Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

Cocugunuz buyudugunde bırını kızdırdıgı zaman onada sızın baslıgınız gıbı soylenecekler haberınız olsun

Gorumcenız bıraz laubali ve hadsiz ben boyle ınsanlarla gorusmeyı kesıyorum veya mesafe koyuyorum sızede tavsıye ederım

Gorumcenızınde sızınle gorusmeyı kesmesı gerek

Son 4 gundur surda bos cuvaldan dert cikariyorsunuz bosver arkadasim her konusulani duymak zorunda degilsiniz

Bunları söyleyen görümce değil bir arkadaşınız oLsaydı hiç kafaya takıp burdakonu açmazdınız

1- mobilya kız bebek ,erkek bebek için ayrı olmuyoryatak dolap nekadar farklı olabilir, kulpunu değiştirirsin bir iki süs takarsın kız bebekten erkek bebeğe geçer. Ayrıca kullanılmış olması ağrınızagittiyse bu da saçma bebek eşyasıkullanılmış
Olan daha makbuldur boyası, cilası çıkmış tamamemn zehirsiz hale gelmiştir. Yeni demek ennn iyisi demek değil.

2- isim konusunda , öylesinesöylenmiş birşey bu kadar ciddiye alacağınızı düşünmemiştireminim

3- altın konusunu da dalga geçmiş ama ciddiyealmışsınız

4- erkek bebek olduğu içinkıskandığını nerden çıkardınız burda yazdıklarınızda hiç öyle bir şey yok!

5-sigara konusunda yanınızda içse hatalı olurdu, ben sigara içivem sen başka odaya geç demiş daha neyapsın?

6-" erkek bebeğim , kıskanıyorlar" tavrınızdan da vazgeçin, ülkeye veliaht doğurmuyorsunuz kıskanacak bişeyyok

Gorumceniz kizinin isim koymasini istemis. Sizde abla 2. Ye olur ama buna olmaz diye cevap vermissiniz. Bunun cevabi abla 7 yasindaki cocuga kalmadi isim koymak bizim begendimiz bir isim var. Diyebilirdin.

Hatta bi tik ileri gidip abla sen dogurda kizin kardesine isim koysun diyebilirdin.

Yani cevap vermeyi bilmek gerek diyorum.

Gorumcenizin esiyle birlikte olma sikligini da bize niye soylediniz cozemedim. Ne alaka yani konunuzla? Hic hos olmamis yazmaniz.

Ikinci bir bebeginiz olursa ismini kardesi koyar neden gorumcenizin kizi koysun.
Saglikla kucagiza alin Insallah.
Isimde arkin geldi aklima.

Son bir kaç gündür hamile ve her laftan alınan konu sahipleri ve görümceleri ile doldu taştı site.

Konuları omuyorum okuyorum bunda bu kadar abartacak ne var ki diyorum galiba cidden anormalim.

Genç kızlar koca seçerken ablasi ya da kız kardeşi olmamasına özen gösterin yoksa derdiniz yokken dert sahibi olursunuz.size de yazık.

Herşeyden önce başlığınız çok çirkin.

İkincisi sigara içen kimse, odayı da o terkeder. Siz niye çıkıyorsunuz? İçen sensin, sen çıkacaksın diyemiyor musunuz?

Üçüncüsü 7 yaşında çocuk mu benim çocuğuma isim koyacak? Anne baba olarak sizler dururken, aile büyükleri dururken 7 yaşındaki bebeye mi kaldı benim çocuğuma isim koymak? Yerinizde olsam uygun bir cevap verirdim.

Bu arada dünkü konu sahibi de erkek çocuğu olacağı için gorumcesinin kendisini kıskandığını söylemişti tıpkı senin gibi ima etmişti.

Bakın şunu net soyleyeyim bir kız annesi erkek amnesini kiskanmaz çünkü kızı olan bir anne bence dünyanın en şanslı kadınıdır.en basitinden düşünsene senin belki de k.validem bana ah dedim eltim vah dedi diye buluttan nem kapan bir gelinin olacak ama o gelin derdi çekmeyecek

Şu kafa yapisindan çıkın.ayrıca net ve düz olun.kem küm etmek yerine abla bebegimin ismini kendim koymak istiyorum diyin ya da abla odasını biz alırız ilk bebegimiz herşeyi yeni olsun istiyoruz diyin.

