Aha iste gordun mu bak! tam tahmin ettigim gibi.. Sen bir de ayri mi yatiyorsun simdi? Kalk cabuk! git kocanin yanina, saril yat deli.. bir daha da allahaskina bahsetme kocana ablasinin deliliklerinden, he de gitsin. Zaten anladigim kadariyla onla da konusmus. Senin adam kolay idare edilecek erkeklerden saniyorum, dedigim gibi ol, ipleri elinde olsun.
görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu
eşim akşam dayanamadı minam hadi gel yanında yat dedi ben de gittim yattım. sarılarak uyudukk sabahda güzelce işe yolladım. bu saate kadar 5 defa aradı naptın bişeyler yedin mi uykunu aldın mı diye. dün gece görümcemden msj geldi sebebim mi olacaksın kız sen benim diye eşime hiç söylemedim sildim yattım
eşim akşam dayanamadı minam hadi gel yanında yat dedi ben de gittim yattım. sarılarak uyudukk sabahda güzelce işe yolladım. bu saate kadar 5 defa aradı naptın bişeyler yedin mi uykunu aldın mı diye. dün gece görümcemden msj geldi sebebim mi olacaksın kız sen benim diye eşime hiç söylemedim sildim yattım
benim gorumcemde surati asik sizlana sizlana ay benim kardesim seni ne cok seviyormus sana ne cok duskun seni ne cok dinliyor diyordu dusun!!!
biz tatil planlari yapariz o hemen bende geliyorum derdi.
neyseki ben esime yansitmadan her seferinde onu rezil etmek zorunda kaldim.
en son soyledigim ve noktayi koyan sey: OYLE COK KARDESINE DUSKUNSEN O ZAMAN SEN GEL KARDESINE KADINLIK YAP, ARTIK NASIL ANLIYORSAN dedim.
Bayagi bir tartistik korkudan esimede yansitamadi, onu birdaha kocamla gorusturmem diye korkuttum(oyle birsey yapmam cunku sonucta benimde kardeslerim var:)))
suan mesafeliyi ayda bir o arar iki ayda birde ben ararim cok sukur dengeyi sagladik artik.
sana diyebilecegim sakin ama sakin gorumcen yuzunden evini yuvani yikma.
gorumcen esinin onda degilde gelip sende patladigini gorurse anlarsa o bunun daha cok ustune gidecektir, eger esinin seni savundugunu gorurse o kendiliginden sizinle ugrasmayi birakmak zorunda kalacaktir.
esin sana birsey derse bile gorumcene yansitma hatta kardesin bu aralar pek bir kiymetimi biliyor de, onun o uykusuz gecirecegi gece ona yeter de artar.
wiii cok guzel laf sokmussun :)
çooook iyi miz etmişsin harika bi laf sokmuşsun ...............ne terbiyesiz ruh hastaları var yaaa... alcaksınız tabi biz napcaz abilerimizi tövbe tövbe günaha sokcaklar bişi diycem şimdi cuma cuma .......yoook ömrünün sonuna kadar bizimlemi kalcaklardı ohha yani evlencek gitcekler tabikide eşlerini dinliycekler ya....ya bırakın kafanızı takmayın şu kafadan sakat ruh hastası tipli sapık düşünceli görümce kaynana tiplerinden yaaa....ıyyyyy iğreeenç
bana kizdinizmi , yoksa destekledinizmi anliyamadim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?