Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

Çalışıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum. Ama bu kadar tatsız şey yaşadıktan sonra böyle oldum Sanırsam önceden bu kadar kendiyle ve eviyle mutlu bi insandım.
Çok mutsuzum.. Doğum kilolarımdan tut şu an oturduğum eve kadar hepsi bir sorun. ( önceki konularımda hepsi yazıyor )
Şu an iş yerindeyim kendisi yok gelsin dediğin gibi bir konuşucam.

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sabır versin. Evet bu konuda hassas olabilirsiniz anlıyorum ama kimsedem çocuğunu yanımda sevme gibi bir talebiniz olmamalı. Babanızıda kaybetmişsiniz o zaman kimse sizin yanınızda babasınıda sevip baba diyemeyecekmi bu çok bencilce olur. Evet kayıplar zordur başkasının çocuğunu sevmesi içinizi yakabilir ama sevme demekte çok yanlış ve hatalı bence. Mesela sizin hamilelik takviminiz var. Eminim anne olmak isteyip olamayanlarda onu görünce içi sızlıyodur ama sizden kaldır takvimini diye bir talepte bulunmaz kimse kimse eminim. Olaya böyle bakarsanız haksız olduğunuzu anlarsınız diye düşünüyorum.

Bir kere mutlu olmak istiyorsaniz su kiskancligi birakin bayanlar
ben ayrildim abim evlendi karisiyla cok iyi kiskanmadim bu senin gorumcenle kiyaslama
sana gelincede kizini sevince icin gidecek evet uzucu durum ama buna alisip barisik olmaya hazirlamalisin kendini
hadi diyelim etrafindakiler sen uzulme diye cocuklarina yaklasmiyo senin yaninda baska ortama girdin herkese boylemi diyeceksin anlayacagin durumu herkese kabullendirecegine once kendin kabullenlmeye calis bu senin icin daha iyi olur

ornek vermek istiyorum: bende babasiz buyudum. dayim vardi cocuklarina cok duskundu evet ama bizim onumuze gelince adam onlara tapardi tabiri caizse hep uzulurdum bakar kalirdim kizimda babasiz buyuyo Allaha sukur sevgiden yoksun degil herkes cok sever ustune titrer ama bu dayimin en kucuk kizi 10yasinda bizi gordumu kizina yine tapiyo "kizim askim bebegim" boyle seyler.. napim yani simdi bu onun ayiligi!!!! kalkip koskaca adama yapma kizim kiskanir desem aksine yapacak oyuzden biz alistik yani sende alis bu duruma herkesi kendine uydurmaya calisma

Can'ım bu arada başın Sağolsun açını el kadar sabiden çıkartmaya kalkma sakın olur mu sen bi durul bak hersey normale döner Hakkı'nızda hayırlısı olsun bu benim ikinci mesajım sana ilkinde çok kızmıştım sana ama biran önce sağlığına kavuşursun umarım diğer mesajda da şimdide sizi haksız görüyorum bilginize !

cok saçma sapan şeyler sende dert etme boşver cnm

Hanımlar ben yanlış anlaşılıyorum galiba

Yanlış anlaşılmıyosunuz bence beyniniz farklı çalışıyor... açıklamalarınız bile saçma ötesi...dikkat ederek sev nedir yaa...1 yaşıma daha girdim...bi de nazar edebilirim deyip durmuşsunuz kadına..resmen kendinizi rezil ettiniz(not: ben kıskanç ve nazarcı bi insanım demek oluyo bu)

Sanki siz abartıyo gibisiniz.
Görümcenin size nisbet yaptıgını sanıosunuz ama yanılıyosunuz.
Hafta sonları görüyor cocugunu öpüp koklucak sevicek tabikide.

Tek Bir cümleden genelleme yapmak ne kadar doğru ?

bak canım,benim kızım yaşındasın.böyle şeylerle huzurunu kaçırma.bak ,hamileymişsin.aç kitap oku,bebek yetiştirmeyle alakalı,kendine farklı uğraşlar edin.
görümcen hiç yanlış bir şey yapmamış.o kızını sevmek için,senin müsait olduğun zamanı bekleyecek değil.hatta sen de onlara katıl,beraber sevin ,oynayın.niye nazarınız değsin ki hiç anlamadım.

