Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle doğrubazı insanlar g içindeki pisligi kusmak icin kaynana görümce olmayi bekliyor sanırım
Biz size bakmayın demiyoruz ki, bakın ama kendinizi ezdirmeyin. Önlerine yemek, çay kahve beklemesinler, bunlar yardımcıyı da kaçırır. Eğer sorun çıkarırlarsa alın karşınıza eşin de destek nasılsa, herkes 3’er ay sırayla baksın ben bu şartlarda bakamam diyin. Yani size sorun çıkarmasınlar maksat. Islak mendili de kaldırın odadan. Lazım olunca getirin.Görşmüyorum hizmet etmiyorum onlar varken başka şeylerle ilgileniyorum yardımcımız var o onların işine bakıyor kv aklı çok yerinde değil bana birşey yapamayınca onu dolduruyorlar kv bakmıcam desem ortada kalacak kadın kimse istemiyor bununla alakalı benden önce benden sonrada bir sürü tartışma çıkmış herkezin bi bahanesi var yazık kadına. Aklı fikri yemekte atamam bu kadın rezil duruma düşer görümcelerimide anca yok sayabiliyorum
Geldiler diyelim yemek, çay, kahve mi istiyorlar? Siz kendi rahatınızı niye bozuyorsunuz ki, belli siz ortada yokken daha rahat ediyorlardır. Orada olun, çok sıkılırsanız gidersiniz. Kaç saat kalıyorlar gelince?Bugün görümcelerim gelcek ne yapayım evden gideyimmi yoksa kendi odamda zamanmı geçireyimyardımcı her işlerini yapıyır zaten
Zaten hazırlamamanız lazım, hastaya bakmaya gelen insan yemek beklemez, beklememeli. Bir de anneleri yani, onların size destek olması gerek. Kaldıkları sürede annelerine banyo falan yaptırabilirler. Yapmıyorlarsa da siz isteyin yaptırın. İyi ki geldiniz ben de bugün banyo yaptıracaktım birlikte yaptıralım diyin.3 4 saat sinirimi bozan durum beni sadece hizmetli gibi görmeleri yaptım zamanında sofra hazırladım saol demeden kalktılar sofradan kapıdan çıkarken bile sonradan fark ettim evden gittiklerini delirdim burası lokantamı die o gün bugündür sofra hazırlamam bir bardak çay vermem
Yapmasın işte. O kadına da yazık. Bence Onlar geleceği zaman az işimiz var diye yardımcıyı alın yanınıza, anneme siz bakın 1 saate geliriz deyin ikiniz çıkın gidin. Bak bakalım ne oluyorBugün görümcelerim gelcek ne yapayım evden gideyimmi yoksa kendi odamda zamanmı geçireyimyardımcı her işlerini yapıyır zaten
Bakıcısı her işi yapıyor onlar sadece sohbet edip yemek yiyip gidiyorlarZaten hazırlamamanız lazım, hastaya bakmaya gelen insan yemek beklemez, beklememeli. Bir de anneleri yani, onların size destek olması gerek. Kaldıkları sürede annelerine banyo falan yaptırabilirler. Yapmıyorlarsa da siz isteyin yaptırın. İyi ki geldiniz ben de bugün banyo yaptıracaktım birlikte yaptıralım diyin.
Dediğiniz doğru ama kv dolduruyolar o zamanda hem bakıcıya hem bana hemde eşime eziyet ediyor kadının kafa gidik malum 77 yaşında ben tüm yolları denedim sadece düşündüğüm şey şu onlar benim evimi lokanta gibi kullanıyorlar ya buna engel olmak istiyorum mesela cayı ortamdan kaldırsam şekeri felan çünki tavırları çok iğrenç içeri adım atmaz çay koy diyolar emir kipi nefret ederimYapmasın işte. O kadına da yazık. Bence Onlar geleceği zaman az işimiz var diye yardımcıyı alın yanınıza, anneme siz bakın 1 saate geliriz deyin ikiniz çıkın gidin. Bak bakalım ne oluyor
Kullanıyorum ama daha çok dikkat ederim uyarınız için teşekür ederimPek bisey anlmadim desem.
Lutfan noktalama isareti kullanin.
Surat asıyor kızlarımı istemiyorsun die eşime kötü konuşuyor gibiKayın valideniz size nasıl bi eziyet ediyorki onlar laf edince. Ztn kadın normal degil. Boşverin lütfen kafaya takmaya deymez. Cıkın evden onlar gidene kdrda gelmeyin. Geldiginizdede sormayın ne dediler ne yaptılar diye.
Eşine kötü konuşsa ne olurki. Adam annesinin ne oldugunu biliyor sonucta. Sende kv tersine istemezmiyim aşk olsun annecim boşver düşünme bunları de geç. Valla hayat cok kısa üzmeyin kendiniziSurat asıyor kızlarımı istemiyorsun die eşime kötü konuşuyor gibi
O zaman sakla şekeri bitmiş de. Şekersiz çay içsinler. Bakıcıya git al diyecek halleri yok. İnsanlık hali şeker bitebilir yani.Dediğiniz doğru ama kv dolduruyolar o zamanda hem bakıcıya hem bana hemde eşime eziyet ediyor kadının kafa gidik malum 77 yaşında ben tüm yolları denedim sadece düşündüğüm şey şu onlar benim evimi lokanta gibi kullanıyorlar ya buna engel olmak istiyorum mesela cayı ortamdan kaldırsam şekeri felan çünki tavırları çok iğrenç içeri adım atmaz çay koy diyolar emir kipi nefret ederim
Siz de kızlarına doldurun o zaman, sana bakmıyorlar biz bakıyoruz bir tek diyin. Bakıcı da sorsun neden kızların bakmıyor, seni neden istemiyorlar falan diye. Benim tanıdıklarım anneye kim bakıyorsa onu kırmamak için uğraşırlar, hatta arada gidip yardımcı olurlar, siz hem bakıyorsunuz hem onlara hizmet ediyorsunuz.Surat asıyor kızlarımı istemiyorsun die eşime kötü konuşuyor gibi