- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- Konu Sahibi amannegerekvar
-
Bende öyle yapmaya çalışıyorum eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum sohbet muhabbet herşey iyi güzel konu görümce olursa problem yaşıyoruz.Akışınada bıraktım ama bu iki yılda tek bir düzelme dahi yok hatta tam tersi daha daha çok konuşmaya başladılar
Kp neden sizinle yaşıyor? Aman Allahım amma soru sordum ama :) Görümceniz evli mi? Bekar mı?
:):) Tamam bencede bi yazayım onuBence konunuzun başına bunu not düşün derim, sanırım araları okumadan yazılıyor cevaplar. Yapı gereği de şüpheci olduğumuz için konu uzadıkça 2 mesajdan birinde bu soru sorulacak :)) hazırlıklı olun.
Bu durumu eşiniz çok normal görüyor.evlendiğigimde ilk zamanlar bende aynısını yaşadım.esim eve gelince görümcemler arar tam 1 saat konuşurdu.ki eşim eve 21 de yada 22de gelmesine rağmen bende çalışan bir bayanim.aksam eşim gelince telefon trafiği başlardı.gorumcelerim memlekette olan biten herşeyi kayinvalideleri gorumceleri eltileri ile olan sorunlarıni etrafta dönen dedikodulari kısacası saatlerce dedikodu yaparlardı.hatta kocamı bana karşı kiskirtirlardi.sonrasinda büyük bir sorun yaşadık kayinvalidemle .bende o esnada gorumcelerin bu telefon trafiğinden olan rahatsızlığımi dile getirdim.sonra o telefon trafiği azaldiBende öyle yapmaya çalışıyorum eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum sohbet muhabbet herşey iyi güzel konu görümce olursa problem yaşıyoruz.Akışınada bıraktım ama bu iki yılda tek bir düzelme dahi yok hatta tam tersi daha daha çok konuşmaya başladılar
Benimde korkum o yani evliliğimiz bu kadın yüzünden bitsin istemiyorum ama bazende şeytan dürtüyor ne halleri varsa görsünler çık git evden diyor.Görmemezlikten gelsem telefonu meşgul çalıyor ya çok sinir oluyorum yasizi çok iyi anlamamın sebebi eski eşiminde böyle olmasıydı çünkü:)))
benimki annesiyle , sizinki görümce ....
ve fark etmiştim ki ben ne kadar üstüne gidersem gideyim artık gizlemeye başlamıştı ve yasak olan şey daha tatlı geliyor demek ki , iyice azıtmıştı .
telefonunda arama geçmişine baktığımda 1. annesi 2. ben 3. görümce hatta bazen 2. görümce oluyordu
he ben naptım onları baş başa bırakıp aralarından çekildim
çünkü gerçekten pskolojimi bozma noktasına getirmişti bu konuşmalar ..
siz delirdikçe o inat edip daha da artırıp devam edecek ...
süreç uzun ama boş verip asla görmemezlikten gelirseniz hiç bi şekilde konusunu açmazsanız belki bırakıp azalabilir bu durum .
erkeklerde inada yapma huyu olduğu için.
evliliğinizi bu yüzden zedelememeye çalışın . napalım artık
Ne dediniz acaba eşinize mi görümcelere mi dedinizBu durumu eşiniz çok normal görüyor.evlendiğigimde ilk zamanlar bende aynısını yaşadım.esim eve gelince görümcemler arar tam 1 saat konuşurdu.ki eşim eve 21 de yada 22de gelmesine rağmen bende çalışan bir bayanim.aksam eşim gelince telefon trafiği başlardı.gorumcelerim memlekette olan biten herşeyi kayinvalideleri gorumceleri eltileri ile olan sorunlarıni etrafta dönen dedikodulari kısacası saatlerce dedikodu yaparlardı.hatta kocamı bana karşı kiskirtirlardi.sonrasinda büyük bir sorun yaşadık kayinvalidemle .bende o esnada gorumcelerin bu telefon trafiğinden olan rahatsızlığımi dile getirdim.sonra o telefon trafiği azaldi
Kardeslerin arasina giremezsiniz. Isterlerse 5 saat konusurlar onlsr kardes yahu!
Aralarına girmek değil amacım.Konuşma sürelerinin anormalliği.Eşimin herşeyi anlatması.Kardeslerin arasina giremezsiniz. Isterlerse 5 saat konusurlar onlsr kardes yahu!
Amin sağolun
Yok geçirmedim evde kp var delirdi mi bu kız derÇok büyük olay çıkarmadım ama bi ara epey tartıştık ve bana kendinden soğutuyosun böyle yaparak dedi
Anladımm.Aslında bir defa yapmıştım bunu çocuğa eşim bakacaktı çocuk ağlayınca bende bakmadım eşim bakmak zorunda kalınca kapattı telefonu.Ama devam ettirmemiştim.Mantıklı dediğiniz,bunu denicem.Ama eminim o kadın samimi falan değil.Çook kurnazHmmm... O zaman şöyle bir şey yapabilir misiniz? Görümceniz aradığında telefonda iken çok önemli bir şey uydurun ve acilen yanınıza çağırın eşinizi... Ama kesin geleceği bir şey olsun... Şu an bulamıyorum ama siz bulursunuz eminim. Telefonu kapatmasını sağlayın... Bunu aralıklarla sabırla 1,2,3 yapın... Bakalım görümceniz bu duruma bozulacak mı? Bozulmaz ise samimidir, bozulur ise bunu bilhassa yapıyordur, yani sizi biraz da çileden çıkarmak istiyordur.
Anladımm.Aslında bir defa yapmıştım bunu çocuğa eşim bakacaktı çocuk ağlayınca bende bakmadım eşim bakmak zorunda kalınca kapattı telefonu.Ama devam ettirmemiştim.Mantıklı dediğiniz,bunu denicem.Ama eminim o kadın samimi falan değil.Çook kurnaz
İşte dediğiniz gibi boş muhabbet yapılırHergun konusabilir de 2 3 saat cok anormal Adam 6 da eve gelse 2 saat yuzunu goremez.Her ayrintiyi da anlatiyormus normal gelenin basina gelsin insallah gorün nasil biseyBos muhabbet 2 saat ne konusulur hergun.
Hergun konusabilir de 2 3 saat cok anormal Adam 6 da eve gelse 2 saat yuzunu goremez.Her ayrintiyi da anlatiyormus normal gelenin basina gelsin insallah gorün nasil biseyBos muhabbet 2 saat ne konusulur hergun.
Hep o mağdur rolü yapıyor sıra bendeTamam işte aradığımız kan bulunduOnu onun kurnazlığı ile vurun... Yani içindeki gerçek hisleri dışavurmasını sağlayın... Genellikle çok işe yarar... Arıza çıkaran taraf değil, mağdur olan taraf olun bilhassa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?