Eşide okb hastası ondan bu tarz yorup yaptı herhaldeBuraya nerden geldik yahu, görümceniz anormal.
Müstehaklıkla ne alakası var?
Ne yaşıyorsanız, çekiyorsanız kendinize.
Kimsenin hayatı mükemmel de değil.
Ama bu demek değil ki yapılan terbiyesizliğe susun.
Gitmeme hakkınızı kullanın o kadar.
Hanımefendi eğer iki taraftan biri hasta ise empati eşit yapılmaz, yapılırsa taraf tutmak olur. Belli ki bu konuda çok canınız yanmış doğruları da göremiyorsunuz. Bir arkadasa terbiyesiz hadsiz de demissiniz yukarıda banlanirsiniz muhtemelen.empatiyi her iki taraf için de yapmanızı öneririm.
iki tarafında misafir olduğu bir evde sürekli diken üstünde olmak çok zor oluyor zira.
Ben olsam sizin yerinizde bir daha gitmem kvme belki görümcem olmadığı zamanlarda giderdim. Kv eğer neden gelip gitmiyorsunuz diye sorarsa da sevgili görümceciğim evinizi kirlettiğimizi düşünüyor olacak ki yeni temizlediği zamanlarda gelmemiz kabul etmiyor diye cevap verirdim çünkü olan hakettikleri bu böyle saçmalık mı olur evi yeni temizledim 2 hafta sonra gelin ne insanlar var ya.Merhaba Arkadaslar ,
Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.
Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".
Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.
Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.
Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.
Siz söyleyin ben ne yapayım?
sizi ilgilendiren bir husus yok ortada.Hanımefendi eğer iki taraftan biri hasta ise empati eşit yapılmaz, yapılırsa taraf tutmak olur. Belli ki bu konuda çok canınız yanmış doğruları da göremiyorsunuz. Bir arkadasa terbiyesiz hadsiz de demissiniz yukarıda banlanirsiniz muhtemelen.
işte eşim de umrunda olmasın diyor, mevzu bu, anlayabiliyor musunuz?Eşinizin 50 yaşında ki bir kadın için ablası için demesi kimseye normal gelmez. Evet bu hastalık zor ama hasta gözüyle bakarsanız umrunuzda olmaz. Elinde olmadan yapıyor o da istemezdi böyle olmak. Ki komu sahibin eşide okb hastası daha beter şeyler yapıyor. Eşide kardeşini anlayışla karşılamış çünkü o da aynı dertten muzdaripBenim görümcem hasta olsa kv yi çağırırım ya da dışarda yemek yerim çünkü öyle insanlar o an strese giriyor biz bile misafir geldiğinde çocuğuna sahip olmayan rahat ınsanlar olabılıyor çay dökülüyor hıc oralı olmaz benim annem normal titizdir bır sey dıyemez ama kızarır dolar içine atar. O bır de hasta içinde tutamıyor
2 hafta boyunca ev bi daha temizlenmicek miMerhaba Arkadaslar ,
Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.
Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".
Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.
Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.
Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.
Siz söyleyin ben ne yapayım?
E umurunuzda olmayacak gibi mi, kadın surat asıyormuş temizlerken? Eşinize bunun bir rahatsızlık olduğunu anlatın bence, yaptığı eziyete giriyor çünkü. ☹ Eşiniz farkında bile değil belki şu an bunun.işte eşim de umrunda olmasın diyor, mevzu bu, anlayabiliyor musunuz?
sen ne yaparsan o temizleyecek diyor.
Konu sahibi siz misiniz yoksaişte eşim de umrunda olmasın diyor, mevzu bu, anlayabiliyor musunuz?
sen ne yaparsan o temizleyecek diyor.
görümcem bunun için tedavi görüyor fakat psikoloğa her şeyi anlatmıyormuş, eksik anlatıyormuş sorunlarını. doğal olarak bi çözüme kavuşamıyor problemi. sadece eşim ya da ben değil tüm aile bireylerini zor durumda bırakıyor artık. insanlar bi yere kadar tolere edebiliyorlar. kv benim yanımda yaka silkti yani düşünün.E umurunuzda olmayacak gibi mi, kadın surat asıyormuş temizlerken? Eşinize bunun bir rahatsızlık olduğunu anlatın bence, yaptığı eziyete giriyor çünkü. ☹ Eşiniz farkında bile değil belki şu an bunun.
ben de anlamadım, ben normal yorumumu yaptım ama bir anda herkes benim yazdığımı eleştirmeye başladı.Konu sahibi siz misiniz yoksain_cim mi anlamadım. Hanginize yorum yapmalı. Konu sahibinin konusunu işgal etmiş gibi olmuşsunuz biraz.
Bence artık kendi sorunlarınız yazmayın buraya ki sadece konu sahibine odaklanalım. Ayıp oluyor ona çünküben de anlamadım, ben normal yorumumu yaptım ama bir anda herkes benim yazdığımı eleştirmeye başladı.
İyi de gelmeyin diyene ne desin adam?Derdim gitmemek değil aslında, "Evi kirleteceğim" düşüncesi...
Ben zaten kullandığım bardakları vs . Makinaya koymadan çıkmam.
Benimde abim var, hayatta böyle birsey diyemezdim. Ben mi yanlıs düşünüyorum diye anlamak istedim.
Görümcem dğeil bunu benim kız kardesim yapsa ağzının payını verir giderdim. Eşimin susması da beni ayrıca deli etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?