Teşekkürler seninkide genel bir yorum. Sağlığına kavuşursun derken ? Hastayım dediğimi hatırlamıyorum.

Siz öyle konuşunca görümcenizinde bu şekilde konuşması bana normal geldi.Sizinki abartılı bir tepki. Etkiye tepki .Ne yapacak bir değil iki değil hiçmi öpmeyecek yavrusunu.Allah rahmet eylesin çocuğunuzu kaybetmişsiniz ama bence terapi görün.Millete dünyayı zehir etmek zorunda değilsiniz.

Artık mutlu olmak için bir nedeniniz var..
Karnınızda bir mucize büyüyor..
Herşeyi bir kenara bırakın doya doya onun mutluluğunu yaşayın..

Öncelikle başınız sağolsun Rabbim karnınızdaki yavrunuzu size bağışlasın uzun ömürler versin,
Bizim de 3 yıldır bebeğimiz olmuyor 5 kez tüp bebek tedavisi gördük sizin kadar olmasa da piskolojim epey bozuldu çocuk konusunda çok hassasım,
Ablamla aynı zamanlarda bebek çalışmalarına başladık ancak onun oldu ben hala tedavi görüyorum doğumunda bebeği ilk bana verdiler ozamandan beri gözümün önünde herşey ablam çok seviyor iki oğlu var bazen sesli öpüyor seviyor insanı etkiliyor ister istemez ama ben çocuk sahibi olamıyorum diye çocuklarını mı sevmiycek ?Tabiki sevicek onun da eşiyle problemleri var hemde baya zor şeyler yaşıyor bende eşimle canım cicim yaparım ..He inat yok kesinlikle ama insan içinden geldiği gibi yaşamalı duygularını,Başka biri için bastırmayı doğru bulmuyorum,Siz öyle zamanlarda dikkatinizi başka yere verin
Görümcenizle böyle muhabbetlere girmemenizi tavsiye ederim

Millete dünyayı zehir ettiğim bir durum yok. Benimle konuşmak gibi bir mecburiyeti yok. Zehir oluyorsa ona benimle aynın ortamda bulunmak. Görüşmesin konuşmasın. Olur biter.

Bebegini kaybettigin icin yaninda cocugunu sevmesini dusuncesizlik diyorsun ama ayni dusuncesizligi sen yapmissin. Ayrica cok abartmissin. Bir insanin cocugunu sevmesi baska birini neden uzsun yahu.

İkiniz de üzülmüşsünüz, tez vakitte sevinirsiniz inş.
Allah sizi evlatsız, o evladı da babasız buruk bırakmasın inş. Ne diyeyim..

İkiniz de acı çekmişsiniz, kendi acınıza saygı duymak yerine empati yapıp destek olun brinirinize diyeceğim ama artık çok geç sanırm..

Millete dünyayı zehir ettiğim bir durum yok. Benimle konuşmak gibi bir mecburiyeti yok. Zehir oluyorsa ona benimle aynın ortamda bulunmak. Görüşmesin konuşmasın. Olur biter.
Yahu rahatsız olan sizsiniz. Görüşmemesi gereken biri varsa sizsiniz.
Tuhafsınız gerçekten.

Görümcen siz evlendiğiniz zaman "kocanı benim yanımda sevme,hassasım,kocamdan yeni ayrıldım,nazarım değebilir" deseydi ne hissederdiniz? O zaman da aa görümcem bizi kıskanıyor olurdu.

haksızsınız. Çok büyük bir acı yaşamışsınız,Allah korusun hepimiz yaşayabiliriz ama kimseden bu tarz şeyler talep etmeye hakkımız yok.

Allah karnınızdaki bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gelin görümce bir tuhafsiniz.herkes istediğini öper bu ne sacmalik senin nazarin değer ,benim nazarim değer gibi gereksiz cümleler.
Herşeyin Allahtan geldiğini bilirsek kimsenin kimseye nazari degmez.benim de 5 yıl cocucugum olmadi.gorumcelerim her yıl doğurdu.evet tamam icin biraz burkuluyor uzuluyorsun ama sevindim onlarin adına.opmeyin sevmeyin demedim ben de öptüm sevdim.işi fesatliga götürmenin anlami yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…