Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Evlenmeden önce kocam ve ailesi herhangi birini, haklı ya da haksız durup durup dövse;önce korkudan elim ayağım kesilir sonrada arkama bile bakmadan ordan kaçardım.kendi ailem bu durumu öğrense ki anlatırdım heralde,o insanlar sittin sene kapımızın önünden geçemezlerdi heralde..

şimdi sen bu insanları savunuyorsun ya istediğin şeyi yaptıkları için savunuyorsun kalıbımı basarım.

Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner...

Yok artık yani.karşınızdaki ne kadar kötü konuşsa da gördüğü şiddeti böyle iyi bişey gibi anlatmamalısınız.içiniz soğumuş gibi.insan olarak ben o gorumceye üzüldüm valla.bende kötü günler yaşadım benim görümce yüzünden.hala devam ediyor.asla böyle bir durumu istemem.o ailenin davranışı çok yanlış daha el kızı durumundasınız kusura bakmayın da.yapılması gereken olgun davranilıp konuşmak arayı düzeltmek.kendi kızına kardeşine şiddet gösteren aynı durumda size ne yapar?

Çok tuhafsiniz. Benim yanımda ses yükselse bile kasılırım, hiç sevmem böyle şeyleri . Tamam görümce terbiyesiz ancak ailenin tutumu da bir o kadar aynı. Şiddete meyilli nişanlı, kayınpeder ve kaynana adayı .
Siz de tehlikedesiniz fark etmeseniz de.

Bi de öğretmen olacaksın dövmüşler diye içinin yağları erimiş ne biçim insansın? Senin gibi bir öğretmene çocuk emanet eden velilere ve çocuklara acıyorum.

Ayrıca fazla sevinme, kişiliğinde şiddet eğilimi olan insanlar herkese uygular bunu istediklerinde. Güzel bir dayak yiyince açarsın artık bi konu, okuruz biz de.

sizinle şimdi daha iyi anlaşacak emin olun hatta mutlu olun.
siz olayı bastırmak yerine izlemekle yetinmiş olmanız aile sakinleştigin de hakkınızda ne düşüneceklerine karat veremeyecekler.
şu hale gelmeleri sizin nişanlınızı doldurma çabanızın sonucun da oluştu ama etme bulma dünyasıdır burası
bugday ekip sogan biçemezsiniz.
aile sizin dolduruş programınıza çok dayanmaz

Yazıklar olsun , yazıklar olsun. Ellerim titredi okuyunca.

" Küfür duymadın ama dayak mi gördün. Kaç defa dövmüşler kelimesini kullanmışsın. Ayıptır.
Övünerek kim anlattı bunu sana?
Okullarda yazılmış.
...

Hepi topu sana kız evide olduk erkek evide olduk demiş. Ne kadar büyümüş mesele.

Bak yarın seninde bir kelimem üzerine Annesi babası döver seni.

Sonra olmadı biraz daha eşin döver tokat atar.
Ama bir şey olmaz , sen dayaktan etkilenmiyorsun , küfür etmesin yeter. !

Bugün kardeşini döven yarın seni hastanelik eder. Ağzından salyalar aka aka anlatmışsın da hiç öyle güzel bir olay değil bu. Kendine gel. Benim başıma aynısı gelse direk terkederdim adamı. Kadına el kaldıracak kadar aciz ve adi bir yaratıkmis nişanlın. Ailesi de ilkel canlılar anladığım kadarıyla .

Bununla mı övünüyorsunuz? bir kere anne babasının yanında ve nişanlınım yanında o sana o sözü diyebileceğine inanmadım hadi dedi 27 yaşında insanı dövmek nedir bir de çok matah bişey gibi anlatıyorsunuz tartakladılar falan ohh iyi oldu gibi ne hakları var gidip ana babasını şikayet bile edebilir aileyi resmen birbirine düşürnüşsünüz yastık size göre olmayabilir ama eskilerden birşey diye uzun yaptırmış eski usül demekle aşağılamışsınız resmen görümceniz de buna kızmış nişanlınızın cevap vermesini gerektiren bir durum yokmuş siz beğenmeyince geline de çeyiz yapıyoruz demiş nişanlınızda sizin yanınızfa kardeşine kızmasaydu ağrına gitmiş ve haklı..bugün kardeşini döven yarın sizi de döver aklınızda olsun

Dövme işi çok fazla olmuş karşıdaki insanda çocuk değil sonuçta. Tuhaf.

Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Yarın onlara gore haklı size göre haksız bir durumda dayak yerseniz ağlamayın.
Siz gibi kadınları anlamıyorum asla da anlamayacağım.
Bir insan bir başkasının şiddete uğramasından nasıl böyle keyif alır ki ?
Ayrıca siz ortalığı ateşe verme konusunda çok profesyonelsiniz belli. Ortalık gerildiğinde sakinlestirmek yerine iyice ateşe veriyorsunuz.

Dovmusler deyince 13-14 yasinda kiz sandim. 27 yasinda doktora yapan kiz dovulur mu yahu?. Ailecek bir tuhaflar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…