Çalışıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum. Ama bu kadar tatsız şey yaşadıktan sonra böyle oldumBaşınız sağolsun.
Sizin de yaşadıklarınız kolay şeyler değil.
Allah sabır versin.
Belki oyalanacak hobiler bulsanız, kişisel gelişimle ilgili kitaplar okusanız size de bebeğinize de, çevrenizdekilere de iyi gelir.
Bu olayı büyütmemek için de görümcenizden özür dilemenizi tavsiye ederim. Abla, ben olgun davranamadım, sen beni affet. Söylememem gereken şeyler söyledim, seninle aramız bozulmasın istiyorum, sen ablalık yap, barışalım deyin.
Hanımlar ben yanlış anlaşılıyorum galiba
Tek Bir cümleden genelleme yapmak ne kadar doğru ?Yanlış anlaşılmıyosunuz bence beyniniz farklı çalışıyor...açıklamalarınız bile saçma ötesi...dikkat ederek sev nedir yaa...1 yaşıma daha girdim...bi de nazar edebilirim deyip durmuşsunuz kadına..resmen kendinizi rezil ettiniz(not: ben kıskanç ve nazarcı bi insanım demek oluyo bu)
Teşekkürler seninkide genel bir yorum. Sağlığına kavuşursun derken ? Hastayım dediğimi hatırlamıyorum.Can'ım bu arada başın Sağolsun açını el kadar sabiden çıkartmaya kalkma sakın olur mu sen bi durul bak hersey normale dönerHakkı'nızda hayırlısı olsun bu benim ikinci mesajım sana ilkinde çok kızmıştım sana ama biran önce sağlığına kavuşursun umarım diğer mesajda da şimdide sizi haksız görüyorum bilginize !
Çalışıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum. Ama bu kadar tatsız şey yaşadıktan sonra böyle oldumSanırsam önceden bu kadar kendiyle ve eviyle mutlu bi insandım.
Çok mutsuzum.. Doğum kilolarımdan tut şu an oturduğum eve kadar hepsi bir sorun. ( önceki konularımda hepsi yazıyor )
Şu an iş yerindeyim kendisi yok gelsin dediğin gibi bir konuşucam.
Öncelikle başınız sağolsun Rabbim karnınızdaki yavrunuzu size bağışlasın uzun ömürler versin,Ben bebek isterken onun kızına sarılığ ağlıyordum, Evime alıp ben bakıyordum o işteyken ben kızın varlığını kıskanmıyorusm yanlış algılanmasın. Ben hassasım evladım gitmiş. Sevme gözüme soka soka diyorum sadece.
Millete dünyayı zehir ettiğim bir durum yok. Benimle konuşmak gibi bir mecburiyeti yok. Zehir oluyorsa ona benimle aynın ortamda bulunmak. Görüşmesin konuşmasın. Olur biter.Siz öyle konuşunca görümcenizinde bu şekilde konuşması bana normal geldi.Sizinki abartılı bir tepki. Etkiye tepki .Ne yapacak bir değil iki değil hiçmi öpmeyecek yavrusunu.Allah rahmet eylesin çocuğunuzu kaybetmişsiniz ama bence terapi görün.Millete dünyayı zehir etmek zorunda değilsiniz.
Yahu rahatsız olan sizsiniz. Görüşmemesi gereken biri varsa sizsiniz.Millete dünyayı zehir ettiğim bir durum yok. Benimle konuşmak gibi bir mecburiyeti yok. Zehir oluyorsa ona benimle aynın ortamda bulunmak. Görüşmesin konuşmasın. Olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?