Görümcem😠

sizi çok iyi anlamamın sebebi eski eşiminde böyle olmasıydı çünkü :)))
benimki annesiyle , sizinki görümce ....
ve fark etmiştim ki ben ne kadar üstüne gidersem gideyim artık gizlemeye başlamıştı ve yasak olan şey daha tatlı geliyor demek ki , iyice azıtmıştı .
telefonunda arama geçmişine baktığımda 1. annesi 2. ben 3. görümce hatta bazen 2. görümce oluyordu

he ben naptım onları baş başa bırakıp aralarından çekildim
çünkü gerçekten pskolojimi bozma noktasına getirmişti bu konuşmalar ..

siz delirdikçe o inat edip daha da artırıp devam edecek ...
süreç uzun ama boş verip asla görmemezlikten gelirseniz hiç bi şekilde konusunu açmazsanız belki bırakıp azalabilir bu durum .

erkeklerde inada yapma huyu olduğu için.

evliliğinizi bu yüzden zedelememeye çalışın . napalım artık

Akşam işten geldikten sonra oluyorsa bu konuşmalar ben de tepki gösteririm şahsen. Her gün 2-3 saat sürüyorsa biz ne zaman oturup konuşacağız vakit geçireceğiz derim. Bir de evin içindeki her şeyin konuşulması da ayrı bir olay. Abla kardeş arasına tabi girilmez ama bu durum normal değil ki :)

Bu durumu eşiniz çok normal görüyor.evlendiğigimde ilk zamanlar bende aynısını yaşadım.esim eve gelince görümcemler arar tam 1 saat konuşurdu.ki eşim eve 21 de yada 22de gelmesine rağmen bende çalışan bir bayanim.aksam eşim gelince telefon trafiği başlardı.gorumcelerim memlekette olan biten herşeyi kayinvalideleri gorumceleri eltileri ile olan sorunlarıni etrafta dönen dedikodulari kısacası saatlerce dedikodu yaparlardı.hatta kocamı bana karşı kiskirtirlardi.sonrasinda büyük bir sorun yaşadık kayinvalidemle .bende o esnada gorumcelerin bu telefon trafiğinden olan rahatsızlığımi dile getirdim.sonra o telefon trafiği azaldi

Benimde korkum o yani evliliğimiz bu kadın yüzünden bitsin istemiyorum ama bazende şeytan dürtüyor ne halleri varsa görsünler çık git evden diyor.Görmemezlikten gelsem telefonu meşgul çalıyor ya çok sinir oluyorum ya

Ne dediniz acaba eşinize mi görümcelere mi dediniz

Kardeslerin arasina giremezsiniz. Isterlerse 5 saat konusurlar onlsr kardes yahu!

Amin sağolun
Yok geçirmedim evde kp var delirdi mi bu kız der Çok büyük olay çıkarmadım ama bi ara epey tartıştık ve bana kendinden soğutuyosun böyle yaparak dedi

Hmmm... O zaman şöyle bir şey yapabilir misiniz? Görümceniz aradığında telefonda iken çok önemli bir şey uydurun ve acilen yanınıza çağırın eşinizi... Ama kesin geleceği bir şey olsun... Şu an bulamıyorum ama siz bulursunuz eminim. Telefonu kapatmasını sağlayın... Bunu aralıklarla sabırla 1,2,3 yapın... Bakalım görümceniz bu duruma bozulacak mı? Bozulmaz ise samimidir, bozulur ise bunu bilhassa yapıyordur, yani sizi biraz da çileden çıkarmak istiyordur.

Anladımm.Aslında bir defa yapmıştım bunu çocuğa eşim bakacaktı çocuk ağlayınca bende bakmadım eşim bakmak zorunda kalınca kapattı telefonu.Ama devam ettirmemiştim.Mantıklı dediğiniz,bunu denicem.Ama eminim o kadın samimi falan değil.Çook kurnaz

Erkeklere yakışmıyor bik bik sağdan soldan konuşmak ben irite olurdum. Ama bunu engellemeye çalışmazdım o ayrı. Adamın kız kardeşi neden size hesap versin ki. Bundan hoşlanmamak ayrı bunu engelleme girişimi ayrı. Beraberce hoşlanmayabiliriz ama bundan kurtulma çalışmanızda size destek olamayacağım.

Tamam işte aradığımız kan bulundu Onu onun kurnazlığı ile vurun... Yani içindeki gerçek hisleri dışavurmasını sağlayın... Genellikle çok işe yarar... Arıza çıkaran taraf değil, mağdur olan taraf olun bilhassa...

Amma abarttiniz
Evde sanki napiyorsunuz da anlatmis da evde olan biteni anlatmis diyorsunuz
Pijamalari cekip oturuyoruz iste
NASA kodu kirmiyoruz

Hergun konusabilir de 2 3 saat cok anormal Adam 6 da eve gelse 2 saat yuzunu goremez.Her ayrintiyi da anlatiyormus normal gelenin basina gelsin insallah gorün nasil bisey Bos muhabbet 2 saat ne konusulur hergun.

Bence de her gün konuşulur ama 2-3 saat olması o evin hanımına yapılan net bir ayıptır... O kadar düşkünlerse birbirlerine evlenmeselerdi o zaman

Hep o mağdur rolü yapıyor sıra bende İnşallah işe yarar

Ben de saatlerce annemle konusuyorum bazen hergun oluyor bu ama eşimin yaninda konusmuyorum ya da esim evdeyse kisa kesiyoruz.
Eger sizinle gecirecegi vakitten calmiyorsa bu dert etmemelisiniz.

Evde aksam gecireceginiz vakitte ablasiyla saatlerini harciyorsa sorun etmekte cok cok haklisiniz. Ayrica evin icini herseyi anlatiyorsa yine haklisiniz ama cozum nedir işte onu bilemiyorum tartismaktan baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…