- Konu Sahibi seranserda01
ben mesela silmem sessize alır arada incelerim düşmanımda gözümün önünde dursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltinle görümceyi sevmiyorsunuz diye iyi geçiniyorsunuz. Eltin görümcenle arası iyi olunca görürüm ben sizi. Silme kimseyi kalsın ama hesaplarını sona al.İşte ailede gerilim yaratıyor, sorunlu birisi görümcem, çünkü ben sorunlu olsaydın kaynanamla ve eltimle de geçinemezdim
Geri ekleyince arkadaslik istegi geliyor ya arkadaşım hani.Silip silip
Ekledigini nasıl anladın onu mu takip ediyorsun
neden tersleniyorsunuz anlamadımNe olduğunu bilip ne yapcan, canımı yakmış işte demekki olay bu
Ay sen burda kalkıp bi görümcek en fazla ne yapabilir yazdın ayol üstüne yumurta atmadigimiza sevinAy tamam silin her yerden, bana ne ayol sabah sabah![]()
Bir görümce en fazla yapabilir ki diyorlar, görümce neden ne yapmasın ki, herkes herşeyi yapar, ayrıntı istiyorlar ve ayrıntı vermek istemiyorum, canımı yakan rahatsız olduğum birisi, ters de olduğumu düşünmüyorum ayrıcaneden tersleniyorsunuz anlamadım
normal hayatta da böyle ters misiniz?
o zaman bir durup bakmak lazım siz mi haklısınız görümce mi? :)
sorunuza istinaden sosyal medyadan silerim rehberimde durur
WhatsApp ta durumlarını sona alın, görmezsiniz siz de durum paylasirken sadece su kişi görmesin diye işaretleyin.Birbirinizi görmezsiniz yani silmek istemiyorsanız.. İnstegramdan da sessize al mi göz ardı et mi diye bir seçenek var,kaldirmaniza gerek kalmadan hiç bir paylaşımını görmezsiniz.O da sizinkini görmez.ölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldım
Ayrıca biz burda haklı haksız aramıyoruz, ne yapmam gerekiyor konusunda tavsiye istedim sadeceneden tersleniyorsunuz anlamadım
normal hayatta da böyle ters misiniz?
o zaman bir durup bakmak lazım siz mi haklısınız görümce mi? :)
sorunuza istinaden sosyal medyadan silerim rehberimde durur
Görmezden gelirdim. Ha rehberim de adı var ha yok. Hayatımdan çıkardığım an çok da önemi kalmaz. Aynı ortamda bile bulunsam yok sayardım. Konuştuğu konuya dahil olmaz, ne derse desin duymamış gibi yapardım. Eşimin kızkardeşi olduğu için onu da huzursuz etmeden bu yolu izlerdim.Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Ne alaka ya , ben rehberden silmekten bahsettimGeri ekleyince arkadaslik istegi geliyor ya arkadaşım hani.
Kendince umursamiyorum dedin ama nasida takip etmis bak eklediginden haberi var hemen bunu yazayim da görsün bu görümcekde gününü dedin heralde
Yoksa anlarsın yani nerden haberim olacağını.
En mantıklısı galiba buGörmezden gelirdim. Ha rehberim de adı var ha yok. Hayatımdan çıkardığım an çok da önemi kalmaz. Aynı ortamda bile bulunsam yok sayardım. Konuştuğu konuya dahil olmaz, ne derse desin duymamış gibi yapardım. Eşimin kızkardeşi olduğu için onu da huzursuz etmeden bu yolu izlerdim.
Kesinlikle. Haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmayın. Mesafe en iyisi.En mantıklısı galiba bu