- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- Konu Sahibi smile smile
-
Bende k.peder,k.valide,koca üçlüsü tarafından dövülmezse insan değilim.Zira büyük potansiyel var.üstelik şiddeti hak edilmiş bişey gibi görüyor nişanlı kız.kabul edilebilir yani.Bu adam yarın öbür gün sizi 3-5 yıl sonra da çocuğunuzu dövmezse ben de apple pie değilim.
Kendi bilir. Başkasının kötülüğünü isteyene biz ne yapalım.üstelik gözü de korkmamış..
bu adam yarın öbür gün bana da tokadı yapıştırır! dememiş..
Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden
Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden
Bende nasıl öğretmen olup da böyle bir durumu normal görüyorsun onu anlamıyorum. Hadi cahil cühela olur neyse dersin okuyan da mı böyle olacak!Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Kardeşini kizini döven aile ileride size kizarsa neler yapar onu dusunun. Ayrica uslubunuzda cok cirkin umarim bir gun benim kizimin ogretmeni olmazsiniz.Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Yahu bu da ne iş!Evlenince barışıyorlar benzer birşeyde benim başıma geldi şimdi eşim görümcemle barıştı üstelik beni istemeyen kaynanam da hasta benim bakmamı istiyorlar onun için barışmış ablası eşimle bende annesine bakmak istemiyorum şimdi eşimle aram bozuldu
Pesssaz dövmüşler sokaktan adam çağırsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?