Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

bir cocugu var olabilir. bu ama 2 inde olcak anlamadina gelmiyor. olmuyor olabilir cocugu

Abartiyorsunuz. Eger besik vs duruyorsa siz duzgun bir oda alana kadar onun cocugunun odasini kullanabilirsiniz. Sonucta bir suru masrafiniz olacak, en azindan birkac ay elinizi rahatlatir. Altin takmam da isin esprisi belli ki, espri yaparken izin alacak hali yok ya.

Isim koyma konusunu da cocuk heveslenmistir annesi soylemistir, reddedersiniz biter gider. Sanirsiniz gorumce eziyet ediyor.

bence herşeye bu kadar takma çok sorun oluyorsa onu cevrenden uzaklaştır

Küçücük kızın isim koyması kadar saçma birşey yok.bence 2. Ye o koysun falan da dememeliydiniz saçma buldugunuzu direk belli etmeliydiniz.size tavırlı davranıyorsa da takmayın ne yaparsa yapsın.ama su sigara iceceginde sizi odadan göndermesi garip gelmedi ona bozulmanizi anlayamadım hamilesiniz diye göndermiştir sorun yok onda

Anne baba dururken baska birinin isim koyma istegi sinirlerimi bozuyor. Iyi demissiniz bosverin bozulursa bozulsun oda haddini bilsin ne demek kizi isim koyacakmis.

konuda kendinizi çok güzel ifade ettiğinizi düşünüyor ve size hak veriyorum ama başlık hiç hoş olmamış.

Ben yiğenimin kıyafetlerini aldım. çoğunu biz almıştık zaten beğenerek :) abimle yengem ayrılmasaydı almayada devam ederdim. Ne var ki bunda :)

Ben yiğenimin kıyafetlerini aldım. çoğunu biz almıştık zaten beğenerek :) abimle yengem ayrılmasaydı almayada devam ederdim. Ne var ki bunda :)
Ben de alırım hatta bebek arabasını ve mama sandalyesini abimler vermişti.

Burada konu olan bence gorumcenin bir şeyleri vermeyi teklif etmesi değil teklif tarzı yanlış olabilir orası ayrı ancak aynı teklifi görümce değil de kız kardeş yapsaydı mevzu dahi olmazdı.

yağiz alp :) koy kiz denin gorumce kocasizliktan sana sarmis

Ne münasebet benim çocuğumun adını bir başkası koyacak , eşim ile ben dururken . Şahsen benim çocuğum adını bir başkası koysa benimseyemezdim emanet gibi gelirdi ismi bana .

Valla bizde de chicco polly mama sandalyesi var tertemiz iki tane de arkadaşımın 6 aylık çocuğu var vereyim desem almazlar eminim. O yüzden teklif bile etmedim :)

Ne gıcık bi tip
Laf sok rahatla.
O da belki kendini ceker geri

Bebege adini annesi yada babasi koyar daha cocuk dogmadan boyleyse dogunca daha bi fena olur o

Eğerki görümcenin kullanılmış eşyasına almaya niyetlenlip alsaydın eşin inan yeni eşya almazdı erkek kısmıda nerden para tasarufu yapacağım diye fırsat kolluyor , bunu teklif etmesi dahi eşinle aranı bozmaya yeterde artarda , kendisi başkasının kokmuş ,kullanılmış eşyasına evine almış mı ? Seni değersiz bulduğundan mı,kıskandığından mı ? Saçma sapan konuları açıp konuşmuş , bazı görümceler kaynanadan beter bunu anladım ,yılan gibi

Oğlum doğmadan 4 yaşındaki kuzenine sormuştuk adı ne olsun diye

Öneri alalım manasında

Annesi babası ne isterse o olsun ben karışmam dedi

4. Yaşgünü idi tam

Siz de neden ikinciye koysun diyorsunuz ki aaa önerin tabii hangisini beğenirsek o deyin geçin

Sigarayı da ona söyle abla içerde içme git mutfakta iç kışın tam havalanmaz oda demek zor değil ki

Kadın esasen bir şey yapmıyor siz pasif kalıp kendinizi doldurmayın

Başlık olmamış...

İçişlerinize kimseyi karıştırtmayın.

bence fazla abartıyosunuz bu konuşmaların aynısını kendi öz ablanızla da yaşayabilirsiniz, altın konusu ise bence tamamen espri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…