Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Bu adam yarın öbür gün sizi 3-5 yıl sonra da çocuğunuzu dövmezse ben de apple pie değilim.
Bende k.peder,k.valide,koca üçlüsü tarafından dövülmezse insan değilim.Zira büyük potansiyel var.üstelik şiddeti hak edilmiş bişey gibi görüyor nişanlı kız.kabul edilebilir yani.

Koskoca insanlarsınız... bende görümcenle ilgili şeyleri okuyunca 16 17 yaşında falan zannettim seni de 20 21 li yaş ..maşallah dayak yiyecek kadar manyak, dayak atacak kadar çıldırmış ve bunu" bakın ben hakli ciktim "diye keyifle anlatan bir kadın ne güzel uyumlu geniş bir aile.

Laf soylemeyin uzulurum demissin. Ben bunlar nasil insanlar diye yardirmicam.
Sinirlenmisler belli ki. Ama yaptiklari cok yanlis.
Gorumce hakli demiyorum elbette haksiz ama tavir alinmasi yeterliydi. Dovsende anlamaz diyosun zaten. Gerek yoktu boyle biseye. Esinizde aileside iyi olabilir. Ama patladiklarinda kardeslerine kizlarina vuran insanlar eslerinede vurabilir bu devirde.
Esiniz cook sinirlenmis olabilir patlamis olabilir ama kendini kontrol edebilmeli. Yarin obur gun konu ne olursa olsun sizinle tartistiginda. Once sinirlerini sonra kendisini kontrol edemeyebilir.
Sizi savundugu icin bu kadar hosunuza gitmis. Evet sizi savunmasi guzel ama benim hosuma gitmedi bu tavirlari

Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden

Ailesi kızın size hakaret etmesini istemezdi, rezil olmuş hissedip dövmüşler. Sinirlenince dövme kapasitesi olan insanlar. İleride siz onların istemediği bir şey yapıp onları sinirlendirdiğinizde ne olacak? Sizi de döverlerse o zaman mu kötü olacaklar?

Kendinizi haklı çıkarmışsınız bravo. Koskoca kadın dayak yemiş bir zil takıp oynamadığınız kalmış. Sizin eğitimci olabileceğinize inanmak istemiyorum. Bir de kötü yorum yapmayın üzülürüm iyi insanlar demişsiniz. Kendi kızlarına bunu yapan evlenince size kızsalar neler yapar

Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden

Lskflsşalflf

3 gün sonra kocam beni dövdü diye konu açarsan hiç şaşırmayacağım. Görümcen dayak yiyor ve sen bunda bir yanlış görmüyorsun öyle mi? Heyt be kine nefrete bak, nasılda şiddeti meşrulaştırıvermiş. Allah senin gibileri uzak tutsun bizden inşallah. Unutma, her ne olursa olsun, insan ne yaparsa yapsın kimse şiddeti hak etmez.

Ekleme: öğretmenim demen de ayrı üzücü nokta. Sen bir de çocuk yetiştireceksin ha. Vay anam vay.

Çok itici bir durum aslında normal şartlarda sizin soğumuş olmanız lazımdı bunu eleştirmek için söylemiyorum acaba duygularınız mantığınızın önüne mi geçti

Bu nee yaa gözlerim kanadı!!sen öğretmen,o hemşire ve ortam bu öylemi??Birde daha nişanlısınız ve bu ortama evlenmek istiyorsunuz..ne diyeyim pesss

Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Bende nasıl öğretmen olup da böyle bir durumu normal görüyorsun onu anlamıyorum. Hadi cahil cühela olur neyse dersin okuyan da mı böyle olacak!
Kardeşini dövdü ohh dediğin adam yarın öbür gün sana da elinin tersi ile bir yapıştırır ahh diye gezinirsin.
Görümcen terbiyesizin arsızın utanmazın teki, evden çıkar gidersin nişanlına da tamam onunla konuşma görüşme ama dayak atmaya hakkın yoktu çok şaşırdım senden beklemezdim demen gerekirdi.
Bu Arada evlenmek için acele etmeyin sizde kafa bir dünya

Yahu bu da ne iş!
Hem gelini isteme hem burnundan getir iyi de geçineme, sonra bana bak ben hastayım de! Bu nasıl kafalar öff

Aile bugune kadar siddet uygulamamis bi aile olabilir..
Aile baş edemeyip çıldırmış olabilir diyelim, herkes yasadigini bilir..
Aile cok iyi, kiz cok farkli da olabilir..
Hepsine okey diyelim..
Velev ki dayak atmakta da cok haklilar(!)
Yine de seviye yerlerde gelmedi mi sana hic o dayak olayi esnasında/sonrasında? Ortalıkta kocaman kadin dövülüyor yahu! Sogumadin mi bu aileden, ortamlarindan?
Hic mi yanlis gelmedi bu yaptiklari?
Gercekten merakimdan soruyorum..
Gerçi 4 köşe olmuş vaziyette anlattığına gore senin de paçalarından asalet akmıyor.. Al birini vur otekine..

Ortada şiddet gören bir kadın var. (sebebinin ne olduğunun önemi yok. 3 kişi bir araya gelip bir kadını dövmüşler) ve siz bir öğretmen olarak bunun son derece normal olduğunu düşünüyor ve görümcenin maskesi düştüğü için seviniyorsunuz.

Bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Siz bu adamla evlenin. Bu aileyle de çok iyi anlaşırsınız. Ha dikkat edin de bir gün şiddeti siz haketmeyin(!)

Dayak cennetten çıkma prensibini benimsemiş bir aile zaar bunlar,ve size de değişik gelmemiş anlaşılan..enteresan ne diyeyim..Mutluluklaarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…