Orada tavır koymayip burada görümcemi cami avlusuna birakirdim diye başlık atmak cesurca değil.

ben ilk cocuguma hamileyken henüz cinsiyeti belli degilken, gorumcem kız olursa x ismi koy dedi.yok abla ben o ismi koymak istemiyorum dedim.bir degil iki degil surekli söylemeye başladı.bende dedimki abla çok istiyorsan sen bir kız dogurda sen koy o ismi ,Allah sana nasip etsin dedim.o son oldu birdaha söylemedi.ama oğlum oldu fikrini soyledi bizde beğendik koyduk mesela.:)yani hem yeri gelince susturmak hemde cok ön yargılı yaklasmamak lazım.siz biraz fazla ön yargılı geldiniz bana.birazdaha ılımlı olmaya çalışın görümce diye her dedigi,yaptigi ters gelmesin.sağlıklı dogumlar dilerim..

ne kadar bencil görümcen varmis , sen iyi sabirliymissin ben olsam patlardim simdiye :)

Hem görümceye laubali hadsiz demissiniz evet bu doğru.Ama son cümlenizde konu sahibini suçlar gibi yazmışsınız kimi haklı bulduğunuz belli değil.Görümcesiniz galiba

sigara icicek diye sizi niye cıkartıyor kendi cıksın :) sizin hamilelik hormonları gorumceye gecmis sanırım onda var bi haller cocugun odasını verelim demesi ama birsey takmam ozaman diye gulmesi bence psikolojinin cokda iyi olmadıgını gosteriyor heralde erkek cocuk hayali vardı sizin olunca kıskanclık yasıyor ve cocugum koysun ismini olayıda sacma ama siz takmayın o ne derse desin

Çok sigara içmek isteyen bi zahmet balkona çıksın içsin siz de sigara kokan odaya dönüp oturmayın
Doğacak çocuğunuzu düşünün nasıl izin verirsiniz böyle bir duruma
Yapmıyorlarsa telefonla görüşmeye başlayın böyle yaptıkları sürece ne siz gidin nede sizin evinize gelsinler
Görümcenizin kıskandığını düşünmüyorum malum biri hamile kalsa en az 10 kişi bebek kıyafetini,pusetini,yatağını vermeyi teklif eder.

Çocuğuna yeni oda takımı almak isteyebilirsin çok normal ama çocuğunun eskisini layık görüyor diye düşünmen yanlış. Çünkü çocuk eskitmiyor onu. Açıkçası bana biri verseydi çok eski olmamak kaydıyla hoşuma da gitse alır kullanırım bunda abartılacak bi durum yok. Yiğenimin küçüklerini çok giydi kızım hala da giyiyor :) iki yıldır bot almıyorum mesela yepyeni ve güzel botları yiğenimin aldım giydiriyorum.
İsim konusunda ise haklısınız :) sigara konusunda ise sonuna kadar haklısın yaptığı çok ayıp

Cami avlusuna bırakacak kadar nesi var kadının?

Ohoooo biz burada ne görümceler okuduk :)

Kac aylik bebis . Saglikla kucağıniza alin gerisini bosverin . Ben de isim bulamadim .

Ben abarttiginizi dusundum. Mobilyayi teklif etmisler sadece, hayir der gecersiniz. İsmi cocugum koysun demisler,hayir der gecersiniz. Altin konusunda saka yapmislar, susmak cok mu zor? O altina mi kaldiniz? Sigara icecekmis siz ciksaniz nolur ki? Hamilelikten agirlastiysaniz ,bir odadan bile cikamayacak durumdaysaniz elalemin evinde ne isiniz var oturun kendi evinizde.

eğer görümcen sana mobilya vermeyi teklif ediyorsa kendi çocuğuna daha güzel bir oda takımı almak için bahanedir. kimse durup dururken birine mobilya teklif etmez. o yüzden mobilyayı şurdan burdan aldım muhabbetine girmiş. işi gücü para belli ki kardeşinin çocuğu olduğunu unutmuş altın muhabbetine girmiş. bebeğin adını kızının koymasını istemesi tam bir çirkeflik. söyle o çirkefe anası dururken elaleme isim koymak düşmez. kuzenin isim koyduğu nerde görülmüş saçma salak konuşmalar duymamazlıktan gel bence. inşallah sağlıkla bebeğini doğurursun. görümcenin kafası kafa değil ondan uzak dur ve duymamazlıktan gel. elinden geldiğince uzak dur. hem görümce dediğin kim ki.... sen ve kocan ne isterseniz onu yapın ve onun sözlerini umursamadığını hareketlerinle sözlerinle göster. mesela isim mevzusunda "annesi babası biz olduğumuz için...." kelimesini bastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…