki incinmişsin özür dilerim o konuda deyip bu yuzden beni daha iyi anlarsın neticede seninde canın yanmış deyip olayı çok buyutmeyin bence ve evlat derken hep hayırlısını dileyin

+1

eşim çocuğumu zorla aldırdı kimseyle paylaşamadım her gece rüyama gelir nerdeyse.görümceme üstü kapalı bahsettim bir anlık duygusallıkla ve görümcem hemen mutluluk pozları çocuğuna düşkün pozları vermeye başaldı ki çocuğunu kucağına almaz bıktım bundan filan tarzında yaşayan çocuğunu orda burda bırakıp giden bir tip.seninki görümce değil abla sen alıngansın bendeki görümce mesela bilerek inada yapıyor allahından bulsun evlatla gösteriş yapılmaz emanet vermiş allah elinden alıverir

Bence görümceden özür dilemelisiniz.
Kimse bebeğini kaybetmiş bir kadının yanında nispet yapar gibi çocuk sevmez.
Yani en azından görümcenin ifadelerinden ben bunu hissettim.
O da kırgın, o da üzgün.
Benim yanımda çocuğunu sevme demek çok mantıksız.

Evliliğimi kıskanıyor diye kendinizi doldurmayın, kadın size kötü bir şey dememiş "Benim nazarım değmediyse senin de değmez" demiş. Aslında anlatmak istediği: Benim de kötü zamanlarım, kayıplarım oldu ama ben boşandım diye kimseden saçma sapan taleplerim olmadı; bir tek senin kaybın olmadı, demek istemiş. İkinizin de kayıpları olmuş ama hayat bir şekilde devam ediyor. Siz nasıl ki çocuğunuzu kaybettiniz diye, çocuğunu sizin yanınızda sevmesini istemiyorsanız-ki çok mantıksız bir istek- o da o zaman "Benim boşandığım sene evlenmeyin, evliliğinizi erteleyin, benim acımı anlayın" diye mantıksız bir istekte bulunabilirdi değil mi? "O boşandı diye ben evlenmeyeyim mi" diyebilirsiniz, karşı taraf da "O çocuğunu kaybetti diye ben çocuğumu sevmeyeyim mi" diyebilir . Yani bu böyle devam eder.

Siz sadece kendi acınızı önemseyip karşı tarafın acısını küçümsüyorsunuz. Ama onun da yuvası dağılmış ve boşandığı sene de siz evlenmişsiniz, kolay değil. O da belki de o dönem daha özverili davranış beklemiş olabilir. Evet, böyle acı günlerde daha özverili davranılmasını isteriz hepimiz ama fazlasını değil. O nasıl ki "Benim boşandığım sene evlenmeyin, erteleyin" demediyse siz de bir anneye "Çocuğunu benim yanımda sevme" diyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…